Planlı hareket etmekte zorlanıyorum düzenli olmak istediğim bazı kısımlar var bu konuda bana destek olacak biri var mı?
İrade konusunda fikir alıp fikir vereceğim düzenimi oluşturma kısmından bana yardımcı olur musun?
Planlı hareket etmekte zorlanıyorum düzenli olmak istediğim bazı kısımlar var bu konuda bana destek olacak biri var mı?
İrade konusunda fikir alıp fikir vereceğim düzenimi oluşturma kısmından bana yardımcı olur musun?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kendini ayarla. Ayarkayanana konusunda sorun yaşarsan en kötü duruma düşersen ne durumda olacağını göz önünde bulundur
Tamamen birinin kontrolü halinde değil sadece süreçte motivasyon etmesi gün sonu değerlendirme konusunda fikir alış verişi yapacağım birine ihtiyacım var başta
Sana bir konuda yardımcı olurum o da fikrimi açıklarım he dersen de yok dersen de benim için sorun yok ama cevabini değiştirmem için baskı yaparsan saydırıp engellerim
Olur buyur beklerim seni..
Kişisel gelişim kitapları oku iyi gelir sana
Tabi ki yardımcı olurum
Evet yardımcı olurum yazabilirsin
Düzenden kastın nedir
Ne anlamda düzen
Genel anlamda, gün değerlendirmesi yapacağım biri olmalı fikir alışverişinde bulunup sorumluluk hissi ile motive olmak işte 🤷♀️
Hayat koçu istiyorsun kısaca
Bugün ne yaptın mesela
Biraz onun gibi olumsuz bir süreç içindeyim bu yüzden karşılıklı fikir alıp vereceğim biri olsun istedim 🤷♀️
İstersen anlat süreci dinlerim
İstediğim ve yaptıklarım farklıydı zamanımı değerlendirme konusunda olumsuz bir gün geçirdim diyebilirim
Şöyle diyim sana hedefler her zaman gerçekleşmez bu konuda çok muzdarip olmuş biri olarak diyorum bunu önüne bakmazsan hayat seni yorar
Farkına varmadan vaktim gidiyor olumsuz bir süreçteyim kabullendim aklıma bir şey geliyor kendimi tolere edeyim derken zamanımı yönetemiyorum her günüm aynı gibi oluyor 🤦♀️
Bu bir süre sonra döngü olur hedeflerini düşük tut ilk başta yapa yapa yükselt
Bir bakacaksın ki özgüvenin artmış ve daha mutlu olacaksın
Ama buna ne kadar erken başlarsan o kadar ilerleme kaydedersin
Haklısın sanırım yazarak görmek daha etken olur gibi
Yüksek hedefler için önce altyapıya ihtiyacın var bu özgüvensizlikle yapamazsın zaten
Özgüvensizlik diyemem tamamen ama tükenmiş yorulmuş hissiyatı var
Maalesef hayat bizi cidden yoruyor hele bazı başarılarımız olmasına rağmen değerini görmememiz gibi
Bu ara neye elimi atsam elimde kalıyor ama olumsuz düşünme bu kadar zorluğun bir kolaylığı olur diyorum ama bazen de dibi görüyorum 🤦♀️
Sen çökmüşsun formata ihtiyacın var belli ki
Biraz şu anki hayatından kaç ara vermek iyi gelecektir
Gerçekten ihtiyacım var ve istiyorum aşama kısmını bilmiyorum tek sorunum bu
İstiyorum da pek mümkün değil 🥹
O zaman onun için harekete geç
Aslında geçersin sadece seni motive edecek insanlar lazım
Kesinlikle tek başıma başlangıç için güçsüz gibiyim
ya da hissi olarak bu var
Ondan o insanları bul ve kaybetme
Yok maalesef 🤷♀️
Neden peki bu kadar yalnızsın
Buna nasıl cevap verilir bilemiyorum
Verebilirsin asosyal sindir çekingen vb.
Hiç biri açık sözlü biriyim ama ifade ettiğiniz duygusallık oluşturdu o yüzden
Şu an öyle değilsin sanki o bile duygu durumunu bozmuş
Ben ederim m
Ders konusunda mi
Genel
Anladım
Süreç yani bu döngü oturana kadar destek görmek denilebilir 🤷♀️
Anladım yardım edecek olanlar yazmış zaten içinden seç 🙂🌸
Bana dokunmayan yılan bin yaşasın der gibi oldu sağ ol yinede 😃
Ondan değil zaten yazan var ben yazsam ne farkım var diğerlerinden. Ayrıca zaten sapıklik yapılacak gözüyle bakılıyor uzak kalmaya çalışıyom. Yazacaksan kutu açık sorun değil