Trafikte nasıl birisin?

Gençinden yaşlısına kadar trafik büyük sorun çıkartıyor hele ki birde İstanbul gibi mega şehirde yaşıyorsan günün 3 saati trafiğe gidiyor ve bu çile yaz ayının gelmesiyle iyice çekilmez hale geliyor sabah işe gidiş saatleri akşam iş çıkış saatleri trafiğin en yoğun olduğu saatler peki siz bu saatlerde nasıl birisi oluyorsun herkese yol verir misin yoksa inatçı keçi gibi yol vermem dediysen vermemeye çalışır mısın
Şahsen ben özellikle hevesim yoksa ve eve hızlıca gitmek istiyorsam kimseye yol vermem bi an önce eve gitmeyi düşünüyorum hele birde şunlar var zaten yoğun bir trafik yayalara kırmızı yanarken koyun sürüsü gibi biri yola atlıyor peşinden 10 15 kişi daha yola atlıyor bir de sahilde yürür gibi yaylana yaylana yavaş yavaş hareket ediyorlar ya en çok bunlara tilt oluyorum daha bugün kornaya basa basa hızla geçtim hepsi ne yapacağını şaşırdı yoldan kaçmaya çalıştılar yayaya yol veririm ama hakkı değilse üstüne bile sürebilirim. Dediklerim sadece bende mi var. Siz trafikte nasıl birisiniz?
Trafikte nasıl birisin?