arkadaşla "Aşk Sana Benzer"e gittik. yanımda oturan çift aldı başını gidiyo yani. çıktık biz de rahatsız olduk. her yerde bunlar valla rahat yok
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilimle yalnız kalma gibi bir şansımız yok. sinemaya gitmişsek eğer çevremizde kimse yoksa 1 2 dakka öpüşür sonra sarılarak izleriz filmi bence bu gayet doğal. isteyen istediği gibi sevişir ama elbette diğer insanların gözlerine sokmamaları gerekir bunu. ben gördüğüm zaman hiç garipsemiyorum dönüpte bakmıyorum. 2 yıl önce bir çift görmüştüm kız üst tarafını çıkarıp çocuğa doğru eğilmişti bir orda şok geçirdim o kadar. :D
01 Yorumla- +1 yıl
aman ya size laf anlatamiyciğim kuzum
En İyi Cevaplar
bir keresinde gitmiştim 2 sene önce mi neydi. Sevgili koltuklarında olan bir çift vardı önümde. Kız en kenarda erkek nasıl sıkıştırdıysa bir koltuktan iki kafa çıkıyordu. Aman tanrım didim :D Sonra filmin ortasında görevli geldi uyardı falan. Tam iyi düzeldiler dedim görevli gidince tekrar aynısı oldu. Fetih 1453 te bile öyle yapanı gördüm :D Bu kadar düşmeyin ya valla, ayıptır
15 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle. filmin ne olduğuna bakan mı var sanki. karanlık olsun da :/
- +1 yıl
Adam Fatihin torunu ve fethe çıkmış işte :)
- +1 yıl
Ohooo sen İzmir'e hiç gelme o zaman valla iki güne hapsi boylarsın :D
asdkaşsd aklıma ercan abimle anım geldi
dediğin gibi sinemada 2 çift sesli sesli öpüşüyorlar
ercan abimde iri birisi bayağı iri 8 yıldır çalışıyor :D her neyse kalktı ayağa bir bağırdı
gidin dışarıda ***in diye dahsjdkasda
millet filmi bıraktı ercan abimi izliyor çok gülmüştüm ya çift çıkıp gitmişti :D:D
3 4 kişi alkışlamıştı hatta :D:D:D02 Yorumla- +1 yıl
hahahah :D iyi yapmış valla
- Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılArtık yer mekan fark etmez oldu kendini bilmezlere iğrençlıkler hekesin üzerinde ve her yer onlar için aynı yer ama unuttukları bir şey var bir gün bedelini ödemeye gelince işte o zaman kendi iğrençliklerinin farkına vardıklarında pişmanlık fayda etmiyor
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
86Cevap
+1 yılLiseli bir çocuk kiz arkadasinin göğsünü avucluyordu ve benm de o yasta kz kardeşim var.. sevgilimle gördük bir de sevgilim utandi yaninda onlar da bizi gördü ama hic utanma yok masallah
21 Yorumla- +1 yıl
hayır bir de sanki çok umrumuzdaymış gibi kıskanırlar ya sevgililerini :/
+1 yılKarşıyaka sahil, karanlık sinema salonları, Bursa tophane sırtları, üni. lerin açık ve kapalı alanları, parklar, tuvaletler, İstanbul muhtelif mekanlar... Kıyamet is coming... :)
11 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle
bu fıkır yapısındaysan genelde sevısmeyen reglden 1hafta oncekı azgınlıkla sevısenlerden olabilirsin cok ateşli olmalısın gercekten senınle tanısmak ısterdım böyle delı dolu ınsanları cok severım :)) hatta face adresımı de verırım ozelden ıstersen :)
00 YorumlaCelal ile ceren filmine kuzenimle gitmiştik. Arkalardan bilet aldık. Sonra 25 yaşlarında bir çift oturdu solumuza. Yaklaşık yarım saat sonra yavrum yavrum yes deiye sesler gelmeye başladı. Kafa mı sola bir çevirdim 110 kgluk adamla kadın yiyişiyorlar tabiri caizse. O kadar çirkinlerdi ki midem bulandı. O günden sonra cinse llikten ve sinemadan soğudum. Ama allahtan atlattım o günleri ama artık arkalardan bilet almamaya yemin ettim :(
