Ben ağır derece kapmışım ya da eşim olacak kişi Allah'ın yanında baya sevgili bir zat galiba ki sen eşimi haramdan uzak tut diye ettiği bütün duaları kabul oluyor.
Siz de bu hastalıktan kaptığınızı düşünüyor musunuz?
Bir gülüşe bakar dolması.. Bu işler böyle hemen gemileri yakma.. Hayat sonra bir anda sürprizle şaşırtır seni.. O yüzden karamsarlığa yere bırak öyle ilerle:))
Yani evlenmemek dünyanın sonu değil ki uyum olan biriyle evlenmek lazım eskidekiler gibi ben seni verdim oldu bitti meselesi olamaz yani
Cevap sahibi
1 yıl
Sonu değil ama büyük sıkıntı. 55 yaşındayım çocuklarım olmasa çok sıkılırdım şahsen ve mutsuz olurdum. Zaten karım öldüğünden beri hayatımın yarısı kopup gitmiş gibi hissediyorum. İleriki yaşlarda yalnızlık daha zor. Uyum dediğin imkansız bişey zaten iki insan uyumlu olmaz hele karınla kocanla hiç olmaz benim kendi çocuklarımla bile uyumum yok ama ben onları onlar beni idare ediyor. Uyum lafı günümüz saçmalığı. Her insan farklıdır her insanın kafası bambaşkadır kimse kimseyle zaten uyumlu olmaz. Temel düzeyde hayata olan bakış açısı benziyorsa ve karşındakinin eli yüzü biraz düzgünse adam çalışıyorsa tamamdır işte.
En İyi Cevaplar