Diğer Trafik nasıl sizin orada? BBCbunudagizle Takip Et Xper 7 Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İstanbul trafigi gene fena sardi 😄 Güncellemeler1 yıl en musluman benim arkadaslar 📿📿 Güncellemeler1 yıl en seriatcida benim elhamdulillah 📿📿 Trafik nasıl sizin orada? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90b cevap paylaştı. akıyor trafik Ankara da 2 1 Yorumla BBCbunudagizle 1 yıl Guzel trafigi ankaranin
Ecrininizzzzzzzzzz Takip Et Master Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. İstanbul'un nüfusu fazla oldugu için trafiği de diğer şehirlere göre daha yoğun bizim burada trafik yok meselaa 2 9 Yorumla BBCbunudagizle 1 yıl Hangi sehir? Yorumla Ecrininizzzzzzzzzz 1 yıl Tahmin et Yorumla BBCbunudagizle 1 yıl Ankara Yorumla Ecrininizzzzzzzzzz 1 yıl Tamam sensin Yorumla BBCbunudagizle 1 yıl Evet sorun mu var? Yorumla Ecrininizzzzzzzzzz 1 yıl Hayir yok en gicikta sensin 📿📿📿 Yorumla BBCbunudagizle 1 yıl phabsbbs Yorumla Ecrininizzzzzzzzzz 1 yıl Leppeyk duası açmışsın demi Yorumla BBCbunudagizle 1 yıl Evet allahumme lebbeyk Yorumla
Nightwalk35 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 92% 1 yıl Diğer konusunda 868 cevap paylaştı. Muslumanligin ve şeriatın bu soruyla ilgisi nedir tam olarak? 1 2 Yorumla BBCbunudagizle 1 yıl anlamamissin boş ver Yorumla Nightwalk35 1 yıl Zaten anlamadığım için sordum. Anlasam sormazdım mantıken demi? Yorumla
patityalar Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Arabam olsun ehliyetim olsun trafik olsun bişi olmazahahaha 1 2 Yorumla BBCbunudagizle 1 yıl En iyisi senin olsun Yorumla patityalar 1 yıl amin aminnn Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl 1 saat önce yollardaydim Çok sakin yollar. Bern’den selamlar 👋 2 1 Yorumla BBCbunudagizle 1 yıl orasi rahattir yollar ohhistanbuldan selam 🤝 Yorumla
Ensondanbaşla Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Senin gibi insanları görünce sinirim bozuluyor 3 9 Yorumla BBCbunudagizle 1 yıl Neden? Yorumla Ensondanbaşla 1 yıl Büyük ihtimal 20 li yaşlardasını araba sürüyorsun ben daha bisiklet sürmeyi biliyorum Yorumla BBCbunudagizle 1 yıl 21im kendini gelistirmeye bam Yorumla Ensondanbaşla 1 yıl Bazı şeyler elinde değil umarım anlatabiliyorum elimden geleni yapıyorum Yorumla BBCbunudagizle 1 yıl Ne gibi Yorumla Ensondanbaşla 1 yıl Çevre Yorumla BBCbunudagizle 1 yıl Cevreyi takma kendine bak Yorumla Ensondanbaşla 1 yıl Teşekkür ederim kardeşim yorumlar için Yorumla BBCbunudagizle 1 yıl Rica ederim Yorumla
Senaaaaa5 Takip Et Xper 1 Yaş: 29 1 yıl Arabam olmadığı için bu konuda bir şey söyleyemem ne yazık ki siz güle güle binin 🤲🏻 1 2 Yorumla BBCbunudagizle 1 yıl Daha iyisi sizin olsun Senaaaaa5 1 yıl Amin ecmain Allah razı olsun 🤲🏻
Toval Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Antalya trafiği de her zaman yoğun oluyor.. 1 1 Yorumla BBCbunudagizle 1 yıl orasi akar ya Yorumla
Envergul0 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% 1 yıl İstanbul'da yaşanmaz o kalabalıkta 1 3 Yorumla BBCbunudagizle 1 yıl Hep boyle Yorumla Envergul0 1 yıl Hep merak etmişimdir bir insan mühendisler çağırtıp hiç mi bir çözüm bulmak istemez hiç hizmet yok hiçbir zaman olmadı ki gerçi Yorumla BBCbunudagizle 1 yıl Duzensiz sehirlesme Yorumla
MatureMan Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 95% 1 yıl Berbat 1 1 Yorumla BBCbunudagizle 1 yıl maalesef Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
akıyor trafik Ankara da
Guzel trafigi ankaranin
İstanbul'un nüfusu fazla oldugu için trafiği de diğer şehirlere göre daha yoğun bizim burada trafik yok meselaa
Hangi sehir?
Tahmin et
Ankara
Tamam sensin
Evet sorun mu var?
Hayir yok en gicikta sensin 📿📿📿
phabsbbs
Leppeyk duası açmışsın demi
Evet allahumme lebbeyk
Muslumanligin ve şeriatın bu soruyla ilgisi nedir tam olarak?
anlamamissin boş ver
Zaten anlamadığım için sordum. Anlasam sormazdım mantıken demi?
Arabam olsun ehliyetim olsun trafik olsun bişi olmazahahaha
En iyisi senin olsun
amin aminnn
1 saat önce yollardaydim Çok sakin yollar. Bern’den selamlar 👋
orasi rahattir yollar ohh
istanbuldan selam 🤝
Senin gibi insanları görünce sinirim bozuluyor
Neden?
Büyük ihtimal 20 li yaşlardasını araba sürüyorsun ben daha bisiklet sürmeyi biliyorum
21im kendini gelistirmeye bam
Bazı şeyler elinde değil umarım anlatabiliyorum elimden geleni yapıyorum
Ne gibi
Çevre
Cevreyi takma kendine bak
Teşekkür ederim kardeşim yorumlar için
Rica ederim
Arabam olmadığı için bu konuda bir şey söyleyemem ne yazık ki siz güle güle binin 🤲🏻
Daha iyisi sizin olsun
Amin ecmain Allah razı olsun 🤲🏻
Antalya trafiği de her zaman yoğun oluyor..
orasi akar ya
İstanbul'da yaşanmaz o kalabalıkta
Hep boyle
Hep merak etmişimdir bir insan mühendisler çağırtıp hiç mi bir çözüm bulmak istemez hiç hizmet yok hiçbir zaman olmadı ki gerçi
Duzensiz sehirlesme
Berbat
maalesef