Abim beni dövdü, neden böyle bir abim var bıktım artik 😔?

Dün iftara arkadaşıma davetliydim oraya gidicektim. Evde abim ve annem için yemekleri yaptım sofralarını hazırladım ben çıkıyorum dedim. Abim nereye dedi Büşra gile davetliyim oraya gidicem çok geç kalmam dedim. Ki zaten evlerimiz karşı karşıya. İftara da 15 dk kalmıştı. Abim tutturdu gitmeyeceksin diye. Ben de kız kaç gün önceden söyledi geleceğimi söyledim ayıp olur gideyim dedim. Yok olmaz diye tutturdu. Bende gidicem çocuk değilim sana göre hareket edemem ben dedim. Bir an da yanıma geldi bir daha bağırsına bana diye tokat attı. Neye uğradığımi şaşırdım. Kolumdan tuttu sıktı bırak diye ağlamaya başladım çünkü canım gerçekten çok acımıştı. O sıra da sırtıma bir yumruk attı. Kendimi korumaya calsitim ama gucum yetmedi ona. Ben de tamam gitmicem bırak beni dedim. İşte böyle söz dinlersin dedi. Kolumdan tutup sürükleyerek odama götürdü. Cikmiyorsun burdan aglamani zırlamanı dinleyemem iftar vakti dedi. O kadar kötü hissediyorum ki kendimi dün ki orucumu açmadan bugün oruç tutuyorum yine. Kolum hala çok acıyor. Arkadaşıma da çok mahcup oldum. Neden böyle bir abim var benim😔😭
Abim beni dövdü, neden böyle bir abim var bıktım artik 😔?