AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sadece ilgisi olduğundandır
Yani?
Takılıyor, olursa takılırım, olmazsa yoluma bakarım diye düşünüyordur
Karşısında bakire zeki ve güzel bi kız varsa ve onun peşinde koşmuyorsa?
Belkide şu son yazdığını bir de kendin oku, anlamazsan bir daha oku, sonra neden olmadığını biraz anlarsın diye düşünüyorum
Hee kullanacak arıyor o yüzden benle olmuyor öyle mi
Çünkü o sinyal sadece seks sinyali
Zarf atıyor
O ne demek
Avcı dır başka bir şey değil
Olaya şöyle bakalım, çok az erkek tek hedef için çabalar, bahsettiğin kişinin clup ve arkadaş ortamları varsa kadınlara ulaşması çok kolay. Akıllı biriyse temiz el değmemiş biri ile yuvasını kurar, ancak aklı biraz geç gelirse ortam kızları ile gününü gün eder, 35 inden sonra temiz birini arar ancak il işten geçer
Peki uzun yazsam olayları yorumlar mısın biraz kitap okumuş olursun kskksksksk
Yaz gelsin mesaj atabilirsin
mesaj atamıyorum sen atar mısın
Bende atamıyorum, burada gözükmesini istemiyorsan ig:sensei. tanto
Eski iş arkadaşım 2 hafta kadar birlikte çalıştık ilk girdiğinde ben ona mal demiştim sessizce ama o bunu duymuş daha sonra ki tavırlarımı çok beğenmiş iş yerindeki çalışmam tartışmalardaki sakinliğim vs bi kızla tartıştık tartışma sonrası beni savundu konuştu benimle sen çok iyi yerlere geliceksin ama bi şey hariç dedi söylediğime kırılmış başladı anlatmaya maddi durumu çok iyiymiş hisse kaybettirmiş bunları söyledi doğru söylüyor tv ye çıkmış iş yerini tanıtmak için bana gösterdi videoyu yalan söylemiyor oyuncu teklifleri geliyor kesin olarak ama ailesi izin vermediği için gitmiyor iş konusunda ona yardımcı olurken benden hoşlandığını güzel bulduğunu hissettim bi anlık gözleri elleri saçına gitti falan neyse bende küçükken oyuncu olmak istediğimi söyledim bunla ilgilenen bi kadına adımı söyleyeceğini yardım edeceğini söyledi ben okulum sebebiyle çıkmak zorunda kalmıştım ama o part time çalışmam için patronla konuştu patron biraz daha düşünmek istedi benim kalmam için o sırada bana kaş göz yaptı neyse ben ne dedin diye sorunca boş ver falan yaptı sonra o çıkmasın öğrenci ben çıkarım demiş
bana oyunculuk için haber vereceğini söyledi biz yine konuşuruz dedi ama hiç bişey yazmadı bi kere param için uğradığımda işler nasıl yoğun mu dedim yoğun dedi sonra buralar çok boş dedi bende e hani yoğun demiştin az önce dedim o da orası öyle de dedi ben lafını kesip başka bişey söyledim dağıldı o an anlamadım sonradan düşündüm acaba ben çıktım diye yokluğun hissediliyor mu demek istedi sonra bi kez daha gitmek zorunda kalmıştım beni yeni gelen bi erkek çalışana anlatmış övmüş onunla tanıştırdı iş yerinde kızların beni kıskandığını söyledi arkadaş da niye kıskansınlarki diyince bi durdu düşündü “çünkü o çok tatlı” dedi aradan aylar geçti whatsapta den ekli durumuma kalp bıraktı güldüğüm bi resmime ama çok resim attım bi kerelik yaptı bunu çok sakin beyefendi bi çocuk ama bi kere beni göğüsleri çok açık bi kadınla kıskandırmaya çalıştı gibi hissettim ya bunda yanılıyor olabilirim bi keresinde ben konuşurken bana olan bakışını yakaladım çok güzel bakıyordu çok beğenerek
Yani 2 kez benden etkilendiğini hissettim ama ben kapalı giyiniyordum cinsel anlamda değil yani
İkinizde platonik yaşıyorsunuz. Anlattığın gibi biriyse mesaj atmaktan çekinme, direkt niyetini yaz ben sürekli bana yazıp yazmayacağını düşünemem de, ilk adımı atıp seni kaybetmekten korkuyor olabilir
İlk adımı atıp neden kaybetmekten korksun ki?
Yahu ablacım çok farklı ve garip düşünüyorsun sen çocuğa ters yapsan hiç yazamayacak belki de bir daha, seviyorsan git konuş bence klişesini söyleyecem beni bile gerdin çocuk nasıl gerilmesin sen ona sinyal veriyor musun ki çocuk emin olsun
Ama ona güzel baktım
Bide bana bi kürk vardı giymiştim aynı iş yerindeydik kıyafet mağazasıydı kürkü üzerimde gördü bir kaç gün sonra kürkü düzeltirken beni gördü bana o en çok sana yakıştı dedi bende teşekkür ederim dedim o da rica ederim dedi
😂😂😂😂😂😂😂 ya Allah’ını seversen yaşın kaç? Ciddi soruyorum yetişkin insanlarsınız hep ilk adımı erkekten beklemeyin, çocuk beni yanlış anladın derse burada kafa patlatmayız, senden hoşlanıyorum derse ne mutlu sana, teşekkür etmişsin dümdüz, desene çocuğa o senin güzel bakmandan ötürü diye
Şimdi bana mı yürüdü bu sözle yani?
