Selam bacımlar ve hacımlar?

Şimdi olaylar çok uzun ama kısa özet geçicem 7 kişilik bi grup düşünün kızkıza kankiteykooo ama 1 i bi şekilde kendi kalbinin ekmeğini yedi ve dışlandı en yakın arkadaşı küsünce herkes kızla 1 senedir konuşmuyo. Falan filan ama herkesin kendince kavgaları çok oldu bu kızla sadece yakın arkadaşı da bizim grupta ya hani o onu savunur diye bu zamana kadar grup ayrılmasın diye herkes bi şekilde idare etti neyse 1 senedir kimse bişi demeden herkes küstü bacım. Şimdi o kız yakın arkadaşıyla yeniden bir araya geldi buzları erittiler bizim diğer kızlara hiçbişi olmamış gibi davranıyor. Ortada da bi kavga olmadığı için onlar da iyi kötü ara sıra gördükçe konuşuyorlardı. Ama asla 1 sene ortamda olmadı özel günlerde filan otururken toplanırken neler neler yapıldı o kız çağırılmadı. Ben ve benim yakın kankitom hariç diğerleriyle yakın olmaya çalışıyor arıyor mesela oturalım diyor. Ama 1 sene hiç bir iletişim olmadan. Bizimkiler de bu bizi yaşanılanları takmıyor düzelmiş kafasında ama hiçbir hesaplaşma yaşamadı kimseyle. Sizce amacı planı var mı? Bana kalırsa %100 intikam alacak. Ama amacı ne. Kimse de pek oralı olmuyor şu an. Buluşmadı filan ama yani insan hiç bişi demeden neden pat diye yakın olmaya çalışsın. Ki içini dışını biliyorum o kişinin
Selam bacımlar ve hacımlar?