Bir süre pazarda çalıştı yani tanıştığımız sürede pazardaydi ara ara hala gider ben ablam sayesinde tanıştım alışveriş yaparken ablam aşırı konuşkan bir tezgahtan alışveriş yapıyorsan tanıyorlar bir süre sonra dikkat ediyormuş bana kendine güvenine ilk fırsatta geldi tanışmak istediğini söyledi
Cok takilmaz ablam diyorum ya kendisi sohbet sever benide ediyor sandı kendisi alışveriş yapiyorken Bende yapıyordum o ara ayak ustu konustuk duruşum ve tavrımı beğendiğini söyledi tanismaj isteyip istemediğimi sordu bende neden olmasın dedim domates poşetimde numarayla döndüm eve bsjwjs
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Pazardan alışveriş yapıpta elit birini bulacak değildin herhalde
Amaaaan sen elit ol git manava kazıklan
Hepsi öyle değil ya nişanlımla pazarda tanıştık öyle laf atan biri degil herkes kendine göre ekmek derdinde herhalde kdndkd
Nişanlın pazarcı mı? Nasıl tanıştınız kim nasıl adım attı lütfen söyler misinnnn
Bir süre pazarda çalıştı yani tanıştığımız sürede pazardaydi ara ara hala gider ben ablam sayesinde tanıştım alışveriş yaparken ablam aşırı konuşkan bir tezgahtan alışveriş yapıyorsan tanıyorlar bir süre sonra dikkat ediyormuş bana kendine güvenine ilk fırsatta geldi tanışmak istediğini söyledi
Herkesin içinde mi yoksa gel köşeye geçelim konuşalım mı dedi yanında ablan varken rahat ettin mi ki. Pazarcı genç erkekler sürekli laf atıyo bana
Cok takilmaz ablam diyorum ya kendisi sohbet sever benide ediyor sandı kendisi alışveriş yapiyorken Bende yapıyordum o ara ayak ustu konustuk duruşum ve tavrımı beğendiğini söyledi tanismaj isteyip istemediğimi sordu bende neden olmasın dedim domates poşetimde numarayla döndüm eve bsjwjs
Bana niye böyle yaklaşan yok hep laf atıyolst bildiğin yvşyolar
Nişanlımı biliyorlar pazarda el ele gezdiğimiz oldu laf atıyorlar gerçekten çok kotu bisey
Batılı pazarcı gördün mü sen daha önce
Siyahi bile gördüm
Aynen kanka her şehirde ki pazarcilar doguludur
Yerim seni ya da diyorlar mi
Ooo demezler mi
Seni ilk ben yicem ama
Nedennnn nerden çıktı o
Ben yemek istiyorum amaaaa
Evlenmeden olmaz
Evleniriz yaa
Hııı kesin
Sanki hiç yapmadı mi
Sınıne
Konuşalım mı ya canım sıkılıyor benimde
Nerelısın
Gizliden çıktım👍
Soyle
Gizliden çıktım diyorum
Nerelisin aşkım
La t@kp atsna
Nerelisin
Afyon
Geri gizledim
Sütyen bile sattıklarına göre 😂😂
Çok yvsyolr bana
Yavşarlar yani adamlar ikizlere takke diye utanmadan bağırabiliyor sjzözjj
Dün bardak kupa aldım parayı uzattım nerdeyse kolumu kapacaktı öyle sert sekılde aldı parayı hepte laf attı yine gel vs vs diye
Heee dikkat etmek lazım
Nıye öyle yaptı
Dikkatini çekmişsindir
Parayı elimden sertçe alma sebebi ne sence nerdeyse kolumu da beraberinde alcaktı sanki
Hızlı hareket etmek içindirrrr
Bilerek yaptı givi geldi bana
Nasıl giyinmiştin
Ceket pantolon çizme
Açık bi yer yoktu yani
Yoktu tabiki
O zaman rutini öyledir
İlk kes başıma gelmiyo hepsi mi öyle
Geneli öyle bence
Cirkin kızlara da yavsoyolar yani
E tabi kız olsun da
Hımmmmms
Yaaa dikkat et
Amaaan bişy yapamazlar bana anca laf atıyolar ilte
Kaç yaşındasın
22…
Hiç sütyen aldın mı pazardan
Yooö
Bide onu al da gör 😂
Bi ara yakınlarım alıyorum tezgahta onları beklıodum satıcı erkek bildiğin yanıma gelip sen neden almıyorsun dedi bana doğru pis sapık
Ne anlamadım
Ne fark eder