Güncellemeler
1 yıl
Apartman dikmekten baska bir sey bilmiyor mq koyluleri
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sadece berbat mi? Bu ülkenin mimarlarina bakanlar ve bunları kabul edip yapanlar tarafından saygı duyulmuyoruz onemsenmiyoruz. Ülkesini seven bilgili insan olsa ve çevresini seven şehrini seven koyunu seven insan olsa bunları kabul etmezdi zaten. Sorun bu para karşılığı ölüm ebleri yaptılar sevgisiz saygısız insanalar. Oysa zamanında bir ev yapilacagi zaman o eve yaoacak ustaya önceden kendisi ile tanışır sonra oturur sogbet ederdin. Usta seni ölçer biçer karaketerini anlardi. İstediğin şey ile harmanlar ortaya koyardı. :( o ustalardan öğrenmedi bublar. Oyuzden sehirlerimiz toplama kampına döndü. Uzun zuzun dikiyorlar o bayağı dirgen gibi binaları estetik yok duygu yok. Böyle olunca insan değeri de yok. Eskiden bizim mimarimizde ahşap vardı taş vardı şimdi beton var. Ruhsuzca şimdi hepsi kötü ucuz mimarinin eserleri asla geleceğimize güzel tarihi evler birakamiyacagiz sayelerinde
Ya disariyi izliyorum internetten bizim toplumumuz o insanlarin seviyesinde degil malsef yoneticilerimiz ahlaksiz toplumda oyle herkes rusvet yiyor planlama yok parayi veren dudugu çalıyor gelecegi dusunmuyoruz simdi ise bu ulke adeta kusuyor sonu nereye gider bilmem
Bir dönem meclis milletvekillerinin %85 i muteahhit ti. Şimdi rakamı hiç bilmiyorum ama %35-40 civarıdır bence. Umarım sorunuza cevap olmuştur teşekkürler iyi günler...
Hepsi bu ulkeye ihanet etti
Ben kucuk bir sehirde yasiyorum fakir oldugum icin cok disari cikmadim gecenlerde Ankara'ya gittim hayatimda bu kadar kotu bir yer görmedim o kalabalik o trafik insa. Kendine bunu nasil yapar bir baskent nasil bu kadar kotu olur?
Zihniyetleri gibi çalısmaları da. Sorsan ''İstanbul çok eski bir şehir işte İzmir çok eski bir şehir derler. Esenyurt avcılar. Ya ne esenyurdu avcıları 25 sene önce esenler de bile doğru düzgün şehirleşme yoktu. Önüne gelene inşaat izni verdiler. Neden? Çünkü bu izni verenlerin çoğu yine yemin edip ıspat edemeyeceğim gibi rüşvetler alıyorlar. Benim eski çalıstığım insanlar bırak oteli ahır inşa etmene izin vermeyecek yerlere oteller yaptılar. Ama her ay belediye ye 300-500 bin tl yok yardım yok karton bardak alımı yok peçete alımı diye paralar verdiler. Bunların zihniyeti böyle.
Sonra halkın yuzune baktilar oy istediler
Ve onlarda oy verdi :)