Güncellemeler
1 yıl
2 yıllık ilişkiydi. Çok da iyi anlaşıyorduk. Ama geçen gün avukat dostumdan bunu duyduktan sonra evliliği tamamen rafa kaldırdım. Evlenmeden mis gibi yaşarım, ne uğraşacağım ailesiyle sülalesiyle..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Her şey çok iyi ilerledi. Hiç evlilik muhabbeti de yapmadım ama evlenme teklifi etti.
her şey iyi hoş da.. ben evlenmek istemiyorum. Hayatının tüm sorumluluğunu aldığın ailene soktuğun adamın, tüm mal varlığı yılda bir gördüğü çocuğuna kalıyor. Hiç mantıklı değil.
çocuklu boşanmış erkekle evlenenin gram aklı yoktur. Yanlış mıyım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
para felan saçma evlilikte ama ölesiye sevdiğim birinin çocuğu varsa diyelim iki kere düşünürüm çünkü kendim daha olgunlaşmadım:d jajaj
Para falan asla saçmalık değil. Şu an 36 yaşındasın. 78 yaşında eşini kaybettin. Çocuk senin çocuğun değil. Ev senin değil. Bir birikim kalmamış elde, çocuk ve eski eşin tripleri için saçma sapan kurslara harcanmış
Evlilik çok zamanını alıyor. Bekar halinle düşünme. Sürekli ailesi için bir şeyler yapıyorsun. Eşin için mesai harcıyorsun.
Tamam 👌
Bunlar doğrudur ama yani para bence ilk etapta gelmemeli onu demek istiyorum
Akşam yemekte vefat eden eşimin arkada bıraktığı sevgiyi kemirebilsem keşke yaşlılığımda
sana maddi bir faydası olmayacaksa sadece sevgimi vereceğim diyorsan bu sürdürülebilir bir ilişki değildir diye düşünüyorum
Bence de
Sevgili olarak kalır, bir süre sonra bitiririm
Sen mantık evliliği arıyorsun
Öyle düşünsem 10 kere evlenmiştim😀
Adamınla evlenmeden mirasını düşünüyorrsun
Ne düşünecektim? 😄
Evliliğin konseptini hiç bilmiyor gibisin.
Adamın tüm sülalesi, yeri geliyor çocuğu senin mesaini alıyor. Bekar olunca daha verimli çalışıp kendime bakarım ama evlilik içerisinde daha az tempo ile çalışabiliyorsun. Adamın ailesi ÇOK mesai harcatıyor. Sürekli her yere beraber gitmek, validesini pederini eylemek, sülalesi ile geçinebilmek için bir şeyler yapmak zorundasın.
Düşünsene 78 yaşında eşini kaybettin. Adamın evi bile kızının üstüne. Elde var sıfır, çünkü eline geçeni hayatındaki adama ve evliliğine harcamışsın.. bomboş bir hayat. Ne birikim var ne bir çatı başını sokabilecek
Sen güvence istiyorsun bu da bu adam da yok ve olmicağını görüyorsun ozaman farklı yoksa senindir çoçuğun olur ve eşit bölüşülür
Herkes güvence istiyor. Erkek de kadın da.
Aynen, mantıklı değil yani evlenmem
Boşanan ve çocuklu insanlar genelde çocuk istemiyor
Ozaman çocuksuz olsun hem sende bu durumdan rahatsız olursun adam bi eli hep çoçuğunda olur
Çocukta hayatında hep oluyor
Şu an tam bir melek. Ama ergenliğini düşünemiyorum
Büyük konuşma başına gelmesin
Başımda zaten soruyu okumadın mı 😄
Okudum en son demişsin çocuklu boşanmış adamla evlenin gram aklı yoktur
Sen de haklısın zaten herkes dengi dengine
Haklısın tabi ne gerek var?
Sen harika biseysin ya🥰🥰
Evlenn
Yanlış değilsin haklısın
Mantıklı
Aşıksan seviyorsan mantıklı değil
Aşığım seviyorum ama kendimi de seviyorum
Ne gerek var, o kadar sülalesi ile akraba olup iç içe olup sap gibi ortada kalacağım bir de..
Evlilik kadın için stabil bir hayat demek. Elimde hiçbir şey olmadan kalacağım ortada. Evi bile çocuğun üstüne.
Sen daha iyi bilirsin bişey diyemem benim haddime değil kusura bakma