Az konusuyorum.
Face'de biriyle tanıştım diyelim bulşmadan önce sanki bir daha konuşmaz düşüncesine kapılıyorum.
Çok eksiğim sanki.
Kafana takma keyfini çıkar... Bende söyleyemiyorum neredeyse bazı kelimeleri. "R" leri söyleyemeyen insanlar zekidir, seksidir de kendini avut. Ayrıca... Bu yaştan sonra geçebilir, yaş ile alakası yok. Eğer dilinin yapısında bir problem yoksa düzgün bir çalışma ile atlatırsın.
haha aynı ben la :D bende R harfine Y diyom yaşımda 19 daha sempatik olduğumu söylüyolar ama arada sorun oluyo ismim emre hep kendime bile emye diyom :D çogu kişi dalga gecio ama benim umrumda değil :D
benim soyadım da r var :)
okuldan geç kağıdı almaya gitmezdim mesela bazen utanırdım. müdür yrd. tekken giderdm yanına :D Umarım bende sevebilirim bu özelliğimi bir gün.
@emretütün :) o değil de benim adım da emre
r harfi söyleyememek sempatikliktir takma kafana ama çok takılıyorsan bir kaç tane çakıl taşını dilinin altına koyup çalışma yap
Çok tatlı ama ya. Beyaz da söyleyemiyor ne kadar şeker <3
ama karşındaki tarafından anlaşılamamak anlamadım denmesi vs çok kotu .s
yok hızlı konusmuyorum :) soyadım sorulduğunda mesela tekrar etmek yada düzeltmeye çalışmayı deniyorum.
Bu işte kötü :D
Cevap
5Cevap
herşeyin bir iyi tarafı vardır. Çoğu kişi r harflerini söyleyemeyenleri daha sempatik görür. Örnek, beyaz.
Ben çok çekici buluyorum r özürlüleri bence hiç takma kafana 1-0 öndesin emin ol ;)
Bu kadar takılmamalısın, sempatik oluyorlar cidden.
beyaz da söyleyemiyor aziz yıldırım da söyleyemiyor takılma böyle şeylere
Ama Fenevbahçe diyerek alay ediliyor :)
Ayy çok dadlu.. kıh kıh kıh.
Takılma bence bu tip birşeye olabilir gayet.
dediğim gibi çakıl taşları işine yarayabilir
bence de daha sempatik olursun :) Bknz; beyaz :)
OZaman sen yayak mı diyon ?
yok onu sen diyorsun bende veriyorum.
böyle saçma yorum atmasan :)
Zoruna mı gitti pampa ?
o daha sempatik yapar seni :))
zaten küçükken herkes öyle dediği için hiç çalışmadım düzeltmek için. Ama keşke düzeltseydm
yok zaten sevgililerim de sorun olmadı hiç. yani hiç bir zaman sorun olmadı.
Hatta lisedeyken 2.donem farketmişlerdi '' r '' diyemiyor musun demişti arkadaş. Şimdi mi farkettin demiştim hala hatırlıyorum :)
Ama çok kotu bir duygu. Soyadımda da R olduğu için eksikliği hissedilebiliyor.
Beyazıt'da söyleyemiyor , ama adam kral :D
kendini avut diyorsun :)
y harfını soyle ?
zaten y diyorum :D
meyaba mesela :) ay çok tatlı dermişim .d
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar