Diğer Çölde açan bir gül olsan seni kurutmamak içi napardım söyleyim mi? NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor https://youtu.be/5-aoEH277NE?si=hE0jIOuRtXNlvWJxİyi sahurlar..🌹 Çölde açan bir gül olsan seni kurutmamak içi napardım söyleyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Diğer konusunda 29,5b cevap paylaştı. Haydi söyle gadası 1 2 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Üfürürüm seniii Yorumla nordun_gadasi 1 yıl Abooo Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 91b cevap paylaştı. söyleyebilirsin buyur 1 2 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Üfürürdüm🙂 u Barış_LonelyForever 1 yıl teşekkürler :D
asimetrikestetik Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl çölde açarsam allah üçün kurut beni ya bir çiçek az biraz düşünür ya çiçek çölü süsler mi diye 1 2 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl 😂😂😂😂Şefket hocam. Seninle konusirdim😂 Yorumla asimetrikestetik 1 yıl üstüme gelme genç kızlar artık beni tehlike olarak görmeyip tonton dede muamelesi yapıp şunu nasıl yaparız bunu nasıl yaparız diye soruyorlar Yorumla
Blair_666 Takip Et Xper 7 Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Abla ben kartusum kendi suyumu kendim olustururum😌ki 0 0 Yorumla
u Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ Takip Et Master Yaş: 48 , eic 35% 1 yıl Diğer konusunda 518 cevap paylaştı. Çölde ne işimiz var ya😄 1 4 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Seni gözyaşlarımla sulardım 🙂 Yorumla u Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ 1 yıl Sağ ol ya ben kıyamam ama benim için göz yaşı dökülmesine 😄 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Soğan kıydıydım çöle çıkmadan önce🙂 Yorumla u Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ 1 yıl Ahahaha tamam öyleyse 😊 Yorumla
TheMurad Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 512 cevap paylaştı. Ben çiçek açardım, toprağım ezilmeseydi. 1 2 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Toprağını havalandırırdım🙂 Yorumla TheMurad 1 yıl Teşekkür ederim 🌺🌱 Yorumla
Princessax Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 426 cevap paylaştı. Ne yapardın? 1 2 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Yapraklarını okşardım🙂 Yorumla Princessax 1 yıl 🌹💕💜 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Olur 🙂) 1 2 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Gölgen olurdum🙂 Yorumla isabella181919 1 yıl 🙏 Yorumla
İpekk20s Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Söyle bakalım 1 1 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Su verirdim. Termosumda var.😄 Yorumla
s Kimikio Takip Et Master Yaş: 31 , eic 79% 1 yıl Diğer konusunda 712 cevap paylaştı. Olur söyle 1 2 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Sevgimi gösteririm. Yorumla s Kimikio 1 yıl 🤗 Yorumla
Carvel Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Olur, buyur 1 2 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Gölgen olurdum🙂 Yorumla Carvel 1 yıl Teşekkürler Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Buyur söyle 1 2 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Tokatlardım seni🙂 Yorumla Semih6934 1 yıl Dövme benii :) Yorumla
Musti423 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 87% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hey gidi Petek Dinçöz... Tanımayan var mı yaa :) 0 1 Yorumla Musti423 1 yıl Ne olmuş yaaa valla tanıyamaz oldum, benim bildiğim Petek Dinçöz değil. Yani yemin etsem bu o değil diye başım ağrımaz. O derecede yani... Ben şokkkhttps://www.youtube.com/watch?v=CCNr-3cv62o Yorumla
davetsizmisafirrrrrr Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl çölde gül ne arasın devedikenidir o 0 0 Yorumla
Arc-en-cieel Takip Et Guru Yaş: 27 1 yıl Olur 1 2 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Gözyaşlarımla sulardım Yorumla Arc-en-cieel 1 yıl 🥰🥰💐💐 Yorumla
Cielos-M Takip Et Xper 6 Yaş: 29 1 yıl Söyle 1 4 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Tokatlardım🙂 Yorumla Cielos-M 1 yıl Saçma ama peki Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Sulim öyleyse😅 Yorumla Cielos-M 1 yıl Tamam :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Haydi söyle gadası
Üfürürüm seniii
Abooo
söyleyebilirsin buyur
Üfürürdüm🙂
teşekkürler :D
çölde açarsam allah üçün kurut beni ya bir çiçek az biraz düşünür ya çiçek çölü süsler mi diye
😂😂😂😂Şefket hocam. Seninle konusirdim😂
üstüme gelme genç kızlar artık beni tehlike olarak görmeyip tonton dede muamelesi yapıp şunu nasıl yaparız bunu nasıl yaparız diye soruyorlar
Abla ben kartusum kendi suyumu kendim olustururum😌ki
Çölde ne işimiz var ya😄
Seni gözyaşlarımla sulardım 🙂
Sağ ol ya ben kıyamam ama benim için göz yaşı dökülmesine 😄
Soğan kıydıydım çöle çıkmadan önce🙂
Ahahaha tamam öyleyse 😊
Ben çiçek açardım, toprağım ezilmeseydi.
Toprağını havalandırırdım🙂
Teşekkür ederim 🌺🌱
Ne yapardın?
Yapraklarını okşardım🙂
🌹💕💜
Olur 🙂)
Gölgen olurdum🙂
🙏
Söyle bakalım
Su verirdim. Termosumda var.😄
Olur söyle
Sevgimi gösteririm.
🤗
Olur, buyur
Gölgen olurdum🙂
Teşekkürler
Buyur söyle
Tokatlardım seni🙂
Dövme benii :)
Hey gidi Petek Dinçöz... Tanımayan var mı yaa :)
Ne olmuş yaaa valla tanıyamaz oldum, benim bildiğim Petek Dinçöz değil. Yani yemin etsem bu o değil diye başım ağrımaz. O derecede yani... Ben şokkk
https://www.youtube.com/watch?v=CCNr-3cv62o
çölde gül ne arasın devedikenidir o
Olur
Gözyaşlarımla sulardım
🥰🥰💐💐
Söyle
Tokatlardım🙂
Saçma ama peki
Sulim öyleyse😅
Tamam :)