Polemik amacli sormuyorum.
Sadece sevilmeme nedeni ne?
Ve sempatizani oldugunuz partiyi neden seviyorsunuz?
Sadece sevilmeme nedeni ne?
Ve sempatizani oldugunuz partiyi neden seviyorsunuz?
soyle soyleyeyım bır gram allah sevgısı olduguna ınanmıyorum partının ust kısmındakılerın bır gram hemde.. mılletın dını duygularını somuren bır partıden baska bırsey degıl.. ve cumhurıyet tarıhının en cok hortumlanan zamanındayız.. bunu allah dıyerek yapıyorlar.. fılıstındır ısraıldır allahu ekberdır bısmıllahdır.. sorsan 54 farzı bılmez cogu.. vay allah ıle aldatanın halıne.. bunlar yuzunden dınden ımandan soguyan ıslamdan uzaklasna ınsanlar var bu ulkede.. bu vebalı kaldıramazlar hem bu dunyada hemde ote dunyada bedelını cok agır odeyecekler..
Akp ye oy vermedim hic hatta chp de oyle.
Ama ilk secimlerde chp ye verecegim.
Sebebide ne yapacaklar cok merak ediyorum.
Bunu gercekten gormek istiyorum.
Chp bu ulkeyi nereye tasiyacak. Ins gelir hem ceneleri kapanir hemde oturur izlerim.
Nerde eski mhp.
Bu mhp cok zor.
bılıyorum cok eksıgı var bılıyorum yanlış lıder.. ama huzur ıcınde olacagım oyum yanlıs yerde olamyacak.. suca ortak olmayacagım hırsıza yol vermeycegım vatanımı satmayacagım.. bu turkıye cumhuriyetının son secımı olabılır!! herkes ıyı dusunmelı secım sonrası cok seye gebe bu ulke...
Bu mhp nin bu ulkeye zerre kadar faydasi dokunmaz.
Hele ki basinda ki adamlarla.
Keske bu hale gelmeseydi.
Kimse sahtekar oldugunu belli edip kabul etmiyor ki.
- Erdoğan, ‘montaj’ deyip kesti attı; montaj olabilir mi? CELAL KARA - Montaj olmadığı belli… Bunun algı oluşturmaya yönelik siyasi amaçlı bir savunma olduğu çok bariz. Hece hece montajlandığını söylemek çok gülünç bir iddia... Size atfedilen bir konuşmanın size ait olmadığını, montaj olduğunu bilseniz, bunu kanıtlamak için “Hodri meydan” demez misiniz? Durumunuzdan emin olsanız, her türlü inceleme metodunu devreye sokarak, hem de olabildiğince hızlı bir şekilde konunun aydınlatılmasını istemez misiniz? “Dünyanın en iyi laboratuvarlarına gönderin, gerçek neyse ortaya çıksın” diye meydan okumaz mısınız? Gönderirsin, hemen çıkar meydana... Hatta montaj olduğu ileri sürülmeyenleri bile, hukuki anlamda değil ama algı yönünden ciddi bir çürütücü etki gösterir. Siz bu yapmak yerine aylarca bekliyorsunuz. Bunları analiz ettirmesi gereken Bilim Bakanınız, “Hissettim montaj olduğunu” diyor; adı “His’li bakan”a çıkıyor. TÜBİTAK’ın başındaki görevliyi alıp Hayvanat Bahçesi’nin müdürünü oraya atıyorsunuz. Sonra oradan da değil, hiç uzmanlığı olmayan yerlerden, vasat zekâya sahip bir insanı bile gülümsetecek bir rapor alıyorsunuz. - Siz o kaydın montaj olmadığına mı inanıyorsunuz? CELAL KARA - Bu kayıtların yüzde 100 doğru olduğu kanaatim tam… Zerre kadar şüphem yok. Başbakan’ın o konuşmaları yaparken, mesela Ankara Çubuk kavşağından geçerken görüntüleri var, baz istasyonu verileri var.
www.sarizeybekhaber.com.tr/.../...ercek-h1173.html
Ksrdeşm burada siyaset yapılması uygun değildir :/ bencilce elestiriler yapılcak cunku kimse goruslerinden emin değil olamazda siyaset okumadıkça kulaktan dolma görüşlerle :):) her partinin olumly ve olumsuz yanları var
Cok guzel soylemissin tebrik ederim.
Aynen oyle cogunluk. kulaktan duyma konusuyor.
Hep ayni seyler.
Kimse sevmiyorsa ben sevebilirim dislamayalim yaziktir gunahtir.