02 YorumlaFilmden ilham aldıysalar demek..
-valla bu Türk toplumu sanattan anlamıyor sevgilimle sinemada aşk buna benzer filmi üzerinde çalışıyoruz gerçekçi olsun diye sinemaseverlerin arasında prova yapalım dedik gören kaçıyor bırakmadılar sanat yapalım...00 Yorumla
+1 yılOyle kişiler kendileri falan çeviriyo sıkayet etseydin ne çıktın,, gerçi utanma duygusu olsa ypmzda:)
02 Yorumla- +1 yıl
bir dahaki sefere inşallah
- +1 yıl
:)😊
+1 yılSenin de vücut Paris, kafa Şırnak...
Göğüs çatalı sergileyip prim yapmaya çalışıyorsun ama öpüşenlerden rahatsız oluyorsun..
Vay anasını08 Yorumla- +1 yıl
ben insanları olur olmadık yerde rahatsız etmem
- +1 yıl
Sinemada yanında oturan adam halay çekse haberin olmaz, öpüşmeleri rahatsız ettiyse demek ki gözlerini onlardan alamamışsın :)
- +1 yıl
öpüştüler yazdığımı hatırlamıyorum
- +1 yıl
Napıyorlardı
- +1 yıl
tek tek anlatmamı ister misin? çay kahve?
- +1 yıl
Yalnızlık başına vurmuş =)
- +1 yıl
ah çok yalnızım
- +1 yıl
Biliyorum
+1 yılBana hic denk gelmedi birkere trende denk geldi sinirim bozuldu agizlarina carpacaktim ulu orta yerde salaklar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizde bugün gittik..
Hemen önümüzdeki ciftler birbirini yedi bitirdi.
Oglan kizin göğüslerini öyle bir okşuyor ki benim aklim gitti oturdum. onlari izledim.
Yalnizca göğüslerini oksasa iyi kizin elini de şeyinde tutturdu.
İyice azmış bu millet sonumuz ne olcak bilmiyorum00 Yorumla
+1 yılannelerinden "ayşeyle ders çalışcaz" diye izin alip, sevgilileriyle sinemada yiyişmeye gidenler bunlar. Sıkıyorsa dışarda yapsın
24 Yorumla- +1 yıl
yok babaları yakalarsa sevgililerine rezil olurlar
- +1 yıl
Sinemada yakalanma ihtimali %0 :D
- +1 yıl
Yakalaniyorsa babasıda anasını aldatıyordur :D
- +1 yıl
hahahah :D güzel yaklaşım
Diğer konusunda 3b cevap paylaştı. bunlara sinema bahane. herkesin böyle çıkıp gitmesi doğru değil. şikayet edip attırmalıydınız. hem de yanıbaşınızdaymış bir de...
00 YorumlaVar oyle reziller laf söyleseydiniz bakayım kim haklı çıkıyordu
02 Yorumla- +1 yıl
ben söylemeye utandım onlar utanmadı
Diğer konusunda 712 cevap paylaştı. Aynen aşkınızı başka yerde yaşayın biz sizi görmek zorunda değiliz mk
10 Yorumla
+1 yılO neki klupten cıktım geldim sokaga apartmana gircem l*n bir baktım köşede türbanlı kızı yiyo cocuk. En az 25 26yaşlarındalar bnide semtte herkes tanır yani orda dogdum hani bastım küfrü gıgını cıkaramadılar kafam ii olmasa dalardım kesin
00 YorumlaDiğer konusunda 604 cevap paylaştı. Onlar işi biraz abartmışlar yani cinsel özgürlüğünü yaşayabilir ama o iş asıl evde yapılır özel bir mekanda yapılır iyi yapmışsınız
00 Yorumla- Diğer konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılİyi de senin tercihin. Karşındaki film yerine yanındaki film tercih etmişin. İyi ki para istememişler. Bir bilete iki film izlemişin bir de mızmızlanıyorsun canım olacak şey değil!
