Açıkçası dilden kötü puan almıştım şimdi görür mü görmez mi bilmiyorum ama anlatacağım yardımcı olacagim dedi takipledim özelden yazdı sonra merhaba tanışma vs kendisinin yurtdışında akademisyen olduğunu söyledi LinkedIn'e profilini attı sonra telefonunu attı tel no yabancı kaynaklı
Açıkçası guvenemedim. Bu Dünyada en güvenilmez erkekler türk erkekleri o yüzden kendi numaramı vermedim ikincisi ise hiç yardımcı bile olmadı bunun bir tuzak olduğunu hissettim ama nasıl bir tuzak bilemedim ya da ben mi art niyetliyim
Bilemedim... Sizce neden böyle yapmış olabilir
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
takmayın bence insanları
Sence bir erkek olarak amacı ne olabilir eğer uzaktaysa benden ne menfaat olabilir
erkeklerin bu çıkarcı tutumu beni igrendiriyor ne açıdan bakarsan bak iyi niyetli değil
Evet önce dedi ingilizce açısından yardimci olacam vs diye sonra özelden yazınca kendini tanıttı bilmem falanca okulda hocayim vs sonra amacın hedefin ne sonra LinkedIn ve ardından numarasını attı LinkedIn yabancı biriside olabilir numarada yabancı kaynaklı dolandırıcılık olabilir diye yanasmadim ve yardımcı bile olmadı taktik verir sanmistim
sadıktır ne olacak baksana ben aklının almayacagi bi şey anlatayım kibrista çalışıyordum işten atılacağımi anlayınca yeni iş bakmaya başladım adamın biri ofis falan kurmuş sabit hatlar almış vs adam benden kısa videolar istedi +18 sözde çekimler için Apple gonderecekmis vs adam sahte şirketiyle ilgili sahte site bile kurmuş ama nasil profesyonel sapik üşenmemiş bunların hepsini yapmış kaç kadini madur etmiş deli gibi her yerde de ilan cikiyordu
Şaka dimi
ciddiyim neler dönüyor
Aynısını biri bana da yaptı psikolojik anlamda yardımcı olacağını falan söyledi buradaki nicki ne belki aynı kişidir
Tam olarak neydi evet burada
boş ver engelle
Yok konuşmayı uzatmadim bir erkek olarak sen soyleyebilir misin amaç ne yani doğru mu söylüyor yoksa yalan mı doğru söylüyorsa etrafında hiç mi hatun yok
Birde tüm yorumlarını gizli yapmis soruları gizlidir diye düşünüyorum çünkü guru olmus
Sana sözü geçmemiş hemcinsim takmazki beni benim kimseye sözüm geçmiyor ki
Anlamadım
Yalandır o adamın anlattıkları benim sözüm aileme ve çevreme geçmiyor ki onu diyorum
abla sen kaç yaşındasın boş ver milleti amacın ne reel takıl dikkat et kendine bak bizim burada millet birbirine giriyor