Diğer Yazmiyim dimi akil verin? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor bu benle cididydi sonra takilmalik yaklastigini hissetim tartistik ayrildik. 20 gun felan oldu. wpden hikaye paylastm kalp atti. ama bu kadar. yazayim mi Güncellemeler1 yıl neden kalp attiii amaci ne Yazmiyim dimi akil verin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
T0LGA1 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Uzak dur 0 9 Yorumla Soran 1 yıl neden Yorumla T0LGA1 1 yıl Sorunun içinde cevabı vermişsin takılmadım kadınsa. Devam ey Yorumla Soran 1 yıl ne Yorumla T0LGA1 1 yıl Diyorum ki Kullanmalik kadın değilsen konuş Yoksa çekil muhattap olma Yorumla Soran 1 yıl oo Yorumla Soran 1 yıl degilim ama takintiliyim ya ciddn istiyordm jfjf Yorumla T0LGA1 1 yıl Bunun takıntı ile alakası yok bu apaçık canım Yorumla Soran 1 yıl ya ama takntilym Yorumla T0LGA1 1 yıl Beni tanı takintin yon değiştirir Yorumla
Eroglizimx Takip Et Xper 2 Yaş: 30 1 yıl Geçmişe odaklı olma 0 3 Yorumla Soran 1 yıl yani Yorumla Eroglizimx 1 yıl Bırak Yorumla Soran 1 yıl of Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Uzak dur
neden
Sorunun içinde cevabı vermişsin takılmadım kadınsa. Devam ey
ne
Diyorum ki
Kullanmalik kadın değilsen konuş
Yoksa çekil muhattap olma
oo
degilim ama takintiliyim ya ciddn istiyordm jfjf