Biyografisine 🍸🪄🫒🥂🌟 şu emojileri koyan dümdüz 2 3 tane videosu olduğu tiktokta Instagram linkisini bırakın kızdan olur mu güvenir bir yola çıkar mısınız
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Oooo birileri aklınca ben gece hayatı seviyorum abiii ayaklarına yatmaya çalışıyor ama zar zor gittiği iki mekanda çektiği videolar ile varoşluğunu gizlemeye çalışıyor skdmdmkdd yazık
Anlamadım ne dediğini:)))) hoşlandığım çocuk böyle biri ile 3 günde sevgili oldu da olayı çözmeye çalışıyorum
Kısacası kız ilgi oro*pusu yani dkkddk sevdiğin çocuk da max alacağını alıp yolluyacak hayatından onu… akıllıysa tabi diyicem de böyle bir kızla sevgili olmak da büyük ena*yilik jdkddkd
Sence hayatından yollayacağı kız için takip ettiği bütün kızları çıkartır mı.
Ohoooo neler neler yaparlar bak buraya yazıyorum eğer onu yolladıktan sonra ya bir hata oldu ondan çıkardım demezse gel beni bul dkkddkk daha 3 günde her dediğini yapıyorsa o kızın zaten geçmiş olsun ondan bir cacık olmaz kdkdkdkkx
3. Günde çıkardı hepsini Şakasız. Ama şöyle bir şey de var bu çocuk 3 4 hafta önce de aynı şeyi yaptı o kızda tekin değildi. Hepsini çıkardı 3 4 gün sonra hepsini geri ekledi. Bu seferki mühim ama kızları hem takipten hem takipçilerden çıkarmış 😂
Tabi canım diğer tarafta önemli zaten dkkdkdkd ya zaten dediğimi yapmış bir kere gene yapacak görürsün sen kendine bak esas şimdi gelse sana direk kabul mü edeceksin? Skksdkdk sürünmeyi hak etmedi mi sence de 😂😂
Çocuk zaten bildiğin kız peşinde de takılacagı bir kız için de takip ettiği herkesi çıkartır mı. Bilemedim ya
Yahu erkeklerin bir kızı elde etmek için yapmayacağı şey yoktur anlayın artık şunu 🙄
Bu arada aramızda bir şey olmadı çocukla tanıdığım biri degil ortak arkadaş yok sadece ara sıra çalıştığı yerde görüyorum 1 senedir bana yürüyor ama açılmıyor numara falan istemiyor dedim bir bokluk var burada 3 ay çocuğun sosyal medyasını aradım buldum karşılaştığım manzara 🥲
Elimizde tam bir slime erkeği var işte girdiği kabın şeklini alan ve uçan kuşa iş atan klasik bir kaybeden jdjdkdkdkc
maalesef katılıyorum ama şöyle bir şey de var sosyal medyasını bulmadan önce adama hayrandım o kadar kibar efendi saygılı biriydi ki yemin ederim şok oldum şok
Bu arada çocuk belli edince bende ediyordum ama buna rağmen numara falan istemedi asla sence niye ciidi bir adım atmadı ben birşeyler tahmin ediyorum ama sende fikrini belirtsen
Senden istediğini alamıyacağını görmüştür muhtemelen dkkddkdk o uzun ilişki değil takılmalık ilişki arıyor… o tip rol kesenleri çok gördüm çok havalarını indirdim 😂 bayılıyorum onların o yalandan tavırlarını rezil etmeye dkkdkdkkd
Bende tam öyle düşünüyorum:) maalesef üzüldüğüm tek nokta gerçek kişiliğini adama bağlandıktan sonra görmek 🙂
Şu insanların neyine bağlanıyorsunuz asla anlamıyorum bak cidden… hani dışardan bakan herkes olayı görüyor bi sizin gözler kör dkdkdkkdk bak bugün onun için bunaları yapan yarın başkası içinde sana yapar bu asla şaşmaz 💁🏼
Ben saf biriyim bu elimde değil muhtemelen ilgisizlikten dolayı bana iyi niyetle yaklaşan birine bağlanıp sonunu görene kadar başka birini aklımdan bile geçirmiyorum. Bide Aklı başına geldis karakteri yerine otursun diye bekliyorum açık söylemek gerekirse dua bile ediyorum sen düşün🙂
