Beni böyle tiplermi ister sadece biri var uzaktan akraba evlenmek istiyor beni bekliyor hâlâ sanırım ama saf elinden bişey gelmiyor bi iş beceremez koruyup kollayamaz tek vasfı durumlarının bizden çok iyi olması evlerinin ve arabalarının olması bumu yani bazı erkekler çok onursuz ve yapışkan istemediğim halde 1 sene önce akraba düğününde bana bakıyordu bundan bahsettiğimde annemde onlarda kapıda bekliyordu diyor Allah'ın yarattığına m*l deme s*lak deme diyor oysa bekliyor işte gel desem gelir anlamıyorum yani kapıma kul köle olur istesem
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
hayır alakası yoktur
Böyle düşündüğün içinde evet sadece onlar ister iyi düşün iyi kişiler istesin ayrıca kaç yaşındasın
25 yaşındayım
İyi düşünsem nolurki ömrü hayatımda hep son seçeneği ben olucakmisim gibi birilerinin çünkü başka kız bulamadıkları için bana kalıyorlar gibi hissediyorum
Daha önce kimse istemedi mi tek onlar mı istedi
Görücü geliyor mesela diyorum ki bunlarda başkasını bulamadıkları için bize kadar geldiler
İstediler ama durum bu bahsettiğimden ibaret
Beni isteyen kişilere genelde kimse kız vermemiş oluyor ve son secenek olarak bize diyolar
Yani hep öncelik değil bilmem kaçıncı seçenek oluyorum bu konularda şaka gibi
Görücü usulü evlilik zaten öyle biri evet diyene kadar kapı kapı geziyorlar mesela benimde görücüm geliyor çoğu senin dediğin gibi kimsenin kız vermediği kişiler oluyor bu benimle ilgili değil aynı şekilde seninle ilgili de değil böyle düşünerek kendini üzme isyan etme
Ama son seçenek son çare gibi hissediyorsun bu çok kötü bi his
ilk başta böyle sonra kabul etsen bunu değişir tavrı sana karşı
Kimin
Seni isteyen kişinin
Tavrı bana nasıl değişsin çocuk koruyup kollayacak sahip cikicak yapıda değil diyorum gözü açık değil babamda hep çocuk surda burada çalışıyor diyolar neymiş arkadaşları bi yere gitmişler buna ödetmeye kalkmışlar hesabı buda kalkmış gitmiş masadan anlayıp bu çakal gözü açıklar parası var diye buna ödetmeye kalkmışlar hesabı onu anlatmış babama onu söylüyor oysa o çocuk öyle bişey yapıcak bi çocuğa hiç benzemiyor
Yani gözü açık arkadaşları bunda para var diye hesabı buna kitlemeye çalışmışlar buda anlayıp kalkmış gitmiş masadan
Onu anlayan kişi gözü açık olmaz bence
Ne olur peki sence
Bu çocuk saf değilmi şimdi bide bende para yediricek göz var mı demiş sözde asla böyle şeyler söyleyecek birisi değil inanmadim saten
Hesap olayını herkes anlar zaten sen gözü açık değil dedin çocuk için cahil mi
Cahilmi derken lise mezunu muhtemelen bende lise mezunuyum annesi üni okuduğunu söylüyor iki yıllık falan ama inanmıyorum
Arkadaşlarıda onu kandırmaya çalıştıysa onlarda saf görüyor onu bence
Kendi yetmedi annesini eve kadar gönderdi istemek için onada ayrı hayır dedim yine anlamamış gitmiş babaanneme halama falan onu sonuna kadar beklicem o başka illede o olucak demiş 1 sene öncede düğün vardı kuzenimin orada bakıyordu
Bide kameraman vardı oda ayrı bakıyordu bana
Kameraman kim tam olrak
Napabilirimki gözü açıkta Çok üzdü beni aldattı yatma derdine düştü vs
Düğündeki kameraman ben ona bakıyordum oda bana bakıyordu arada dediğim akrabada bakıyordu ama kameranlar zaten her kıza bakarlar onlar çapkın gibi geliyor bana
Çekmek için bakıyordur zaten çoğu erkek yoldan geçene bakıyor
Yok bildiğin kamerayla bişeyler çekerken kafasını çevirip bana bakıyordu
Boş ver herkeze bakan birisi demek ki sen ilişki istiyor musun peki normal de
İstemiyorum hayır şu an böyle iyiyim
koruyup kollamak demişsin. Sana göre birisinin seni koruyup kolladığını nasıl anlarsın?
Niye öyle düşündün ki
Öyle çünkü kimsenin önceliği olmadım bu konularda hep seçenek oldum bana görücü geliyor geneldede kimsenin kız vermediği tipler ve son secenek bize gelen insanlar oluyor neden bilmiyorum çok çirkin biri değilim ama birinin önceliği olucak kadar güzelde değilim belliki
Güzellikle ilgili değildir evlemek herxaman daha önemli seylerfe var
Ben elinden bişey gelmeyen beceriksiz ve gözü açık olmayan bide yavaş biriyim
Yani bazı konualro belirleyip uzmanlasip eksikleri giderevilirisin cunki hata yaptığın şeyleri biliyorsun
Bu yüzden çoğu kişi istemiyor sanırım beni bide yabani insan sevmeyen pek muhatap olmayan biriyimdirde yani mesafe vardır insanlara karşı
Ya bak nasıl birisin tam bilmiyorum ama bence anlattığım kadar kötü biri degilsin
Dedim ya yabani diyolar sanırım akrabalarlada pek yakın değilimdir muhabbet etmem öyle çok insanlarla kaynaşmam içimden gelmez olsada çok çok nadir mesafeli biriyim yani
İnsan içine karışmam
Ya nolcak yabani kocana sevgiline samimi olda
Kendini niye oyle kabullendib
Öyle çünkü bende saf elinden bişey gelmeyen beceriksiz biriyim
Cinsellik icin vok mu kullanildin
Hayır hiç kullanılmadım hâlâ bakireyim kimseyle yatmadım
O kadar konuştugum oldu falan ama kimseyle o derece ileriye gitmedim
Ne alaka
Öyle görünüyor kendim safım beceriksizim diye böylesi gelicek gibi düşünüyorum
Resim at