Diğer Gece yataktayken tuvaletiniz geldi ama tam uykuya dalacaktınız. Tuvalete gider misiniz yoksa uyumaya mı çalışırsınız? fakeimsii Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Gecenin bu saatinde aklıma gelen soru djjdjdjdkdfldk Güncellemeler1 yıl Ben genelde uyumaya çalışırım ama uyuyamam oflayarak kalkıp giderim kfkfmfkfjfjkf Gece yataktayken tuvaletiniz geldi ama tam uykuya dalacaktınız. Tuvalete gider misiniz yoksa uyumaya mı çalışırsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 91,2b cevap paylaştı. giderim yoksa uyuyamam 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% 1 yıl Diğer konusunda 437 cevap paylaştı. Uyusamda beni uyandırıp uykumu böleceği için hiç o derde girmeden baştan tuvalete giderim :)) 0 0 Yorumla
GriBeyy Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 93% 1 yıl Bende uyumaya calisirim üşenirim sonra o aşırı bastırır hay anasını ya der kalkar giderim mecbur 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı. giderim yoksa daha uykuluyken kalkmak zorunda kalırım 0 0 Yorumla
Kajskdıkeld Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 98% 1 yıl Ben tuvalete gidiyorum rahatsız ediyor beni 0 0 Yorumla
Paspalcigo Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl İşemeden yatmam eşeği sağlam kazığa bağlarım hep 0 0 Yorumla
Kafamagore07 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl En çok annenimi seviyorsun yoksa babanımı seviyorsun sorusundan sonraki en zor soru 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Savaşırım wc ye gitmeden uyumak için ama savaşı hep çiş kazanır 0 2 Yorumla fakeimsii 1 yıl Kazananın kaybedeceği o savaş jdjsjdidjsjdkdjjs Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😀😀😀 evet eğer birgün kazanırsam sabah kaybetmiş olarak uyanabilirim talihsiz bir durum Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Eninde sonunda gitcen zaten o an hemen kalkıp gitmek en iyisi tutsan o da uyutmaz ki :D 0 0 Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 1 yıl Diğer konusunda 6,9b cevap paylaştı. Sakın tuvaleti ertelemeyin. İlerde sorunlar yaşarsınız. 0 0 Yorumla
yorgun49 Takip Et Xper 3 Yaş: 42 1 yıl Çoğu zaman uyanırım arada uyuduğum da oluyorGözlerimi açtığım an tuvalete koşuyorum ))) 0 0 Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 4b cevap paylaştı. Tuvalette uyurum sorunun dogru cevabi bu 0 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı. Uyurum ya o benim için yapması en zor şey o an😂 0 0 Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Gece kaç olursa olsun giderim WC ye 0 0 Yorumla
ela_ya Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 554 cevap paylaştı. Zaten yataktan kalkana kadar sabah olur 0 0 Yorumla
kuzularvebebekler Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Uykuda altıma edeceğime kalkar tuvalete giderim 0 0 Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 994 cevap paylaştı. Çok gelmiyorsa uyurum 0 0 Yorumla
bayegosuz1 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 31% 1 yıl Diğer konusunda 841 cevap paylaştı. Ben kalkar giderim genelde 😀 0 0 Yorumla
Dedective Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 574 cevap paylaştı. Mecbur kalkarım uyutmaz asla o hissiyat 0 0 Yorumla
Baba1225 Takip Et Yoda Yaş: 33 1 yıl Diğer konusunda 314 cevap paylaştı. Kalkman senin için daha iyi 0 0 Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 4,8b cevap paylaştı. lavaboya giderimm 0 0 Yorumla
ayazwinston Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 726 cevap paylaştı. Giderim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
giderim yoksa uyuyamam
Uyusamda beni uyandırıp uykumu böleceği için hiç o derde girmeden baştan tuvalete giderim :))
Bende uyumaya calisirim üşenirim sonra o aşırı bastırır hay anasını ya der kalkar giderim mecbur
giderim yoksa daha uykuluyken kalkmak zorunda kalırım
Ben tuvalete gidiyorum rahatsız ediyor beni
İşemeden yatmam eşeği sağlam kazığa bağlarım hep
En çok annenimi seviyorsun yoksa babanımı seviyorsun sorusundan sonraki en zor soru
Savaşırım wc ye gitmeden uyumak için ama savaşı hep çiş kazanır
Kazananın kaybedeceği o savaş jdjsjdidjsjdkdjjs
😀😀😀 evet eğer birgün kazanırsam sabah kaybetmiş olarak uyanabilirim talihsiz bir durum
Eninde sonunda gitcen zaten o an hemen kalkıp gitmek en iyisi tutsan o da uyutmaz ki :D
Sakın tuvaleti ertelemeyin. İlerde sorunlar yaşarsınız.
Çoğu zaman uyanırım arada uyuduğum da oluyor
Gözlerimi açtığım an tuvalete koşuyorum )))
Tuvalette uyurum sorunun dogru cevabi bu
Uyumaya devam eden ben
Uyumam yapar rahat uyurum
Uyurum ya o benim için yapması en zor şey o an😂
Gece kaç olursa olsun giderim WC ye
Giderdim tabi yoksa uyuyamam
Ben uyumaya devam ederim
Zaten yataktan kalkana kadar sabah olur
Uykuda altıma edeceğime kalkar tuvalete giderim
Çok gelmiyorsa uyurum
Ben kalkar giderim genelde 😀
Mecbur kalkarım uyutmaz asla o hissiyat