💊 ilaçlara herkesten daha sağlıklı olan ama ilaçsız “deli” olan Cennete mi girer Cehenneme mi?
Kurana göre nasıl?
aslında raporlarlarda “hastayım” ama ilaç aldığım için gören “sen iyisin” , “ bir şeyin yok “ diyorlar ama ilaçsız delirdiğime şahit olanlar hala o halimi unutamıyor..
🙈♥️ rüyamda ilahi dinliyordum ordan aklıma geldi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hastalığa sabredersen çektiğin sıkıntı kadar günahlarına kefaret olur inşallah.
Gitmez çünkü aklı sorumluluk anlamında kısıtlı bireyler ve kuran bu konuda bilgi vermez
Kuranı okudum ayetler var
O hastalıklar ne zaman keşfedildi?
kuranda tam anlamıyla şizofreni yazmıyor akıl sağlığı ile ilgili bilgi veriliyor
Engeli gibi. Ama şu an hangi ayet bilmiyorum 🤷♀️
Ben engelliyim organik olmayan atipik psikoz şizofreni sınıfında geçer arkadaşlarım da farklı şeyler mesela bipolar var. Hayatımız güzel ve günah değil saygı nedeniyle yapmıyoruz
Sizin üzerinizden tanrı aile toplum baskısı kalkınca siz kontrolsüz bir nesneye dönüşüyorsunuz.
yok bende günah işlemekten korkuyorum 😧 ama genel olarak merak 🤔 ediyorum
Geçmiş olsun 💐
Sağol
:((
halüsinasyonlar görüyor musun
oluyordu şimdi sadece ışıklara 💡 görünce paranoya yapıyorum. Işığı neden yakıyor, bana mı yakıyor beni mi stalk ediyor takip etti gibi
en tuhaf anını anlatır mısın
mani depresif durumlarında kendini bir resimle çizsen her birinde nasıl çizerdin
hayatım çok çok berbat 🤢 geçti saymakla bitmez
Babama iftira mı atmadım, evden mi kaçmadım uçağa öylece mi binip gitmedim sokak ta mı kalmadım vs
Bir yandan at 🐴 çizerdim diğer yandan kaplumbağa 🐢
zor bir hastalığın var ama bunu kabullenip ilaçlarını düzenli bir şekilde alınca uyku düzenine mutlaka uyunca pek zorluk yaşamıyorsun öyle değil mi
Uyku 😴 düzenim alt üst 🔝.. uykumun vakti saati yok gelince uyuyorum yok yoksa kalkıyorum
o zaman ilaçlarını mı düzenli almıyorsun
Alıyorum ama uyku 💤 hapını almıyorum:)
ama alsan senin için daha iyi olmaz mı ihmal etme sen yine de
boş ver 😉 kanka
peki sevgilin var mı
Hiç olmadı
ilaçlarının birini bile ihmal etmemeni hatta onları saati saatine almanı şiddetle tavsiye ediyorum kendin için
biliyorum 😏
inşallah hayatın boyunca bu hastalık kolay geçer
geçmeyecekmiş öyle söylediler
maalesef ama ilaçlarına dikkat ederek uyku düzenini koruyarak alkolden stresten uzak durarak kontrol altına alabilirsin daha rahat olur en azından kabullenip bu bilinçle hareket edersen bence senin için daha iyi olur