Araç teslim elemani mi carrefour da reyom elemanligi mi?

Kardesım carrefourla gorusmus reyon elemanligi icin teknoloji ya da tekstil reyonunda saatlrri 08:00 _16:00 bir hafta diger haftaysa 12 _9 bel rahatsizligi gecirmisti giriste belirtmis ennfazla 20 25 kilo kaldirablrm diye neyse birde arac teslim elemani var rent a carda sigorta sirketyle anlasmali kaza yapan mustrilere arac teslim etcek sozlesme yapip Vs. burada da kafasini karistiran seyler ayda 1 hafta monetci oluyomsn mesela 19 da ciksandaaksam 21 de veya gece 1 fe kaza oldu gidiyormusun araba goturmeye. musteri nerde olursa olsun. Snra sabah tekrar işbaşi. ve araclari teslim ederken kazali yerleri isaretliyormusun. diyorki ya hani gozumden kacarsa taniyacaksn demisler cunku hani bu en onemli sey bu konuda hata yapanlarla yollarimizi ayiriyoruz diye. O da diyorki hani ben diyelim isaret koydum sag arka diye ama ayni yeri adam yine vurdu vs vs. Birde 1100 maas yol yemek iciNdr. Arac teslom isi yarin baslatmak istiyor carfurdan daha haber yok ama olumli gecti diyor napsin yarn baslasin mi yoks acarrefouru mu beklesin kafasi cok karsik bende cozemedim size sormaknistedim
Araç teslim elemani mi carrefour da reyom elemanligi mi?