Ben ilk adımı atmam söyledim size de bi kadın ilk adımı atmaz bunun yaşla ilgisi yok erkeğin başlattığı çabaladığı ilişki güzeldir hem o isteseydi yazardı bi erkek olarak değil mi
Ablacım baştlıktaki zeki kısmını çıkaralım lütfen. Sen daha ne istediğini bilmiyorsun. Bu çocuğu istiyorsan mesaj at siz kadınlar gerçekten duygular işin içine girince mantığınızı kaybediyorsunuz
Platonik sana dediniz sonra da belki duygusu yoktur dediniz? Ayrıca ne istediğimi biliyorum ama ilk adımı atmam kadın atmaz bu kadar basit. Erkekler basit görüyorlar öyle kadınları
İkinizde platonik gibisiniz. Basitlikle alakalı hiç bir durum yok. Çocuk gayet efendice davranmış, sen çocuğa pas vermemişsin
Ama bana çok güzel demedi çok tatlı dedi orada?
Bu çocuk elinde yüzükle mi gelecek ablacım yürümeden koşmaya başlayamaz. Sen çocuğa sinyal verirsen gelir baktın istediğin gibi ilerlemiyor sohbet konuşamasak daha iyi olur der geçersin hangi dünya da yaşıyoruz
Ben 19 o 25 yaşında
Çocuk sana göre daha ince düşünüyor bence, yaşın küçük diye acele ediyorum diye Düşünebilir belki ona
Aa nasıl yani yaşımla ne alakası var nasıl ince düşünüyor? Benimle ciddi mi düşünüyor da yaşımı küçük buldu
Valla ona da bu kadar çok soru sorduysan adam yorulup kaçmıştır ben yoruldum çünkü 😂, kendi kararlarını verebilecek yaştasın. Benim hayat prensibim korkanın çocuğu olmaz dır. Bu dünya cesurların dünyası korkarak anca cesurları izlersin adım at ki çocuk umutlansın. Selametle
Yaaa son sorduğuma cevap verin ama ince düşünüyor derken yaşımla ilgili neyi kast ettiniz
Bu adam seni daha çocuk görüp yanlış anlaşılmamak adına ağırdan alıyor olabilir ki ben 32 yaşındayım bence haklıyım. Ne tepki vereceğini bilmiyor olabilir. Olayları kafanda çok fazla kurmuşsun hem olsun hem olmasın gibi davranıyorsun. Aşkta cesur olan kazanır. İkiniz de korkuyorsunuz. Ya çocuğa mesaj at ya da bir ömür pişmanlıkla yaşa
Yanlış nasıl anlayabilirim benimle yatmak istiyor diye mi anlamamdan çekiniyor ağırdan alarak sinyal veriyor öyle mi? Ben sesiz kalmaya devam edicem aylardır görmedik birbirimizi 1 ay önce en son durumuma kamp bıraktı bu kadar
Kalp*
Seninle ciddi düşünüyor olabilir, sen geri dönüş yap senden nude istemeye veya eve davet etmeye başlarsa o zaman bas tekmeyi
Ciddi düşündüğünü nereden anladınız
Şu an seni elde etmeye çalışmıyor sen onu elde etmeye çalışıyorsun gibi 😂
Öyle mi anlıyor? Yoo benim bi duygum yok sadece hayranlık ve merak var Cidden bu anlattığıma göre bu çocuk benimle ilgili ne istiyor annesi zoruyla mağazada çalışıyor şu an maddi ihtiyacı yok ama işlerinde epey sorun yaşamış belki benimle mağazada çalışan bir olarak değil işini düzeltmiş bi adam olarak görüşmek istiyor da olabilir bunun çekincesi olamaz mı ayrıca zengin erkek çok egolu olmaz mı?
Bilmiyorum ki
Oda onun o...
Kim o… anlamadım
Yani gösterip vermiyo
Kim ben mi
Yok erkeğe diyorum
Neyi gösterip vermiyormuşum ne saçmalıyorsun sen zekasız
Sen ne diyorsun anlamanda sorun mu var erkeğe diyorum. Yani senin hoşlandığın kişi gösterip vermiyor
Genelde kullanirlar
Zengin değildir belki kız
O ne demek şimdi ya çocuk zengin kesin
Ama kız zengin değilse
Ee noluyor? zengin Erkekler zengin kız aramaz ki güzel kız yeterli evlilik için bakire ve karakter eklenir o kadar
Evet ama aile istemz onlarda
Zengin kız mı isterler zengin erkekler
Aileleri ister zengin
Neden
Onlarda asagilanmak var otoritelerini korumak için
Neden aşağılansınlar
Sen zenginsin fakir kız alıyorsun kültür farkı konuşma farkı ne bileyim çok unsur var ortama ayak uyduramama
Yoo öyle bi uyarım ki herneyse bu çocuk ciddi mi değil mi şimdi anlamadım
Ciddi olsa dahi evlilik olmaz
Toptur