Annemler nişan için 5 adana burması 1 tura kolye taktılar düğüne kadar bilezik 10a tamamlanacak ekstra kıyafetler vs en kaliteli markalar. Babamın evinde kalacaklar her şey hazır neredeyse beyaz eşya koltuk takımı a'dan z'ye her şeyi biz yapıyoruz kendi ailesi sadece mutfak içindeki tabak çanak vs alacak
bu yaz evlenecekler ama kız doymuyor
Ben yurt dışında yaşıyorum ve çalışıyorum annemin mutfağını yaptırdım kendi paramla ve koltuk takımını yeniledim. Düğünde şehir dışından akrabalar gelecek diye eve özen gösterelim istedim.
Gelin kızımız hop kalkmış güp oturmuş neymiş kendi mutfağı çok kötüymüş de onun mutfağı dururken ben ne hakla annemin mutfağını yenilenmişim. Kardeşime canım feda ama artık bu kızdan gına geldi bana ben düğünleri için kıza bilezik aldım kolye aldım kendi abisi ablası ne takıyor çeyrek bile değil. Durumları olmasa neyse ama işlerine gelen yerlere var. Kız benim kazandığım parayla anneme yaptığımı kıskanıyor ya. Sırf bu yüzden anneme bir şey alsam kızım ben yaşlandım benden geçti geline alalım diyor çıldırıyorum. Erkek kardeşimle de kavga ettim gerekirse seninle de görüşmem nişanlın böyle yaparsa dedim. Benim anneme yaptığım hediyeyi kıskanmaz evde oturup bir tarafını büyüteceğine çalışsın kendi maaşı ile mutfağını yapsın dedim. Kardeşim bir şey diyemedi haksız olduğu için zaten.
Dün gelmişler eve ailesi ile ooo düğün arifesi ekstra mutfak masarafı yapmayı iyi gözük yemiş dünür, kaynanalar gelinlerle yarışıyor filan diye anneme laf söylemişler annem de sessiz sakin bir şey diyememiş zoruna gitmiş bana da söylemezdi ama zorla söylettim kadın ağladı ben ne yapsam yaranamıyorum diye
bu yaz evlenecekler ama kız doymuyor
Ben yurt dışında yaşıyorum ve çalışıyorum annemin mutfağını yaptırdım kendi paramla ve koltuk takımını yeniledim. Düğünde şehir dışından akrabalar gelecek diye eve özen gösterelim istedim.
Gelin kızımız hop kalkmış güp oturmuş neymiş kendi mutfağı çok kötüymüş de onun mutfağı dururken ben ne hakla annemin mutfağını yenilenmişim. Kardeşime canım feda ama artık bu kızdan gına geldi bana ben düğünleri için kıza bilezik aldım kolye aldım kendi abisi ablası ne takıyor çeyrek bile değil. Durumları olmasa neyse ama işlerine gelen yerlere var. Kız benim kazandığım parayla anneme yaptığımı kıskanıyor ya. Sırf bu yüzden anneme bir şey alsam kızım ben yaşlandım benden geçti geline alalım diyor çıldırıyorum. Erkek kardeşimle de kavga ettim gerekirse seninle de görüşmem nişanlın böyle yaparsa dedim. Benim anneme yaptığım hediyeyi kıskanmaz evde oturup bir tarafını büyüteceğine çalışsın kendi maaşı ile mutfağını yapsın dedim. Kardeşim bir şey diyemedi haksız olduğu için zaten.
Dün gelmişler eve ailesi ile ooo düğün arifesi ekstra mutfak masarafı yapmayı iyi gözük yemiş dünür, kaynanalar gelinlerle yarışıyor filan diye anneme laf söylemişler annem de sessiz sakin bir şey diyememiş zoruna gitmiş bana da söylemezdi ama zorla söylettim kadın ağladı ben ne yapsam yaranamıyorum diye
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
kardeşin sorunlu mu oyle bir kizla devam ediyor hala
Biraz m. al
hic ugrasma kardesinle de arani aç belli o pasif biri sizden uzak yasasinlar
Ailem canım ediyor çok taviz veriyor bırakacaklar ne hali varsa görecek kardeşim o zaman kız bunu bırakır zatem
Kiz zaten evlenir takilari calar sonra bosanir nafaka yer
Bence kızı bozsun sonra çok az bir maliyete evlenmek zorunda kalır çünkü o zaman kız abine mecbur olur
Vay arkadaş ona neymiş ki senin annene yaptığından kardeşin alsa bi nebze anlarım da.
Aç kıza telefon ona söyle direkt söyleyeceğini
Muhatap olmak istemiyorum kızla çünkü ben kötü olacağım biliyorum
Yapacak bişey yok o zaman biz olsak naparız diye sormuşsun direkt o kişiyi ya da ailesini uyarmak dışında bir çözümü yok. Annen susuyo kardeşin susuyo kız tabii carlamaya devam eder karşısında söz söyleyen yok. Senin yaptığın da susmak ee ne kaldı geriye
Kardeşim ayrılsın istiyorum bilmiyorum belki kötü düşünüyorum ama lafla düzelecek bir kız değil baba evinde görmediğini bize zorla dayatıyor
Kardeşine sen direkt bizden daha fazla maddi destek bekleme ailemi de yıpratma beni de sil yola tek başına devam et de daha da kızı kontrol edemiyosa senin kardeşin zaten hak ediyor böyle birini demektir boş ver
Haklısın zaten şu an ona da kızıyorum dengeyi sağlamalı annemlere diyorum bırakın kendi haline 1 kuruş vermeyin kız onu 2 güne bırakacak zaten
Ben karışmam kral ya
Ben kıza karışmıyorum kız benim paramla yaptığım hediyeye bile karışıyor
Işiniz zor
Yırtık yani 🤪