NOT : CEVAP VEREN HERKES E 1 PUAN VERECEĞİM
Hangi noktalara neyle yaparsam daha etkili olur?
Kız kuzenime uzun süreli yapacağım gıdıklanmaya hic dayanamıyor. Fiziksel olarak da benden güçsüz ona göre öneri verebilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim
NOT : CEVAP VEREN HERKES E 1 PUAN VERECEĞİM
Hangi noktalara neyle yaparsam daha etkili olur?
Kız kuzenime uzun süreli yapacağım gıdıklanmaya hic dayanamıyor. Fiziksel olarak da benden güçsüz ona göre öneri verebilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim
Kızların koltukaltı belinin yanı ve kasıkları çok hassas olur. Bağlayabiliyorsan x bağla. Koltuk beli vs açık olsun. Soft başla bence. Huylandırırsan hassasiyeti artar. Dirseklerinden koltukaltına yavaşça inerek başlayabilirsin. Koltukaltına girmeden etrafında parmak ucunda daireler çizersen iyice deli olur. Çok sıkı bağlama ki kollarını kasabilsin. Böylece koltukaltı çukuru ortaya çıkar. Oraya parmağını soktuğun an iş bitti. İşetirsin bile :) belinin yanı ve kasıklarını ihmal etme. Kasığından gıdıkladığın her kız delicesine kahkaha atar. Hiçbir kız dayanamaz kasığına
Evet Kasıldığında Okadar Tatlı Gorunuyoki Yavasca Sokup İcinde Oynamak Cok Zevkli Bide Yumusacik Puruzsuz Olunca Doyamiyo İnsan 😄
@Tickle4226xs çok gıdıkladın galiba :D
@Mnbb111111 Evet Mukkemmel Bisey Gidiklanirkende Oyle Bilerek Kasarimki Karsidaki Keyif Alsin Hirs Yapsin
@Tickle4226xs tecrübeli misin? Kaç kişiyi gıdıkladın
Sayı Bilmiyorum Ama Var Tecrubem Benim Durum Biraz Karisik Ya İsterden Yaz Ozelden Konusak
@Tickle4226xs yazılmıyor sana kapatmışsın
Allah Allah Dur Bakiyim
Simdi Dene Bi Duzelttim
Bak Koltukaltında Çukur Oluyo Ya Oralara İşaret Parmağını Şok Hafif Çukurun İçinde Kaydır Oksar Gibi ya da Dökün Çek Aniden Ayaklarını Gidiklarkende Öyle Tek Parmak Kullan Hepsini Kullanirsan Fazla Gelir Hosuna Gitmeyebilir Tek Oldumu Hisli Olur Hisseder Hoşuna Gidebilir Hassasiyetini Sen Gidiklarken Kesfedersin Zaten Kimisi Ayağının Altını Parmak ya da Uçları Değil Avuç İçini Bile Yukarı Aşağı Hafif Degdirip Sürünce Çok Gidiklaniyo Eğlen Yani Oyna Onla Saldırır Gibi Gidiklama Bence İkinizinde Hoşuna Gitsin
Bence yatağa x şeklinde bağlamalısın bağladıktan sonra ilk başta tüm vücuduna bebek yapı sürersin her yeri hassas olur ve ilk dürterek gıdıklarsın soft koltuk altı ve karnından sonra karnına oturursun kabiliyet alanını kısıtlarsın koltuk altının iki yanından hızlı gıdıklama yapabilirsin sonra aynı şeyi karnından en son ayaklara geçersin bebek yapı sürüp tarak ile ya da elektrikli diş fırçası ile gülmesini baya arttırırsın çırpınır bildiğin tüm ilede parmak aralarını gıdıklarsın kısaca bi anlatım yaptım
Gözlerini bağla üzerine çık ve önce neresinden gıdıklanıyor tek tek keşfet. Sonra aynı anda birkaç yeri gıdıkla sonra en çok gıdıklandığı yerle uzun uzun uğraş. Kasıklarını da gıdıkla baya
Kanka ölür yani bir insan gülmekten, ben ölürdim djdjjddjjdjdjjd çok kötü bişey gıdıklanmak
Cevap
4Cevap
Diz kapağının 4-5 parmak yukarısı var ya bacağının, baş ve orta parmağın ile orayı sık. Bu çok etkilidir
karın boşluğundan ve koltukaltından başla sonra kasığına doğru git. kasığa direk elleyemezsin amacını yanlış anlar. hem de kasık çok gıdıklandığı için öncesinde zaten gıdıklanıp yorduktan sonra orasını gıdıklarsan altın vuruş yapmış olursun.
Güzel. İşten anlayan biri katılmış aramıza
Bence bebek yağı kullanmayı unutma kayganlaştırır gıfıklanma hissini arttıtır
Ayanın altı ben acayın gulerdım
Bide koltuk, altı
Bağla gıdıkla denendi onaylandı
Nasıl denedin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?