25 yaşındayım nişanlım 35 bana evlilik kredisi çek al kara gireriz diyo sizin fikriniz ne dinlemeli miyim?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ne gereği var durduk yere 150 bin lira borçlanmanın
Evet işte ama evlenince çek diyo altın alırız satarız sonra kalanla kar ederiz bozduruz cart curt çekmeli miyim sence
Gerek yok. Bende bir ara hiç ihtiyacım yokken 100 bin lira çektim birşeyler al sat yapar yükseltirim dedim 3 ayda yedim bitirdim 3 yıl taksit ödedim zorla
Evet gelmiş diyor çekmek mantıklı benim yaşım tutmuyor çek altın alrz 2 yıl sonra bozup 150 bini öderiz gerisi kar diyo
Ya düşerse?
Ben asla kredi kartı kullanmadım hayatimda geleni gönderdim sadece banka maaş kartım tek oldu. Bana çek kredi diyo
Hiç gerek yok. Birde şöyle düşün olmaz ama olduki ayrıldınız? Nasıl ödeyeceksin.. girme o topa bence
Trip atar şimdi
Babam izin vermiyor de
Evlenmeden vermezler ki
Evet işte ama evlenince çek diyo altın alırız satarız sonra kalanla kar ederiz bozduruz cart curt çekmeli miyim sence
Tabi al
10 yaş farkı nedir be oha aq
Çekme.
Demi ama diyo Evet işte ama evlenince çek diyo altın alırız satarız sonra kalanla kar ederiz bozduruz cart curt çekmeli miyim sence
Sakin çekme başına dert açma bu devirde babaya bile güvenilmez. Az para değil yüklenme kendi üstüne
Evet gelmiş diyor çekmek mantıklı benim yaşım tutmuyor çek altın alrz 2 yıl sonra bozup 150 bini öderiz gerisi kar diyo
Hic riske atma evlendiğinde ne olur bilemezsin ne kadar seversen sev güvenilir de olsa yapılmaz
Sen o adamla evlenme bile
Abartmayın sizde tanimiyosunuz karşı tarafı onların özeli bu. Sadece bir soru
Yaş farkı çok ya
Kız 25 adam 35 bence fazla
Hiçte bile gayet normal. Erkekler genelde geç olgunluk alır
Ne bilim bende erken evlenim diyor kimse bakmaz diye 😄
diyorum pardon
Valla yaşı yok her yaşta evlenilir o olgunluk o sorumluluk olduktan sonra. Anlattıktan sonra yaşta önemli değil aşırı fark yoksa
Bana kalsa şimdi evlenirim yaş 22 ama 2 yıldır ilişkim var o şu an tık yok öylece bekliyorum ilişkiyi ayakta tutmaya çalışıyorum
İnşallah olur bende istesem şimdi olurda daha Zamanı var bekliyorum biraz Allah nasip eder inşallah isteyen herkese çok yaş farkı iyi değil ama ben benim yaşlarımda birini isterim veya bende 3 5 yaş ufak öyle
genç ve erken evlenmek daha iyi 30 35 sonra ne olacağı belli olmaz
Evet çok erken daha ama tek önerim birisi olduğunda benim gibi yaşatma bir süre sonra karşıdaki de istiyorsa işleri ciddiye bindir yavaş yavaş.. yani 18 erken erkek için
Yok yaşım 18 değil zaten kız bulma işi kolay ya ailede bulur olur 😁
Senin arkadaşın kaç yaşında peki
Ben 22 o 24 ama aile kuracak tavırda değil) : ben istiyorum sorumluluk alsın evlilik istesin ama herkes senin gibi düşünmüyor maalesef bende sevdiğim için bekliyorum
Hm anladım ben istesem şimdi evlenirim de biraz tuhaf olur yaş daha var biraz söyle 24 25 de evlenirim inşallah 😄
Sizde evlenirsiniz İnşallah bir an önce mutluluklar
Böyle uzun sürünce insan diyor olacak mı olmayacak mı o kadar vakit geçti diye 1 yıl 2 yıl sevgililik max yeterli ya gerçekten ilerisi insanda zararlı) : tek duam nasip olsun da boşuna beklemiş olmayalım seviyorum da çok başkasını dusunemem
Aynen 2 yıl diyorsun yani olur inşallah insan başkasında istemez
umarım evlenmeden ilişkiye girmediniz
Yok herkes değişik baksa da bakirelik benim için önemli sadece evlenince olur
Aynen öyle sen herkese bakma öyle olması gerek zaten 2 taraf içinde zaman çok kötü insanlar kudurmuş resmen
Size mutluluklar diliyorum inşallah hayallerine ulaşırsın iyi akşamlar 🙏🌹
Aldığım tek güzel mesaj seninde hayatında hayırlısı olsun tanımadığım insanın duasını almak önemli hiç eksik etme
Teşekkür ederim sağolun 🙏
Kredi hayir
Sana ödetcek
Bence aşırı mantıklı