Ne gördüklerini bilmek istiyorum.
Kafalarında kurduklarını mı görüyorlar yoksa bizim göremediklerimizi mi?
Ne gördüklerini bilmek istiyorum.
Kafalarında kurduklarını mı görüyorlar yoksa bizim göremediklerimizi mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
konuştum evet arkadaşım vardı bir ara
Odada 2 kişiyiz ama 5 kişilik yemek hazırladı hayali arkadaşları beni sevdi diye
Hayali arkadaşlarını çizmesini istedin mi hiç ya da neye benzediklerini sordun mu?
Gerek yoktu sohbet ettik :)
Hayali arkadaşları ile mi?
Ben konuşuyorum onlarin cevabini bana iletiyordu mesela
Kral neden ağzından lafları cımbızla alıyorum, anlatsana direk ya. Hani mesela ne sordun ne söyledi, bak şurası çok ilginçti dediğin kısımlar falan yok mu?
Kanka o kadar uykum var ki bir gözüm kapalı yazıyorum
Eyvallah, yarın dürtüklerim o zaman
Yarın uzun uzun anlatırım sana
Cinleri görüyorlar. Tedavi ettiklerimiz var
Benim çocukluğumdan beri cin sorunum vardı 2 sene önceye kadar lakin oturup sohbet etmiyordum ya da durduk yere görmüyordum, daha çok saldırıya uğruyor gibiydim.
Hani neden bunlar bu şekilde yaşıyor bu durumu? Cinler bunlara saldırmak yerine neden bir parçasıymış gibi davranıyor?
Her insan iradesi ayrı. Her cinin amacı farklı. Sen cini rahatsız etmişsin o da seni rahatsız ediyor. Auran da boşluk var senin zayif yani.
İlk bebekken çarpılmışım sonra devamlı çarpılmışım zaten, lisedeyken adet kanı büyüsü yapmışlar. Allah razı olsun bir tane adam bütün derdimi çözdü odur budur rahatım.
Aura konusuna gelirsek ne olduğunu bile bilmiyorum, kendi kendine düzelen bir şey mi?
Blokaj varsa düzelmez. Buyu olduysa blokaj da olur. Aura frekans yazam enerjisi düşer. Bunu kontrol etmek gerek
Cin çarpmış görmüştüm
Ben de çarpıldım, benzer şeyler olduğuna emin değilim
Durup dalıp gülüyordu önceki halini biliyordum bambaşka bi kız olmuştu durağan boşluğa dalıp boş gülen bişey