Mesela biz kadınlar bir erkekten gerçekten
iğrenme derecesinde soğuyabiliyoruz. Çok fazla itici gelebiliyorlar ve gözümüzde tüm çekicilikleri bitiyor. Erkekler de bir kadından böyle iğrenip çekici bulmayı bırakıyorlar mi? Eğer oluyorsa hangi durumlar? Örneğin ayrıldığım bir erkek beni stalklıyorsa ve izini de belli ediyorsa felaket itici gelir. Ya da beni deli gibi isteyip sirf gururundan
ya da kendini naza çekmek için umursamaz
davranıyorsa ve net olamıyorsa, trip atıyorsa aynı şekilde...
iğrenme derecesinde soğuyabiliyoruz. Çok fazla itici gelebiliyorlar ve gözümüzde tüm çekicilikleri bitiyor. Erkekler de bir kadından böyle iğrenip çekici bulmayı bırakıyorlar mi? Eğer oluyorsa hangi durumlar? Örneğin ayrıldığım bir erkek beni stalklıyorsa ve izini de belli ediyorsa felaket itici gelir. Ya da beni deli gibi isteyip sirf gururundan
ya da kendini naza çekmek için umursamaz
davranıyorsa ve net olamıyorsa, trip atıyorsa aynı şekilde...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
olabilir bence de
Evet yeri geldiğinde sevdigin insandan tiksinebiliyorsun. O zaman Prenses olsa umuruna gelmiyor. Artık mındar olmuştur.
Simdi kahve içerken içine koca sinek düşerse o bardak bitmistir.
Demek ki en sevdiginiz sey bir anda gözüne kötü geliyor.
Ama sonra geri çekici geliyor mu
Kavga edersen sinir alırsın. Küsersin gidersin ama geri gelişin olur.
Ama kalkip sana 2 saglam cümle söyler. Bütün ipleri koparır artık bedduadan başka seyler düşünemezsin.
Tecrübe 😔
Haa bu arada Narsist birine denk geldim. Hayatimda Narsist diye bir kelimenin varlığından haberim yoktu.
İnsani en çok vuran sevgisizligi değil, saygısızlığı oluyor.
Aynen o şekilde sevmediğimiz gıcık olduğumuz itici dediğimiz kızlar oluuor
Mesela
Sigara , ağızdan düştünmeyen küfür, erkek gibi yürüme , kadinlardan çok erkeklerle anlaşan tiplemeler bana göre gıcık ve itici
Ben de tiksinti olunca evet tamamen asla geri ilgim olmaz erkek te de bizim kadar olduğunu zannetmiyorum
Evet karakterine hiç yakıştıramadığımız bir şey yaptığında aşırı itici geliyor
Mesela
Yalan söylemesi gibi veya biz kendisini çok düzgün biri gibi görürken belki ona hayranken onun basit kızlardan bir farkı olmadığını görmek
Kadınlar kadar olmasa da evet oluyor
Bende olmuyor
Evet. Oluyor
Evet öyle vallahi
Evet öyle