00 Yorumla Diğer konusunda 685 cevap paylaştı. Zevk meselesi gayet normal ben filmi birakip onlari izlemisligim var valla adam hic istifini bozmadan saatlerce yiyisti :) utanmadi yani :)
02 Yorumla- +1 yıl
tabi canım çok normal. ne kadar geniş insanlarsınız siz
Arkadasimin okuldan arkadaslari bekaretini sinemada vermisler. 10 kisilik ekip gitmis sinemaya 2 si arkada becermisler sinema bittiginde kiz kanlar icindeymis. Herkeze yayilmis okuldan atilmislar.
04 YorumlaCehennem Melekleri 3 Filminde Birbirini Yiyen Çift Gördüm Ben Adamlar Tankla Tüfekle Film Çekiyorlar Bunlarda Sinemada Çekiyor
10 Yorumlaevet malesef o yüzden en arka koltuklardan uzak duruyoruz biz
01 Yorumla- +1 yıl
arka koltuklar en güzeli. onlar yüzünden arkaya da oturamıyoruz. tövbe ya rabbim
- Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılSinemalarda artik kamera var, demekki orda daha henuz yokmus.
02 Yorumla- +1 yıl
vardır mutlaka da onlar bilmiyordur. ben de yeni öğrendim
- +1 yıl
El feneriyle gelip disari alsinlarda bir rezil olsunlar oyleleri😎
Ee toplum boyle yargilayici olunca millet orada burada yapiyor napsinlar yani eve atamamis. Herkesin kendi hayati :))
02 Yorumla- +1 yıl
herkesin kendi hayatı da bizim de bir hayatımız var. beni rahatsız etmemeli diye düşünüyorum yoksa bana ne
14 şubatta gidip öyle olanları şikayet edeceğim kötülük mü bu bilmem ama her şeyin zamanı yeri var.
10 YorumlaMadem yiyişmek istiyorsunuz gidin eve bu nasıl bir fantezidir
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılŞikayet edin uyarıp çıkartıyorlar. Mk liselilerini şikayet etmiştim güvenlik görevlisi çıkardı. Filme mi odaklanayım yoksa yiyişme seslerine mi :) Abazan bir millet nerde olsa götürüyor utanmada yok..
00 Yorumla - Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılyuh be aşk filminde sevişen p*rno izlese neler yapacak bu kadar duygusuzlar var
00 Yorumla çok abartmadıkları sürece sorun yok bence :) yalnız kızlar rahatsız :/
00 Yorumla
+1 yılYazık günah belki başka yer bulamadılar , anlayışlı olsun azıcık asdf
10 Yorumla
+1 yılBiz onları izlemek zorunda mıyız? Atsınlar sinemadan. -_-
04 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
İyiyim bebeğim. Sen nasılsın? <3
Aşk filmine gidersen böyle şeylerle çok karşılaşırsın :)
02 Yorumla- +1 yıl
keşke sadece aşk filminde olsa
+1 yılErgen onlar ablasi bende sinir oluyorum sabah seansinda gitmelisin canim
06 Yorumla- +1 yıl
11.30 da girdik
- +1 yıl
Onada mi dadanmislar ya hu
- +1 yıl
hem solda hem sağda iki tarafta da vardı da sağdakiler baya baya :D
- +1 yıl
Babana soyliycem seni deseydin ayrilirlardi ben oyle yapiyorum ailelerini taniyormus gibi :)
- +1 yıl
neyse ya olan oldu artık. bir dahaki sefere tecrübeli olurum :D
en iyi zaman, sabah seansıdır. elle sayılacak kadar kişi olur.
kalabalık olacak saatlerde yapan bile utanmalı00 YorumlaKoltuğu arka taraftan aldıysanız doğal olur onlar :D
02 Yorumla- +1 yıl
doğal derken? doğal bu mu artık
+1 yılevsizliktendir demekki ikisinin de canına tak etmiş.
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılsinemeya yiyişmeye gidilir arkadaşım alışın buna artık
00 Yorumla
+1 yılnapıyodu? hele bir anlat? sak. so mu çekiyodu? :))
00 YorumlaVaktiyle sinema salonlarin bende az alip basimi gitmedim. Normaldirde cokta bokunu cikarmamak lazim
00 Yorumla
+1 yılilk öpüşmeler orda oluyooo acayip bişi çok güzel oluyo yaw bak mazi aklıma geldii
00 Yorumla
+1 yılSaçma sapan insanlar. Madem ön sevişme yapcan git evinde yap. Sinema da nedir? Mal mal olaylar. Arka koltukları gasp ediyorlar bu muhabbetler için.
