Bizim halkimiz boyle kotuleri mi seviyor? Sevilmek icin boyle mi olmak lazim?

Is yerinde bi kiz var. Cok kaba. yemek yiyince masayi silmiyor. Arkasindan wc'ye girdim kac kere pis buldum. Tanimadigi insanlarin montlarini alip beline destek olsun diye katlayip arkasina koyuyor. Yolda yuruyen birine bir sey demeden bir anda "CEKILL! ALLAHIM YARABBIM YA" diye bagiriyor. sofor bizi alip bi yere goturecekti biraz ileride durdu diye avazi ciktigi kadar CÜŞŞŞ OHA OHA OHAAAA diye bagirdi sofor cikisinca da bagirmadim dedi. Kadinsi degil, tipi duygu sarisin'a benziyor ama cok maskulen hali. ama surekli dunyanin en guzel kadiniymis gibi ne kadar degerli olduguyla ve sadece degerini cok iyi bilen biriyle olacagina dair ergen paylasimlar yapiyor. Paylasimlarinda da hayir yok. Ne paylastim diye bakmiyor kiyafeti acilmis ozel bolgesi kotu gozukuyor fotoda umrunda degil. Asik suratli. Birkac arkadasi disinda baskalarinin yuzune bakmiyor, isle ilgili bir sey soyleyince bile gormezden geliyor, hatta gozumuzun onunde haksizliga ugradi savunduk o zaman bile bakmadi. Ama amirlerle telefondan kedi resimleri gkstermeler eglenceler şen sakrak haller ve amirler knun pesinden dusmuyor. Tum terbiyesizliklerini gordukleri halde ne zaman birine bagirsa, canimcim gel sen diyip onu kendi sahsi arabalariyla uzaklastiriyorlar bu pis kizin galiba b0ku cok tatli. 😡 ben bir sandalye duzeltmeyi bile ihmal etmem gsyet temizim kimseye kabalik da yapmiyorum, insanlar heo benimle dalga geciyor, bi kiz yaralandi mesela buzluktan yeni cikardigim siseyi verdim buz niyetine koyalim diye kis kis gulduler sevilmek icin ozguvenli ayagina lanet mi olmak lazim Turk halki boyle mi seviyor?

Bizim halkimiz boyle kotuleri mi seviyor? Sevilmek icin boyle mi olmak lazim?