Ayağım çok ağrıyor çok ayakta olduğum bir işte çalıştığım için böyle oldu. Doktora gidemiyorum üvey annemle yaşıyorum ve Asla izin vermiyor gitmeme hatta dışarı çıkmama bile. Evde nasıl bir şey uygulayabilirim lütfen yardım edin
Ayaklarinizda nasirlar olusmus ve bunlar ciddi agri yaparlar. Size bir yontemden bahsedecegim ayrintilarina dikkat ederseniz birkac gun icinde rahatlarsiniz. Eve dönerken ugrayabileceginiz bir market varsa domates ya da ananas alın. Geceden ananası veya domatesi kalın soyun iç kisimlari ayaginiza gelecek sekilde bağlayın. Üzerini strec filmle sıkıca sarın. Peçeteyle kapatın ve çorap giyip uyuyun. İlk etapta gecmeyebilir gerekirse birkaç gün üst üste aynı işlemi uygulayın. Nasırları elinizle oynattiginizda minik kıl kökleri gibi şeyler çıkacak o zaman rahatlayacaksiniz. Geçmiş olsun.
Bwlli, ayağın çok yorulmuş belli ki… Öncelikle işten geldikten sonra mutlaka ayaklarını yukarı kaldırıp dinlendir. Ilık suya biraz tuz atıp bekletmek de rahatlatır. Masaj yapabilirsen ya da birine yaptırabilirsen süper olur. Eğer şişlik varsa buz kompresi de işe yarar. Gün içinde mümkün olduğunca rahat ayakkabılar giy ve ayağını çok zorlamamaya çalış. Ama ağrı devam ederse bir doktora görünmen şart, ihmal etme sakın!