Bende bazen elma ağcından şeftali çıksın diye dua ediyorum ama olmuyor işte dkkdkdkdk bir şeyin doğası neyse o olur her zaman… o hayatının sonuna kadar cıvık birisi olarak kalıcak ne kadar değiştim dese de köprüyü geçtikten sonra eski haline döndüğünü göreceksin
O kadarını yapacaz kolay kolay olurda aramızda böyle bir şey olursa açık açık söylerim herşeyi🙂🙂 ya adamın sevgilsi var şu an ne dediğime bak gerçekten şu an kendimi çok zavvali biri gibi hissediyorum
Ve hissetmelisin zaten al tarafı bir erkek ya dünyada milyarlarca var onun gibi türünün son örneği değil hani dkkddkdlkd ilgi mi istiyorsun al sana çiçek 🌹🌹 veya hediye mi istiyorsun ver adres yollayayım ne olucak işin sonunda sen kendine değer verecek misin? Jddkdkx
Hayır işte böyle olmuyor 🙂 bende biliyorum binlerce erkek var sırf bu adamla olma ihtimalim var diye yaklaşık bir senedir herkesten herşeyden uzağım muhtemelen sonunu görene kadar da böyle devam edecek 🙂
He yani illa kafamı yakıcam diyorsun dkkdkdkd ne diyelim sonraki sorunda aldatıldım neden böyle oldu yazmayasın da skksdkd gelip büyük bir zevkle ben demiştim yazıcam ona 😂😂
Adamın sevgilsi var artık ihtimal düşük. Ve asla kafamı yakmam canım mıyım ben 3 günde gidip
De sevgili olmam önce bunu adam etmek lazım olurda sevgilisinden ayrılırsa falan aramızda bir şey olursa ben peşin peşin söylerim herşeyi. Onun 3 günlük kızlarına benzemem
orada canım değil slk yazmıştım uyguma çeviri yapmış 😂😂
Ya işte sizin en büyük sorununuz bu birini değiştirebileceğinize inanıyorsunuz o bir yalan şehir efsanesi o 😂 dndkdkdk herkes değişmiş gibi gözükür ama ilk fırsatta aynı haltı yer dkdkdkdk
İşte ben kendimi kullandırtmam demek istiyorum olurda o haltı yerse yol veririm zaten ama ben gözlerime görmek istiyorum içimde kalmasın yeterki anlıyorsun dimi🙂🙂
Bende sana onu diyorum işte hani o gözleri görmek pahalıya patlamasın hani sana sonra dkkdkdkd Bursa yazmak kolay geç karşısında de bakalım onu severken aynılarını
Böyle bir şey olursa o an anında soğurum anında. Ve aramızda herhangi bir şey olmadığı için de rahat rahat basarım tekmeyi ben değil o kaybeden valla
İyi bakalım bol şans o halde ne diyelim 😂😂
Teşekkür ederim🙂
Seküler bir kimlik bırakmaya calistin anladim da biberli zeytinin olayını çözemedim
Ahahajs ya ben değil herkes kendimdem bahsediyorum sanmış. Bu arada o zeytini bende çözemedim
Tahmin edeyim eski sevgilinin konustugu kiz mi
Hoşlandığım birinin 3 gün içinde sevgili olduğu kız uğruna takip ettiği bütün kızları çıkardı:) bende düşünüyorum 3 günde gerçekten ne olmuş olabilir bu kadar kör kütük olacak sonra dedim acaba ikisi de birbiriyle takılıyormu sadece
O kızla sadece sikis yoluna çıkılır
O kızla 3 günde sevgili olan biri var ama 3 günde takip ettiği bütün kızları çıkardı onun için öyle düşün
Yahu anla işte güya sevgili boş ver sen onları onların yolu yol değil
Ciddi değilse neden çıkartırlar ki ama
İşin icabı o ayrılacaktır sende uzak dur hayır gelmez sana ondab
Çok güvenilir birisin kanka
Niye:) ben değil kız başka birinden bahsediyorum
Kesin öyledir :))
Aşkım hoşlandığım bir çocuk vardı bu özelliklere sahip biriyle 3 gün içinde sevgili oldu 🥲 şimdi ne diyorsun🥲