Diğer Hapiste zayıf erkekleri, hizmetci gibi mi kullanıyorlar ? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Var mi böyle şeyler Güncellemeler1 yıl Gncl Hapiste zayıf erkekleri, hizmetci gibi mi kullanıyorlar ? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 873 cevap paylaştı. Sana yemek masasında tuzu uzat der sende uzatırsın sonra sana bir çay ver der sen verirsin sonra oranın hanımı olursun 0 11 Yorumla Soran 1 yıl Kogusun hanımı mı diyorlar onlara Yorumla ft06yl 1 yıl Aynen öyle hanımı oluyorsun hapise mi giriyorsun hayırdır niye sordun soruyu Yorumla Soran 1 yıl Yok arkadaşım anlattı da gerçek mi diye merak ettim Yorumla ft06yl 1 yıl Anlattığım gibi mi anlattı Yorumla Soran 1 yıl Daha beter şeyler anlattı , neler neler yapmışlar çocuğa Yorumla ft06yl 1 yıl Tecavüz mü etmişler Yorumla Soran 1 yıl Onu zaten yapmışlardır da çok ezmişler çocuğu psikolojisi bozulmuş Yorumla ft06yl 1 yıl Suçu neydi neyden dolayı ceza aldı Yorumla Soran 1 yıl Ayrıntıyı bilmiyorum da 8 ay yatip çıktı Yorumla ft06yl 1 yıl O zaman adam yaralamadan girmiş Yorumla Soran 1 yıl Yok öyle bir çocuk değildi , iftira falan oldu muhtemelen adam falan yaralayamaz o sessiz sakin bir çocuktu Yorumla
Sorayımbende Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yok her gece başka birinin yanında yatıyorsun 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Erkeklerin yatağında mı yatiyorsun Yorumla Sorayımbende 1 yıl Öyle imiş Yorumla Soran 1 yıl Çok kötü değil mi ya nasıl dayanıyorlar Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Hapise giren erkeklerin geneli Alfadır istisnalar haric. Hizmetçi gibi kullanamazlar kendini kullandırtmayan birini 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Arada olabilir kaynamış olabilir ama Yorumla
Yıldıznurse34 Takip Et Xper 7 Yaş: 57 , eic 100% 1 yıl Var tabiki hanım yapıyorlar 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl hanım Yorumla efegunor 1 yıl Skiyorlar yani Yorumla
Blair_666 Takip Et Xper 7 Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Filmlerde öyle görüyorum herhalde oyledeir 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Yazık ya üzülüyorum o çocuklara Yorumla
Sugar_Daddy Takip Et Xper 7 Yaş: 49 , eic 100% 1 yıl Hayır, sevgili niyetine kullanıyorlar. 0 4 Yorumla ben_Yiğit 1 yıl Çok mu girin hapse Yorumla ben_Yiğit 1 yıl Girdin Yorumla Soran 1 yıl Nasıl sevgili Yorumla Sugar_Daddy 1 yıl Ben hapse sokarım, girmem. Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Hapiste zayıf insan olacağını pek düşünmüyorum 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Adam kendine acımamış içeri girmiş sence yol yermi içerde? Yorumla
Gizliuye330 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Zayıftan kastin ney 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ya işte güçsüz pisirik içine kapanık sesi çıkmayan Yorumla Gizliuye330 1 yıl Evet olabilir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sana yemek masasında tuzu uzat der sende uzatırsın sonra sana bir çay ver der sen verirsin sonra oranın hanımı olursun
Kogusun hanımı mı diyorlar onlara
Aynen öyle hanımı oluyorsun hapise mi giriyorsun hayırdır niye sordun soruyu
Yok arkadaşım anlattı da gerçek mi diye merak ettim
Anlattığım gibi mi anlattı
Daha beter şeyler anlattı , neler neler yapmışlar çocuğa
Tecavüz mü etmişler
Onu zaten yapmışlardır da çok ezmişler çocuğu psikolojisi bozulmuş
Suçu neydi neyden dolayı ceza aldı
Ayrıntıyı bilmiyorum da 8 ay yatip çıktı
O zaman adam yaralamadan girmiş
Yok öyle bir çocuk değildi , iftira falan oldu muhtemelen adam falan yaralayamaz o sessiz sakin bir çocuktu
Yok her gece başka birinin yanında yatıyorsun
Erkeklerin yatağında mı yatiyorsun
Öyle imiş
Çok kötü değil mi ya nasıl dayanıyorlar
Hapise giren erkeklerin geneli Alfadır istisnalar haric. Hizmetçi gibi kullanamazlar kendini kullandırtmayan birini
Arada olabilir kaynamış olabilir ama
Var tabiki hanım yapıyorlar
Nasıl hanım
Skiyorlar yani
Filmlerde öyle görüyorum herhalde oyledeir
Yazık ya üzülüyorum o çocuklara
Hayır, sevgili niyetine kullanıyorlar.
Çok mu girin hapse
Girdin
Nasıl sevgili
Ben hapse sokarım, girmem.
Hapiste zayıf insan olacağını pek düşünmüyorum
Neden
Adam kendine acımamış içeri girmiş sence yol yermi içerde?
Zayıftan kastin ney
Ya işte güçsüz pisirik içine kapanık sesi çıkmayan
Evet olabilir