Cevap
7Cevap
ya hala bunu soranlar varsa vay milletimizin haline
Aynen senin gibi gencler oldulca daha cok vah der bu ulke.
Kus beyinli nemesisler her zaman karsisindaki insanlarin kendisi gibi dusunmesini bekler ve demokrasiden bahsederler ne aci bir ironi
benim sevgili milletimde at gözlüklüler olduğu sürece biz ileri değil geri gidiyoruz :))
Ilerideydik geri mi donuyoruz? :)
Arkadsdim ak partiyi sev demedik. Niye sevmiyorsun dedik.
Sevmemen icin bir sebep varsa soyle. He bor sebebim bile yok hep klise seyler iste sagdan soldan duyduklarim diyorsan cevap vermesende olurdu.
laiklik denen kavramın yok edilmesi, diktatörlük, yolsuzluk, sahtekarlık...
Bunlari bastan soyle.
Yolsuzluk dogru haklisin. Hortumlanan dolu banka vardi bu ulkede.
Konu acilmisken.
Hangi partiyi seviyorsun ve neden?
HEPAR düşünceleri ile genellikle uyuşuyorum
Bende oyle Ama olmaz gelemez.
Osman pasa gelse bile bu isi tek basina yapabilecek bir adam degil. Cok iyi siyasetcilerle bir kadro olusturmali.
CHP de sevdiğim çok iyi adamlar var ama ana muhalefeti yetersiz kılan adamlar daha fazla
Iyi bak bunu gotebilmekte guzel.
Din dersini kaldırsın bakarız. A birde şu ülkeyi muhafazakarlığa sürüklememesi gerekiyor ve görüşlerine sahip çıkıp iki yüzlü cümleler kurmamalı.
neden din dersi?
İnsanların inançları illaki İslam olmak zorunda değil ve işlerken öyle zorlanıyorlar ki diğer inançlara sahip olan insanlar. Kendimden örnek vermem gerekirse derste tartışma yaratmamak için zor tutuyordum kendimi. Zorunlu olmasının kesinlikle bir mantığı yok. Burası laik bir devlet gerçi Tayyip'e selam çaksalar Osmanlı kesileceğiz. Ortam hazırlıyorlar tabi onun içinde.
Istemeyen almasa olur haklisin.
Ama kalkmamali ogrenmek isteyen bu dersi almali.
Lisede hic olmasa da olur. Lisede bildigin laynatma dersi.
Kucuk yaslar da aileler secmeli cocugun din dersi alip almayacagini. Bak lisede komple kalksa da kimse ne zararini gorur ne faydasini.
Hatta beden egitimi dersi bile "etkinlik" dersi olarak degistirilse ve karneye etki etmese. O derste herkes istedigini yapsa ki cogu okulda oyle oluyor. Bu bir gercek. Ama lisede spor alani olsun besyo okumak isteyenler icin on bir hazirlik. Eskiden vardi hala var mi liselerde bilmiyorum.
Yanlis dusunuyorsun.
Dayatilacak birsey degil din. Din egitimi ailede baslar hatta din sevgisi.
Aile cocugunun din bilgisi olmasini istemiyor ve akli erdiginde isterse allah i inkar etsin diye dusunuyorsa aldirmaz cocuguna. Ama yam tersi ise cocuk uc yasinda okunan ezana amin demeye baslar bile. Din dersindede o dualari seve seve ogrenir.
Senin yaptigin tamamen din dusmanligi.
Istemeyen almaz isteyen alir. He ilk. okulda bunu yapabilecek sistem var mi o tartisilir. Ben musluman bir baba olarak cocuguma dinini Allahini peygamberini kitabini ogretmek zorundayim.
Din dusmanligi yapmayalim lutfen.
Sahsen ben iyi ki ilk ogretimde din dersi gormusum diyorum. He lisede olmasada olurdu.
Sadece biriyle alakalı bir söz diyecem oda şudur;
Yırtık olan 'Ermenek maden faciası'nda evladını kaybeden acılı babanın ayakkabısı değil;
Saraylarda zevk sürenlerin "AR" Damarıdır!..
En ufak olayda halkın dini değerlerini sömürmesinden ötürü sevmiyorum
Sevmiyoruz işte açık değil mi gayet herşey.
Kim e gore?
Seninde bir sebebin vardir mutlaka. Benimde onunda.
Severim.
Dindarım deyip hırsızlık yyaptgi icib
Sıfırlayalım mı babacıgım?
Ak olmadığı için
Yorumlar böyle olunca şaşırdım ve sevindim doğrusu
Neye sevindin dayi oglu onu da de bakalim :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar