Arkadaşlar, iki biri ile beraberim. Daha dogrusu beraberdim ayrıldım. Bu çocuk altı senedir ara ara bir kızla konuşuyormuş, öyle takılıyorlarmış, görüntülü konusmular. Birbirlerinin hikayelerine bakmislar vs. Kıza gel gel, git git muamelesi yapmış. Aklına esince engellemis kizi. Terslemiş. Ama bir şekilde tekrar konuşmuşlar. Hatta bir keresinde kız buna baya ağır şeyler söylemiş, engellemisler birbirlerini. Ama sonra kız yazmış tekrar devam etmişler. Sonra tekrar sohbet kesilmiş. En sonunda da kızın sosyal medyasını baska arkadaşlarına dağıtmış erkek arkadaşım. Ve kızın hesabini verdiği çocuk da kızı rahatsız etmiş. Tehdit etmis kizi. Benim flortum olan cocuk kiz için demiş ki benim boşta kalınca takıldığım manita. Kız hakkında olur olmaz şeyler anlatmış.
Güncellemeler
1 yıl
Ama ciddi yorum
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
korkunc bisey kizi kullaniyo, senden ilgi alamayinca gene onla konusur. direkt uzak dur bence
Uzun zamandır o kızla konusmuyolarmış. O kizi mi ozlemis bu şimdi? Neden anlatmış ko
Ki
Canı isterse engellemis, cani isterse cevap vermiş
oldu pasam
kendini bisey saniyo 2 tane kizdan ilgi gelince
ozlediginden degil egosunu tatmin etmek istiyor
Evet son dönemlerde kız yazıyormuş buna.
Bi şey dicem bi de
Kiza ne demiş biliyor musun, karşımda başka biri ile i.. liski yaşarken seni izlemek istiyorum.. kız da olur demiş. Sosyal medyadan da yapmak istemişler bunu
NEEEEEEE
abla konusmayi kes lutfen kendi iyiligin icin
Bıraktım ben zaten yavrum. Ayrıldım. Ama o kizi merak ediyorum, gerçekten neden yapti o kıza bunu. O an çok mu lazımdı?
Kıza bir de demiş ki yüzüne i. semek istiyorum kız buna da olur demiş
kiz kabullendiyse kendisine saygisi yoktur boş ver
Yok tabii, ama sanırım o kızı özlüyor
Kafamı kurcaliyo
ya karsisina baska kiz cikar gene o kızı birakir sonra geri ona doner oyuncak gibi kullaniyo yani
O kız onun kölesi olmuş. Zaten demiş ya boşta kalınca takıldığım manita diye
Ama kız bunlara dava açmış. Beklenmeyen bi sey
hem kabulleniyo hem de dava aciyo anlamadim😭
Hayır hayır kıza şantaj yapmışlar ya hani benim sevgilim kızla olan mesajlarini gostermis, kızın özel resimlerini göstermiş dedim ya
Kızın sosyal medyasını vermis bir arkadasina
Kız tehdit edilmiş. Bu yüzden dava açmış
iyi yapmis umarim cezasini alirlar