İnstagramdan bana istek attı babası bütün arkadaşlarımla takipleşiyor deyince bende sorun etmedim. Sonra hikayelerimi beğenmeye başladı ve biz arkadaşımla buluştuğumuz gün de mesaj attı ve ben bu mesajı direkt arkadaşıma gösterdim. Mesajda nasılsınız ben kızımın arkadaşı olduğunuzu yeni fark ettim ona da espri yapıyordm bunu kızıma söylemezseniz sevinirim yapabileceğim bir şey olursa her zaman yazın diye mesaj atmış. Böyle bir şeyi kesinlikle arkadaşımdan saklayamazdim bunu istemesi bile bende şüphe uyandırdı. Arkadaşım okudu ve direkt ağlamaya başladı herkese yazsin ama sana yazmasın rezil oldum çok utanıyorum falan dedi. Böyle şeyleri varmış başkalarına yazıyormuş boşanma durumları vardı onu biliyordm sadece. Ve ikimizde o an şok olduk. Arkadaşm o sinirle babasına yazdı ve adam beni suçladı ben sadece espri yaptım hemen yetiştirdi mi vs dedi. Ve şu an arkadaşım beni silmiş mesajlarıma cevap vermedi. Sanki babasına ben mesaj atmışım gibi bi tepki gösterdi. Bu insanlar niye böyle ya gerçekten yaşadığım şoku hayal kırıklığını anlatamam. O mesaji ona göstermesem çok mu iyi bi arkadaş olurdum acaba? İnsanlar nankör gerçekten kendinizden başka da dostunuz yok bunu asla unutmayın.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
konuşmayın bence de
Böyle Bi durumda benim silmem gerekiyordu
Sen doğru olanı yapmışsın. Ama benim anladığım seni babasından korumak için silmiş seni 🥺
Kendini nasıl koruyacak her gün onunla aynı evde aksine şu an yanında olmam lazım ama elimden bir şey gelmiyor cevapta vermiyor üstüne de gitmek istemedim o günden sonra yazmadım
Bence biraz zaman ver ona tekrar yazacaktır zaten sana 🌸
Verdim verdim de silmesini de beklemiyordum
Ne kadar süredir görüşmüyor sunuz
Olay çok taze birkaç gün oldu
Dediğim gibi seni babasından korumak için silmiştir belki de şu an aramak için can atıyor ama sırf senin iyiliğin için seni aramıcak
Benlik bir şey yok ki canım engelledim gitti aynı evde yaşayan o ben asıl onu düşünüyorum. Kaç yıllık arkadaşım bu zamana kadar hiç görmedim babasını zaten annesini kardeşlerini tanıyorum sadece
Senin elinden dua etmekten başka bir şey gelmez
Öyle
Bırak ne hali varsa görsün s4pık babanın kızından ne bekliyosun
Kızın bir suçu yok ki insan ailesini seçemiyor sonuçta
Haklısın ben kendimi senin yerine koydum ama senden uzaklaşması saçma olmuş
Bende bi an kendimi onun yerine koydum onu suçlayamam ama bu kadarını da beklemiyordum
Ne olursa olsun iyimser düşünüyorsun ama değer veren arkadaş araya mesafe koymaz.
Çok utandı oda beklemiyordu böyle bir şeyi nasıl tepki vereceğini bilemedi. İnsan başına gelmeyince anlayamaz zor Bi durum babası yani kız çocukları her zaman babaya düşkün dışarıdan ne kadar kötü olursa olsun babasını seviyor konduramadi kabul etmek istemedi. Biraz zamana ihtiyacı var belki böylesi daha iyidir
Haklısın o halde çok üstünde durma zaman tanı biraz
Benim eşimde babamla konuşmuyor
Neden
Biraz özel konu ama diğer taraftan anlatabilirim
Anladım benim konuya benzer sanırım
Daha farklı
Sormaya korkuyor insan altından hep kötü şeyler çıkıyor
Yok sormak zorunda değilsin tabii ki
Bence o utançtan yapmış
Yani sebebini bilmiyorum mesajlarıma da cevap vermedi bi anda silmiş
boş ver takma
Çok üzüldüm gerçekten ister istemez kendimi suçlu hissettirdi bana
Senin bir suçun yok benimde böyle bir anım var ben naptım biliyomusun eski sevgilimin babasına istek atmıştım sadece stalk için sonra adam fake hesaba yazdı bunu sevgilime söylemedim ama biraz zaman geçince kendi dedi annesini aldatiyomus boşanma aşamasında diye anlatti olayları ama bunu söylemedim sonra o adamla bir arada da bulundum tabi annesi ile barismisti o zman
Ya bende bilmiyordum sadece boşanacaklar demişti sebebini hiç söylemedi ta ki bana mesaj atana kadar o zaman söyledi aldatıyor başkalarına da yazıyor diye. Genç kızlara yazıyor bi de şerefsiz annesi de ısrarla bosanmiyor sebebini bilmiyorum
Yuvam dağılmasın diye boşanmiyodur
Ortada bi yuva yok ki yazık değil mi o kızlara öyle bi adamla her gün aynı evde
Yapacak bir şey yok kendi kararları
Kız muhtemelen utancından sende. Kacmis
Arkadaşlarımda öyle söyledi de yıllardır tanıyor beni onu bu konuda asla suçlamadım aksine destek oldum böyle davranması beni üzdü
Kendini onun yerine koy kız en mantikkisini yapmış her yüzüne baktığında edilirdi başka türlü şenlik bir şey tok bunda
O adamla her gün aynı evde onu napıcak beni silmesi bir şeyi değiştirmez ki
O malını bilir ona bı şekilde alışmıştır ama sen arkadaşısin durum farkki
Bilmiyorum yine de zamana ihtiyacı var diye hiç yazmadım sıkıştırmadım ama silebilceğini düşünmedim. Böylesi ona iyi gelecekse görüşmeyelim
Bu konuda insanı dusunuo anlayiski olmaya bak yaşadığı kolay bişey degil
Değil tabi kii çok ağır bir şey aksine ben destek olmayı da isterdim ama dediğin gibi beni her görüşünde hatırlayacak maalesef
Bazen olayın başı cirkindir yapacak bişey yoktur
Bundan sonrası güzel olur umarım