Uykuya dalacakken hareket edemedim ve bir yere çekiliyor gibi hissettim. Bu ne anlama geliyor neden oluyor?

Uyku felci olduğunu düşünerek yıllarca bişi yapmadım ama artık rahatsız edici dereceye çıkmaya başladı. Ben uyku felcinin yani karabasanın uyku ortasında uyanıp hareket edememek olduğunu biliyorum fakat benim yaşadığım tam uykuya dalacakken hareketsiz kalmam oluyor. Ve bu sırada nadirende olsa yaşadığım garip şeyler var. Bu gece tam uyuyacakken hareket edemedim yine. Daha sonrasında hareket etmek için çabalarken bi anda kendimi bir yere çekilir gibi hissettim. Yani yatakta uzanırken sanki başka bir yere çekiliyor gibi. Bu karabasan mı? Çünkü daha önce de yaşadığım anlamlandıramadığım şeylerden birisi buda. Mesela farklı zamanlarda uyku felci esnasında vücudum havalanmaya başladı. Buna astral seyahat dediler. Fakat bugün yaşadığım daha farklıydı sanki bir şeyin içine çekilir gibiydim. Daha önce yaşayanlar var mı? Neden böyle bir şey yaşıyorum?
Uykuya dalacakken hareket edemedim ve bir yere çekiliyor gibi hissettim. Bu ne anlama geliyor neden oluyor?