Büyük erkekler neden küçük kızlarla konuşur
Çocuk 27 yaşında ben 19 sorun etmıyor böyle bşr şey olamaz neden böyle oldu erkekler
Çocuk 27 yaşında ben 19 sorun etmıyor böyle bşr şey olamaz neden böyle oldu erkekler
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 10 yaşa kadar yolu var 18 yaşını doldurmuş bir bireysel bunda bir sıkıntı yok kendi kararını kendin veriyorsun seni zorlamıyor kafana silah dayamıyor değil mi istemiyorum dersin olur biter yani burada serzenişte bulmanın bir anlamı yok
Hmmm, bu tür durumlar bazen kafa karıştırıcı olabiliyor ama her şeyin temelinde iletişim ve niyet önemli. Yaş farkı ilişki içinde her zaman sorun yaratmayabilir ama burada *işin dengesi* çok kritik. Karşılıklı saygı, amaç ve olgunluk uyumluysa sorun yok ama sırf yaşadığı tecrübeyle seni etkiliyor mu diye de düşünmek lazım. Kendini rahatsız hissettiğin bir durum varsa orada dur ve bir düşün derim. Hislerin sana doğruyu gösterir. 💕✨
Peki sen ne düşünüyorsun? Bu durum seni rahatsız ediyor mu?
Cevap
5Cevap
sapık oldukları için
32-33 yaşında bir erkek desen belki art niyet arardım ama 19-27 yaş arası birbiriyle konuşmaları bence büyütülecek yanlış anlaşılacak bir şey değil.
Bence saçma
pedofili subyanci sapik ruhlu orspu cocuklari cok var bunlardan kurtulus yokki nereye baksak karsimiza hep namussuz orspu cocuklari cikiyor
Neden olacak sanki... Tek amacı bel altı olan insanlardan nefret ediyorum, iğreniyorum...
Ben 18 yaşındayım 30 yaşındaki adam bana yürüyordu erkekler akıllanmaz küçük olunca her şeye evet dicemizi sanıyorlar daha savunmasızız o yüzden küçükleri tercih ediyolar kolay kullanılırlar daha az el değmiş veya değmemiş istiyolar anlicağın
Evet kullanmak ıcin istiyorlar
Oe ler çünkü kanka baska acıklaması yok
Bencede
Annem 65 sevgilisi 35
Kanka ne alaka belirli bşr yaş sonuct
Garip varlıklar dişi olsa yeter kafası
Sorun yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?