Kız olan ve diğer bir kaç erkek sosyal medyadan tanıdık sohbetimiz olduğu kişiler bazıları siliyorum istek atıyorlar tekrar . bitanede benim konuştuğum flört vardı 2 haftadır konusmayi kestik oda bakmış yazıma ama çıkarmamış beni duruyor
Benim listemdekiler boku paylasam hemen bakıyorlar çok meraklılar benim payladimlqrjma anlamadım niye üstelik kendimi bile pek paylaşmam ordan burdan indirdiğim göndermeli şeyler genelde
Ya hatırladığım aile ve iş sorunların falan vardi O ara bu evlendigin kişiyle tanıştın. Yine ilişkinle ilgili de kafanı kurcalayan şeyleri de sorardın.
Ama hayatındaki bazı zorunlulullar da seni bu kişiyle evlenmenin mantıkli olabileceği düşüncesi oluşturdu
Senin için önemsiz olan şeyler başkaları için önemlidir. senin için önemli olanlar da başkaları için önemsiz olabilir sen soru sorunca gelip bende çokta önemli değil desem senin soruna?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
İşte gurur yok demek ki 😂
Listende hala duranların hepsi gurursuz 😂😂
1 tane bile eksilmedi lan hemde kac defa yapiom bunu tık tok arsiz arsiz bakiyorlar çıkarmıyorlar 😂
Çok elit bir çevren varmış 🤭😉
Afedersin yüzlerine sıçsan yağmur yağdı diye şükür eder onlar 🤭🤭🤭
Niye çıkarmıyorlar sende hata bazılarını ben çıkarıyorum tekrar istek atıyorlar şaka gibi
Bu kişiler reelde tanıyıp sosyal medyandsn ekleyen kişiler mi yoksa sadece sosyal medya üzerinden ekleyen kişiler mi
Seni o evlilik konusunda da uyarmıştım burada çok sorular sormuştun. Evlilikte bitmiş. Hakkında hayırlısı olsun
Kız olan ve diğer bir kaç erkek sosyal medyadan tanıdık sohbetimiz olduğu kişiler bazıları siliyorum istek atıyorlar tekrar . bitanede benim konuştuğum flört vardı 2 haftadır konusmayi kestik oda bakmış yazıma ama çıkarmamış beni duruyor
Flortle reelde gorusuyorduk
İşte demek ki hala bir menfaat ilişkisi bekliyor olabilirler ondan çıkmiyorlardir
Kız olanın ne menfaati olacak ki oda tekrar istek atıyor sohbetim bile olmadı kızla üstelik baya popüler biri vede😄
Bazıları yüzsüz işte 😂😂 ne diyeceksin
Benim listemdekiler boku paylasam hemen bakıyorlar çok meraklılar benim payladimlqrjma anlamadım niye üstelik kendimi bile pek paylaşmam ordan burdan indirdiğim göndermeli şeyler genelde
😂😂İşte çok sadık bir listen var kovsanda gitmiyorlar
Aynen ya sadece eski eşimin bana bukadar sadık olmasını istemiştim takipcilerimin değil 😂🤣
O da senin o an duygusal boşlukta verdiğin bir karardi. Bazı şeylerin sende farkındaydın. Değişir diye umid ettin ama değişmedi
Bu saate paylaştığım video 135 kişi izlemiş aktif te pek kimse yok dışarıdan kim izliyor yine profoiljmden çıkmıyorlar 😄
Yani eskiden hatırlıyorum seni
Olabilir nasıl biri olarak aklında kaldım ki
Ya hatırladığım aile ve iş sorunların falan vardi
O ara bu evlendigin kişiyle tanıştın. Yine ilişkinle ilgili de kafanı kurcalayan şeyleri de sorardın.
Ama hayatındaki bazı zorunlulullar da seni bu kişiyle evlenmenin mantıkli olabileceği düşüncesi oluşturdu
Yok yani venim kişiliğim nasıl onu sormuştum beni nasıl biri olarak aklında kaldım diye
Duygusal, samimi ve iyi niyetli biriydin
Artık değilmiyim
Bilmiyorum 😊 hayat şartları insanın verilmesine neden olabilir.
Sana sormak lazım. Artık öyle değil misin
Öyleyim
İyi ne güzel 😊
Üstüne alınmıyordur. Ya da babanın uşağı mı var otur uğraş demek istiyorlardır.
Ben siliyorum geri istek atıyorlar
Kabul etme nedir yani
Dobrasın tebrik ederim.. genelleme bu , sakin bu soru ile palanlama🌹
niye ekliyorsun o zaman harbi sorunlusunuz adet midir nedir
Kimse üstüne almamış demekki 😂😂😂
Ben siliyorum geri istek atıyorlar Vala anlamadım noluyo boyle
Oha ciddi misin şahsen ben olsam biri bana öyle yapsa var ya bidaha onun yüzüne bile bakmam
Ciddiyim aralarında kız olanda var
O zaman senden bi çıkarları var. Yoksa bu kadar yüzsüzlük normal değil
Yahu kızla sohvetim bile olmadı ne çıkarı olacak ustelik popüler birisi
Kadınları anlamak işte bu yüzden zor sen bile daha sebebini bilmiyon ben nasıl biliyim. Ama dediğim gibi yüzsüzlük nirvana
Değerli birisin demekki 🙏🙂
Seni silmeye tenezzül etmemişler.
Ben siliyorum geri istek atıyorlar
Çokta önemli değil bunun neyine takildın.
Senin için önemsiz olan şeyler başkaları için önemlidir. senin için önemli olanlar da başkaları için önemsiz olabilir sen soru sorunca gelip bende çokta önemli değil desem senin soruna?
Umrumda olmaz.
Sen sorularıma gelme bidaha iyi sabahlar by
Çokta umrumda. :)
Sana hayranlar demek ki
Ben kalmaya utanırım görsem
Yüzsüz çok
Ve ulaşılmayan daha tatlı geliyo bazılarına
Yok konudmwyi kestik 2 haftadan fazla olucak
Ama sen genel anlamda yazmışsın
Evet ama hepsi için yazdım niye oda cikarmadi
Bilemiyorum artık
ergen tribine girmiş diye düşünmüşlerdir
Kalır mısın
Şerefi olmayanlar böyledir
Demek ki hala seviyorlar seni
Hoşlarına gidiyor demekki
Ney?
O lafları duymak
Kalıyorsa ne hisediyordur
Bilmem onlara sormak lazım zewk meselesi ;) sen ne hıssedıyosın peki onları kaldığı zaman
Adamlar yapıştı bırakır mi
Ne diyon
Yani seni cikartmazlar
Neden iste
Güzel kızı gördüler bırakırlar mi
bazılarını ben çıkarıyorum tekrar istek atıyorlar hemde iclerinde kız da var bunu yapan şaka gibi
Evet kızdan erkek çok tavlarim diye
Çokta takılma
Sapık çok
bazılarını ben çıkarıyorum tekrar istek atıyorlar hemde iclerinde kız da var bunu yapan şaka gibi
O kızlarda fake dir
Gerçek kız canlı açıyor ve makyojluk yapıyor
allah yardımcın olsun bi Instagram alabilir miyim bişe denicemde dghkpjsh
Crazy af demislerdir
O ne