flörtüm benimle ilişkisi başlamadan birkaç gün önce eski sevgilisiyle bunları konuşmuş. yeşiller flörtümün beyazlar kızın yazdıkları. hisleri var mı?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

flörtüm benimle ilişkisi başlamadan birkaç gün önce eski sevgilisiyle bunları konuşmuş. yeşiller flörtümün beyazlar kızın yazdıkları. hisleri var mı?
Çocuk yürüyen red flag, yok ayıp ettin ben ne yaptım ki vs. Kendini masum gösterme çabası var bir de olgunlaştığını hissediyormuş Hagakqgskwdbkw bir erkek bunu dile getiriyorsa daha ergenliktedir, kızdan hoşlanıyor mu bilmem ama kız istemiyor diye kızı istiyor gibi, kaçan kovalanır kafası, erkekler ergenlikte böyle çalışır. bahane bulup durmuş sohbet uzasın diye bu çocuktan olmaz, büyüsün sonra bakarsın şu an çok çocuksu duyguları var kontrol edemiyo karar veremiyo seçemiyo duygusal olarak stabil değil asla
haklısın da bu kıza yazmasına da anlam veremedim bir yıl önce ayrılmıslar. kıza hayatın sıkıcı yazmıs onu da okudum
Aptal olma sakın konuşma bu çocukla unutma erkekler yalan söyler her zman ve sende saf bir kızsın belli ki hemcinslerine her zaman güven ve sende onlara yamuk yapma
neden öyle dedin kii 🥹
Cevap
2Cevap
sadece konuşmak isteseydi, pas vermeyen bir insana çok kolay s"ktiri çekerdi. eski sevgilisiyle konuşmuş değil, konuşmaya çalışmış. Farkettiysen kız yok vs diyip geçiştirmiş, çocuğun yapmış olduğu laf salataları da tak edince egosuna vurmuş.
yani sonuc olarak, sal bu cocugu
ya ama cocuk kızı üç kere falan bırakmış ilişkileri de kısa sürmüş yani. bir de son ayırlıklarında kıza hayatın çok sıkıcı falan demiş. bu ları dediği kızı sevdigini sanmıyorum
işte ben de kızdan ne istedigini anlamadım seven erkek bırakmazdı degil mi
evet bence de öyle. o yüzden kıza dönmeye calıştıgını düşünmedim
neden ya 🥹🥹
haklısın ama benimle konusmaya baslamadan önce konustukları için belki boşta kalıp yazmıştır diyr füşündüm
Yaş kaç bunların çocuk onu seviyor konuşmak istiyor o yüzden yazmak için bir bahane bulmuş
cocuk kızı üç kere falan bırakmış ilişkileri de kısa sürmüş yani sevgi yok bence
Neden yazıyor o zaman amaç ne gördüyse gördü sebep?
Kızda ergen oda
Cok iyi konusmussun
konuşmalar benim degil ki yanlış anladın galiba knl
kim iyi konuşmus yeşil yazılara mı dedin beyaz mı
Tm hdi BB. Hahahahahahhahahahaha
ya niye güldün wkkaqmöawmöaaiai
Çocuk o kızı seviyor
ya ama kızı üç kere bırakmıs ve ilişkileri de kısa sürmüş. tamamen biteli bir yıl olmuş. sevse neden üç kere bıraksın ve de son ayrılıklarında mesajları okudum. kıza "hayatın çok sıkıcı" falan demiş. bunları dediği kızı sevdigini sanmıyorum
Kardeşim yaşça büyüğün olarak ve deneyimlerime dayanarak söylüyorum. İkisinden biri kıvılcımı ateşlese aralarında bir aşk filizlenir.
e ama birkaç gün önce konusmuslar sonra bi şey konusmamıslarr bitmiş yanii
Hata bende aslında, en iyisi sen bunu deneyimle. Ancak öyle anlarsın.
Ayril knk
ya knk böyle okuyunca seviyorlar sanabilirsin ama bir yıl önce tamamen bitirmişler ve cocuk kızı üç kere falan bırakmış ilişkileri de kısa sürmüş yani sevgi yok bence
Yani sen bilirsin ama yarabandi olmani istemem
Bak altta gingerin yazdiklarina erkekler erkekleri bizden iyi tanir
ya ama sevse neden bıraksın üç kere ve de son ayrılıklarında mesajları okudum. kıza "hayatın çok sıkıcı" falan demiş. bunları dediği kızı sevdigini sanmıyorum
Yani ne hissediyosan kendini kandirmadan o yonde karar ver ama hislerine cidden kulak ver burada bunu soruyosan kafanda soru isareti var demekki
ya ben cocugu seviyorum ve de bu kızla barışma ihtimalleri olup olmadıgını merak ettim ama kız istemiyor gibi degil mi?
Ne yani cocuk istese kiz istemese hala devammi edicektin
hayır tabii ki etmeyecektim ben cocugun da istemedigini düşündüğüm için devam etmeyi düşündüm ama burada sormak istedim. belki ben hissetmediğini düşünüyorumdur diye
Yani bence hersey olabilir cocuk meyilli gibi geldi bence o seni gordum muhabbetide yalan erkekler cok yalan soyler boyle sirf kizin aklini karistirmak icin kiz israrla ben degildim demis.
ama seven erkek bırakmaz dedi birii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?