Erkeklere bir soru sormak istiyorum aslında Doğu erkeklerin kafasını öğrenmek istiyorum mantığını?

2021 senesinde biriyle tanıştım mardinliydi benim ciddi ilişkim var diyip kestim yıllar sonra 1 hafta önce ekledim Instagram dan ve gayet güzel konuşmaya başladık iliskimin bittiğini kimseyle konuşmadığını falan dedim sonra benimle evlenmek istediğini falan dedi bende İstanbul'dan yanına gitmek için bilet kesecegimde benimle bir anda kavga etti bekle falan diyip durdu iletişimi kesti sonra ben ona inat hesabımda bir kaç tane bikinili resmimi attım yakın arkadaşlara sadece o gördü her neyse beni arkadaşlıktan çıkardı bir gün sonra ondan özür dilediğini barışmak istediğini söyledim kızgın olduğunu ama affettigini söyleyerek yine evlilik konusunu açtı kabul ettim her neyse cumartesi günü yoğun olduğunu ancak akşam yazdığını söyledi sonra pazar ve bugün yazdın hiç bir şekilde iletişim kurması mesajlarımı görmedi ama aktif WhatsApp'tan ve bugün beni takipten çıktı ben onu takip ediyorum sizde bir erkek neden böyle bir şey yapar?
Erkeklere bir soru sormak istiyorum aslında Doğu erkeklerin kafasını öğrenmek istiyorum mantığını?