Ben dinlemek istemiyorum demen daha doğru bir anlam taşırdı. Yok demen genel olmuş insanların fikirlerine, istediklerine karışmamayı bu yaşta öğrenemediysen biraz daha derslerine vakit ayır derim
Bak şimdi geri kafalısın derken yani bu konuda geri kafalısın birazcık çünkü birazcık geri kalmışsın anladın mı hani böyle düşüncelerini söylerken anlamlı bir şey çıkmıyor yani diyorsun ki yok diyorsun bu birazcık genel oluyor genel konuşmaman lazım cümlelerde birazcık özne kullanman gerekiyor okey
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Sorun ne gadası
Saçma konu ise hayır. Düzgün bir konu ise buyur.
Saçma dediğin ne ama hani bir konuyla ilgili cinsellik değil ama
Ya cinsellik oluyor ya da çocukça şeyler işte.
Öyle konulara kulak asmıyurum. Önemli aile konusu olur vs dinliyorum.
Aile değil de arkadaşlık desem
Buyrun. Ama ben ona şunu dedim o bana bunu dedi konusu ise genelde Buda çocukça olur. Ama önemli bir konu olduysa dinlerim.
haksızsındır. yaşasın ön yargılarım
Whhahahshhs
Dinlemedim ama haksızsın bence
Wuhshwhsha
YijgzjgzkgxhdGixyov
Ben dinlerim kuzu
Konuyu önce söyle
Bunu diyene kadar sorunu yazsaydın ya.
Ben seni dinlerim
Yardımcı olarabilirim
Sorun değil
Kadının Haksız Olma Şansı mı Var :D?
İstersen olur😊
Yok.
Ben dinlemek istemiyorum demen daha doğru bir anlam taşırdı. Yok demen genel olmuş insanların fikirlerine, istediklerine karışmamayı bu yaşta öğrenemediysen biraz daha derslerine vakit ayır derim
Ben dinlemek istemiyorum. Da ne dersi be 12 sene olmuş üniversite biteli derslik işim mi kalmış.
Bitirdiysen hala geri kafalı kalmışsın bence biraz daha psikolojiye çalışabilirsin eksik kalmışsın çünkü
Geri kafalı olmakla ne alaka ya 😂 Paris'ten girip Şam'dan çıkıyorsunuz neyle neyi birbirine bağlıyorsun 😂
Bak şimdi geri kafalısın derken yani bu konuda geri kafalısın birazcık çünkü birazcık geri kalmışsın anladın mı hani böyle düşüncelerini söylerken anlamlı bir şey çıkmıyor yani diyorsun ki yok diyorsun bu birazcık genel oluyor genel konuşmaman lazım cümlelerde birazcık özne kullanman gerekiyor okey
Hatta senin psikoloji değil senin tamamen Türkçe dersi alman lazım tamam kararlaştı
Tamam bro sensin.
Okey bro
Bremin
He keke he.
Kro
Ya bu ne ya sokakta büyümüş gibi hisettim bremin
Öylesindir belki bilemem ki belki daha büyümedin bile.
Hihihihiihigugugugugu ağır cahilsin
Hehe
Dinlerim
Anlat dinleyelim
Olur sor
Haklısın bence
Haksizsindjr
Sende anlat hadi :)
Hayir
Nedy
Ama sen daha yazı yazmayı bilmiyorsun sen nasıl olgun düşüncelerini sunacaksın ki bana yok senden olmaz
Ya hastanede yım
Sen konuş
Tamam da yazı yazmayı bilmiyorsun sus
Hastanedeyim canım
işsizler başlığa
Sus..
Haklısın