Yakın arkadaşımla babası yüzünden konuşmuyoruz?

İnstagramdan bana istek attı babası bütün arkadaşlarımla takipleşiyor deyince bende sorun etmedim. Sonra hikayelerimi beğenmeye başladı ve biz arkadaşımla buluştuğumuz gün de mesaj attı ve ben bu mesajı direkt arkadaşıma gösterdim. Mesajda nasılsınız ben kızımın arkadaşı olduğunuzu yeni fark ettim ona da espri yapıyordm bunu kızıma söylemezseniz sevinirim yapabileceğim bir şey olursa her zaman yazın diye mesaj atmış. Böyle bir şeyi kesinlikle arkadaşımdan saklayamazdim bunu istemesi bile bende şüphe uyandırdı. Arkadaşım okudu ve direkt ağlamaya başladı herkese yazsin ama sana yazmasın rezil oldum çok utanıyorum falan dedi. Böyle şeyleri varmış başkalarına yazıyormuş boşanma durumları vardı onu biliyordm sadece. Ve ikimizde o an şok olduk. Arkadaşm o sinirle babasına yazdı ve adam beni suçladı ben sadece espri yaptım hemen yetiştirdi mi vs dedi. Ve şu an arkadaşım beni silmiş mesajlarıma cevap vermedi. Sanki babasına ben mesaj atmışım gibi bi tepki gösterdi. Bu insanlar niye böyle ya gerçekten yaşadığım şoku hayal kırıklığını anlatamam. O mesaji ona göstermesem çok mu iyi bi arkadaş olurdum acaba? İnsanlar nankör gerçekten kendinizden başka da dostunuz yok bunu asla unutmayın.

Yakın arkadaşımla babası yüzünden konuşmuyoruz?