Yani dışarda öyle gezmek normal mi sence? Herkes kaçacak sonra 😁 He eğer kocam senin gibi böyle şeyden hoşlanan biri olursa o zaman onun yanında dolaşırım onun için kışın almam oramı mesela
Ben geziyorum gayette isteyen kacar isteyen kacmaz cok ta fifi onlar icin mi yasicaz kendimiz icin yasicaz tabiki. Ama en azindan onyargili degilsin o da bisey.
Aynen değilim ve malesef insanlar ne der diye çok düşünen bir insanım. O yüzden öyle dışarda dolaşamam ama eğer senin gibi isteyen bir kocam olursa onun yanında dolaşırım 😁
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Minik burun
Kahkül
1.55 altı boy
Minik eller
Nahif bir ses
Kibar konuşma
Siyah saclari parmaklarina surdugu o siyah tatli oje yuzune hafiften yaptigi makyaj vs bakim yapmasi falan bunlardir
guzel olur cana yakın şirin
Güzellik tanımı nasıl mesela sizce ne olursa bir kızda onu güzel olarak nitelendirirsiniz?
nefes alsın yeter. ben gene de tatlı bulurum
Tipinden çok hareketlerinden dolayı sevimli buluyorum.
Mütevazi iyimser
Gülen gözler
Tombul yüzlü
Uzun koltukalti kili
Tuhaf
Bana gore sevimlilik iste
Bakımsız olsun yeter diyosun.
Bakim anlayisin kildan ibsret se sen oyle tskilmaya devam et dostum
Renkler ve zevkler tartışılmaz ama yinede garip geldi
Aynen tartisilmaz sen kendi zevkine bak
Tamam kızma
Kizmadim dostum
Jszjsjzö ne ğuzel He senle evlenenin hiç ağda derdi olmayacak 😁
Hee siz de barisik olun killarinizla ugrasmayin salin gitsin
Yok beee öyle de pis derler ıy şuna bak derler kaçar herkes bizden
Kimin ne dicegini niye bu kadar onemsiyosunuz ki
Yani dışarda öyle gezmek normal mi sence? Herkes kaçacak sonra 😁 He eğer kocam senin gibi böyle şeyden hoşlanan biri olursa o zaman onun yanında dolaşırım onun için kışın almam oramı mesela
Ben geziyorum gayette isteyen kacar isteyen kacmaz cok ta fifi onlar icin mi yasicaz kendimiz icin yasicaz tabiki. Ama en azindan onyargili degilsin o da bisey.
Aynen değilim ve malesef insanlar ne der diye çok düşünen bir insanım. O yüzden öyle dışarda dolaşamam ama eğer senin gibi isteyen bir kocam olursa onun yanında dolaşırım 😁
O insanlarin hayatimiza hicbir artisi yokken biz niyenonlara gore hareket edelim ki