Arkadaşlar benim annem d in dersi öğretmeni aşırı güzel kalpli ahlaklı kalp kırmayan di. Ndar birisi. Ancak annem bana iffddira atan beni üzen hatta hep ikimizide üzen insanlara hep adım atıyor ve M. üslümanlık için barışmaya çalışıyor. Sonra ben bunu A. llah rızası için yapıyorum diyor ve karşısındakinin ego. larını epey bir kaldırıyor kabartıyor.
Ben buna katlanamıyorum 23 senelik arkadaşı bize soylemedigimiz şey üzerine saçma bir p arti için ifff diira attı dostlukları bitti ve annem yinede sürekli açıklama yapıyor sürekli ayaklarına gidiyor ve bizi rez. il ediyor.
Ve ben çocukluğumdan beri beni ve kendini ne kadar üzen inciten biri var ise onları hep eve çağırırdı. Ve sonra İslll * Mü sss slümanlık budur diyor. Müs lü. manlıkta insanin kendine de zarar vermesi suç ama maşallah acı hep bize kalıyor.
Bazen insan küsmeli bazen silip bitirmeli hayat iyi insan olalım sadece başkası üzülmesin diye geçer mi gerçekten
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Eğer bir kişi ahlakı bozuksa ve onun hakkını yiyorsa kişi kendi hakkını savunmalı Çünkü önce kişi kendi hakkını savunur ne kadar Dindar da olsa kendi hakkını gözetmek durumunda bundan feragat edebilir Ama karşı tarafın ahlak ve huyu düzelmiyorsa onunla kesinlikle ilişkisini keser ve çizgisini net bir şekilde koyar senin annen artık bu huyu olmuş Bunun dinle bir alakası yok yani maalesef İnşallah düzelir
Benim annem sanırım korkak ve güçsüz biri. Sadece ben eve geç gelirsem hakkını arayabiliyor. Lanet ediyor arkadaşlarım bile bu duruma annen çok saf diyorlar gerçekten çok saf
Tabi kendi hakkını gozetmesi lazım böyle şey mi olur ya
Yani Anladım Evet ama Annene de çok böyle yüklenme Tabii ki doğruyu göstermeye çalış ama o ne niyetle yapıyor yani konuyla da bilmiyorum ama dediğim gibi biraz abartmış olabilir yine de anneni böyle küçük görme Ben senin çok iyi anlıyorum ama yapacak bir şey yok yani Umarım düzelir