Arabama lastik almam gerekiyor bildiginiz cok pahali olmayan cokta kalitesiz olmayan markalar varmi?
İnternette arastirdim kafam cok karisti hicbisey anlamadim:$
İnternette arastirdim kafam cok karisti hicbisey anlamadim:$
bence önemli olan parası değil can güvenliğidir bir numara michelin iki numara good year başkasını arabama kesnlkle takmam pirelli petlas falan bence uzak dur rezalet arabanın yol tutuşuna kadar etkiliyo benden sölemesi hiç bişey canından daha değerli değil
Ne kadarlık bir bütçen var ve mümkünse de arabanın lastik ebatını söylersen sana yardımcı olurum..
lastik ebadimi bilmiyorumki. nissan micra
yüksek ihtimalle lastik ebadın 165 70 R14 81 S ve fiyatları markaya göre 100 tl ile 200 tl/adet arasında değişir Ama sana önerilerim hem uygun fiyatlı hem de kaliteli olsun diyorsan continental / lassa /godrich ve petlas daha kaliteli istersen kesinlikle michelin - bridgestone ve goodyear asla pirelli öenermem ve lastikleri alırken mutlaka üzerinde yazan üretim tarihini kontrol et eğer soğuk bir memlekette yaşıyor ve kış lastiği alıyorsan kış desenli olmasına dikkat et..
cok tesekkur ederim bugun pirelli ve petlas bulup sorucam hangisi daha uygunsa taktiririm artik
dediğim gibi pirelliyi pek önermiyorum dayanıksız bir lastik ayrıca dediklerimi anladın değil mi ? üretim tarihini mutlaka kontrol et ne kadar yeni olursa o kadar iyidir lastik ayrıca desen de çok önemli... eğer aklına yakılan bir şey olursa ne zaman istersen sorabilirsin...
tamam dikkat etmeye calisicam:$ tesekkur ederim.
Cevap
10Cevap
geçen ay aldım 4 adet. Pirelli markası gayet memnunum.. muhtemelen aynı ebatlardadır senin micrayla, tanesini 140 tlye aldım..
iyiymis fiyati iste bende ona bakiyim tesekkur ederim
2006 model otomatik vites ama motorunu falan bipmem sadece benzinle calisiyor onu biliyorum:)
cok tesekkur ederim bugun bakicam pirelli-petlas ikisinden birini alirim:)
petlas hem ucuz hem kalitelidir... tavsiye ederim...
ucuzmudur. arabam micra cok yeni bir arabada degil zaten
yok canim ne performansi bakiyorum hemen tesekkur ederim.
int bakma direk git bir lastikçiye ordan bak ne kadar uygun olur bilmiyorum ama bulursun muhakkak
hangi marka lastikciye gideyim onu bilmiyorumki :$
gidicen gezicen bakıcan 3 4 tane marka gezersen bir fikir edinebilrisn en azından
petlas ucuz diyolar internetten bulup bakiyim yapacak bisey yok
Kampanya varsa gir yoksa eski lastikleri sanayide kaplat g
Michelin al tanesini 175 tl ye almistim bir hafta once
140 tl goodyear falan var ucuz alma kaza riskin artıyor.
Lassa al (: her lastik modeli ihtiras dolu. Kullanırken bunu bilmek sana büyük zevk vericek.
continent düşünebilirsin ama seçimini yaparken sor bazıları taş yolda ses yapıyor çok :) ortalama bir fiyat adet :200-250 arası normal birşey
lassaa .. tek gecerimm
bende bir onu biliyorum dun gecerken sordum pahali geldi 225 lira tanesi:$
orasi oyle tabi ama cok geldi bana petlas bakicam. once bir inip ebadina bakiyim
insallah
Petlas kampanya vardı bir ara
donumun lastiğini vereyim onu tak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar