Hayır boyatmam. Zaten saçımı genelde boyatmam da ve hiç boyatmadım şu ana kadar. Ben de mesela eşime öneri olarak sunarım şu renk sana güzel olur diye yapıp yapmamak onu bileceği iş. Mesela ben birkaç sefer söylemişimdir sana kızıl yakışır diye ama açık kızıl değil tabii ki kestane kızılı yapmamıştır yıllarca. Hiç de yapmadı yani. Oysaki esmer bir kadın ve esmerlere bu renk çok güzel oluyor.
Bizim üniversitede bir tane Gamze diye bir kız vardı hiç unutmam. Esmer yeşil gözlüydü. Eşimle tanırdı ortak arkadaşımız da zaten. Çok yakıştığını söylerdim o da derdi beni gamze'ye mi benzetmeye çalışıyorsun derdi.
Bende bugday tenli yesil gozluyum bana yakisacgni dusunuyorum ama kullandiktan 2 3 hafta sonra parlakligini kaybediyor bi sure sonra kizil renk turuncuya donusuyor
Bariz kızlara sorulmuş soruya erkeklerin damlaması milletin yalnızlıktan nasıl da sıkıldığını kanıtlar nitelikte. Bir elin parmağını geçmez la saç boyatan erkek hepsi buraya mı düştü aw 😂 ulan millet sanaldan kadın tavlayacam diye bukalemun gibi şekilden şekile giriyor valla
Oyle deme hemso zamaninda yaptim bn oyle bir sacmaligi kahverengiye boyamistim 😂😂 begenmedim sonra tekrar actim boyadim gözu kör olasicasi yuzunden sacim mahvolmustu zor toparladim