saat tam 00.00 da hikaye attı ben mesaj attım sonra o da mesaj attı bu kadar..
sevgililer gününe dair gün içinde hiçbir şey yok akşam yanıma geldi oturduk bi kafede hiç lafı bile geçmedi ben hala ilk günkü gibi hevesli ve heyecanlıyken bugün bizimde günümüz diye düşünürken onun bu kadar umursamaz vurdumduymaz halleri beni çok üzdü insan bi çiçekle bi şeyle gelirdi dediğimde inşallah şaka yapıyorsundur senin önceden böyle beklentilerin yoktu vs savunmalar da şaşırttı akşam da evlere geçtik uyudu uyandı oyuna girdi :) şaka gibi bi gün
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sevgililer gününün her sene coşkuyla kutlanması bana çok mantıksız geliyor. Evet kadınlar olarak beklemesekte bi beklentiye giriyoruz düşünülmek her insanı mutlu eder ama illa hediye beklemek bence de şaka gibi
hediye almayacağız diye konuştuk hediye beklentim yoktu ama bi çiçek küçük bir şey ya da güzel sözler insan istemez mi
Peki 14 Şubat haticinde tanışma yıldönümünüz de falanda mı aynı
Nisan da tanışma yıldönümümüz bakalım ben de bilmiyorum
3 yıl oldu dedin ya hani daha öncesini sordum ben
geçen sene askerdeydi zaten ne doğum gününde vardı ne yıldönümünde ondan önce ilkti zaten her şey heyecanlıydı plan program yapıyordu şimdi tık yok
Yaa küçükte olsa bişey düşünseydi keşke.. Hem insan sevdiği insanı mutlu etmek için elinden geleni yapar ki biz kadınlar küçücük şeylerle bile mutlu olabiliyoruz
peçeteden gül yapsa tamam ben de zaten hani bugün bana özel hissettirsin istedim sadece her zaman gittiğimiz çaycıya gittik zaten yemekte hediyede gözüm yoktu ama sözleriyle düşüncesiyle biraz değerli hissettirseydi keşke dediğin gibi
Yani bir kaç güzel şey söyleseymiş bari bilemiyorum ya evlenmeyi düşünüyor musunuz bilmiyorum ama umarım böyle devam etmez değişmiyorlar
Beklentiler yüksek olunca sonuç hüsran tabi 😂
insan sevildiğini hissetmek istiyor sadece yüksek bi beklentim hiçbir zaman olmadı sadece değerli hissetmek istedim bugün değersiz değil