00 Yorumlakardeş olur böyle şeyler. keşke toplum daha da ilerde olsada gizlemese. orası gizlendikleri karanlık yer
00 YorumlaGenelde öyle işler için kullanılıyor zaten sinema film izleyen nadir :D
02 Yorumla- +1 yıl
abarttın
Ztn bir çoğunun ( özellikle ergenlerin ) sinemaya gitme amacı o :))
02 Yorumla- +1 yıl
işin garibi 25 yaşında falandı yani. büyüklerdi
+1 yılar edep yok ki sarılmak tamam da ileri gidenlerin sonu belli
00 Yorumla
+1 yılkıskanmayın kızlar sizde sevgili yapınca gidersiniz merak etmeyin
00 Yorumla
+1 yılSinemalardaki gece görüşlü kameraları izleyene de mast. malzemesi
00 Yorumla
+1 yıl:/ kötü olmuş. neyse olur boşver.. günün kalan kısmına bak ;)
00 Yorumla
+1 yılonlar en uygun koltukalrın neresi olduğunu iyi bilirler :))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGaziantepte parklara felan gitmeye korkuyorum elimden bir kaza cikicak die. Erkegi anladik da Kızlar ne kadar namussuz olmus boyle.
011 Yorumla- +1 yıl
erkeği anladık da derken
Cevap sahibi+1 yılYani erkegin kendini tutamamasını anladik erkege sonucta kimse demez aaa bak utanmaza sokakta neler yapiyo diye.
Ama kızın kendini bilmesi lazim. Erkegin abisi felan gorse sesini cikarmaz ama kizlarda durum farklı.- +1 yıl
saçma saçma konuşma ya. ne demek kendini tutamaz. tutacak kardeşim. adamsa tutar
Cevap sahibi+1 yılErkegi korudugumu felan mi dusundun?
Veren bir kiza hangi erkek hayir der? .- +1 yıl
kes ya
Cevap sahibi+1 yılSen kimsin bana kes diyon.
- +1 yıl
neden gizliye aldın ki :D
Cevap sahibi+1 yıl@Bolywood27 yim.
Sacmaladigin icin gizliye aldm seninle konusup kendimi rezil etmemek icin ;)- +1 yıl
konuşmak istemiyorsan mesaj niye atıyorsun
Cevap sahibi+1 yılSelam mı yazdim. Sen kim oluyon da bana kes diyon yazdim. Neyse yav sen takil
- +1 yıl
selam yazdın demedim. konuşmak istemiyorsan neden mesaj attın dedim. kimsin sen be :D
iyide sende hiçmi yapmadın sinemada. Herkezin sevişme yeridir yani.(bence)
04 Yorumla- +1 yıl
sence o işte
- +1 yıl
seni ilgilendirmeyen şeyler sorma
Görmemişler sevgili olmuş vermişlerbirbirlerinin ellerine:))
00 YorumlaSinema yeri degil sevisme yeri mubarek karanlik ortan rahatsiz eden yok yiyis anasini satiyim
00 Yorumla
+1 yılŞikayet et. Niye gidiyon bağır çağır sinemayı ayağa kaldır
00 Yorumla
+1 yılGençlik zamanımızda biz de yapardık. Şimdi ki gençler sokakta yapıyor.
00 YorumlaDiğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Işte bu yuzden hep ön sıralardan bilet alıyorum ya, arka koltuklardan olabildiğince uzaklaşmak gerek
00 Yorumlagenelde böyle insanlara anahtar lazımsa vereyim diyorum duruyolar.
00 Yorumlasinemada sevişecekse de insanlar çaktırmadan sevişmeli.
00 Yorumla- Diğer konusunda 560 cevap paylaştı.
+1 yılCok var onlardan ne yazikki
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen niye bu kadar rahatsız oldunki yani sen nerde yapıysun
00 Yorumla
+1 yılçiftlerimiz sanatını icra ediyor işte sinema salonlarında :)
00 YorumlaBende sinemada yaşadım bu olayı ama yapanlar bizdik:-)
00 Yorumla- Devamını Gör (55)
Devamını Gör(100)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem