Diğer Sizce 2010 BMW F10 alınır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor BMW araçlar kaliteli araçlar fakat bu araçların çok hor kullanıldığına dair yorumlar duyuyorum ve bu beni kararsız kılıyor. Sürekli tamirciye yorulmak istemiyorum ama araca da hastayım. Sizce 2010 BMW F10 alınır mı? Cevapla Yorum Soruları Hasta Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
FUKKBUDYY34 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl İlk sahıbı bmwye biner sonraki sahıplerıne bmw biner kardesım 0 0 Yorumla
CaptannWhite Takip Et Xper 6 Yaş: 37 1 yıl Alınmaz 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Temizini bulmak zor diye biliyorum Yorumla CaptannWhite 1 yıl Aynen öyle km lerde patlak. Çoğu sandık motora geldiği için satıyor. Ben 2011 F10 almıştım hala duruyor. Yorumla Soran 1 yıl Evet. Km ile oynuyolar. Peki abi diyelim ki motoru şasesi ölmüş bi araba aldik diyelim. Sifirlasak o parcalari cok pahaliya patlar dimi Yorumla CaptannWhite 1 yıl Evet o yüzden Gürcistan'a gideceksin. Türkiye'deki birçok BMW parça sıfırlamasi için gidiyor Yorumla Soran 1 yıl % kac ucuza toplariz gurcistanda buradaki fiyata kiyasla Yorumla CaptannWhite 1 yıl Yarısının altinda Yorumla Soran 1 yıl Fiyat tahminin var mi abi 2010 bmw f10 icin motor + şase kaca yenilenir Yorumla CaptannWhite 1 yıl Sandık motor Türkiye'de 300 bine denk geliyor. Şaseyi bilmiyorum Yorumla Soran 1 yıl Tesekkur ederim cevap icin Yorumla CaptannWhite 1 yıl Rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İlk sahıbı bmwye biner sonraki sahıplerıne bmw biner kardesım
Alınır
Alınmaz
Temizini bulmak zor diye biliyorum
Aynen öyle km lerde patlak. Çoğu sandık motora geldiği için satıyor. Ben 2011 F10 almıştım hala duruyor.
Evet. Km ile oynuyolar. Peki abi diyelim ki motoru şasesi ölmüş bi araba aldik diyelim. Sifirlasak o parcalari cok pahaliya patlar dimi
Evet o yüzden Gürcistan'a gideceksin. Türkiye'deki birçok BMW parça sıfırlamasi için gidiyor
% kac ucuza toplariz gurcistanda buradaki fiyata kiyasla
Yarısının altinda
Fiyat tahminin var mi abi 2010 bmw f10 icin motor + şase kaca yenilenir
Sandık motor Türkiye'de 300 bine denk geliyor. Şaseyi bilmiyorum
Tesekkur ederim cevap icin
Rica ederim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!