Bana fikir verir misiniz lütfen erkekler yargılıyor kızlar siz anlarsınız böyle bir durumda ne yapardınız🌸?

Birini yapsam diğeri aklımda kalıyor diğerini yapsam ebürü içimde kalacak bir ay sonra eşimin doğum günü var, aynı zamanda hamileyim bir ay sonra bebeğin cinsiyeti belli olacak ben eşimin doğum günü için kalpli balonlar alıp yemek masasını süsleyip balonları tavana asacaktım yemek masasını da güllerle mumlarla süsleyip sevdiği yemekleri hazırlayacaktım böyle altta resim sonra dedim cinsiyet balonu var ya içine koyup rengini süpriz yapıp patlatıyorlar onu da hediye olarak mı versem doğum gününde patlatsa yoksa cinsiyet balonunu ayrıyetten mi versem salonun bi kısmını böyle süslesem balonlarla arka kısmını da cinsiyet belirleme süprizi ile mi balonları assam böyle o da altta

Bana fikir verir misiniz lütfen erkekler yargılıyor kızlar siz anlarsınız böyle bir durumda ne yapardınız🌸?

bilemedim yardımcı olur musunuz bana lütfen