benim 3 yıklık bir ilişkim vardımerkek arkadaşım çok kıskançtı çok baskıcıydı çok fakirdi orta derece yakışıklıydı çok değişik zihniyeti vardı benim sözümden çıkma gezme tozma bendrn habersiz bisey yapma kafasındaydı bir gün fazla sıkmaya başladı bende terk ettim
bende zengin bir ailenin kızıyım çpk güzelim bu ego değil ama insan bilir yani çıtı pıtı bir kızım ahlak konısunda herkes parmakla gösterir beni 3 yıldır onla birlikteyiz allah yukarıda ahlakımı mercimek tanesi kadar bozmadim bu sevgilim aman bisey olmaz zaten evlenecez kafasına giripte kendimi salmadim bile neyse sizce benden iyisini bulur mu
bende zengin bir ailenin kızıyım çpk güzelim bu ego değil ama insan bilir yani çıtı pıtı bir kızım ahlak konısunda herkes parmakla gösterir beni 3 yıldır onla birlikteyiz allah yukarıda ahlakımı mercimek tanesi kadar bozmadim bu sevgilim aman bisey olmaz zaten evlenecez kafasına giripte kendimi salmadim bile neyse sizce benden iyisini bulur mu
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bulamaz oda biliyor bunu. Yetersizlik hissiyle oda bozmuş kendini. Artık düşünme ikinizde başka hayatların insanısınız
peki sizce bir erkek ne zaman ve nasil pişman olmaya başlar bu ayrılık sürecindr nasil davranmalıyım sizce anlaması için
Ama madem bitirdin düşünme bunları. Oda mutlu olsun sende. Belki kötü biri değildi ama sana layık göremedi kendini ezildi.
Umarım bulamaz.
yaaa çok tesekürler umarım
Belli olmuyor ama bulunur
peki sizce bir erkek ne zaman ve nasil pişman olmaya başlar bu ayrılık sürecindr nasil davranmalıyım sizce anlaması için
Özel şeyler yasamamissan terket yoksa işkence olacak bu iliskki erkeklerde pişmanlik sadece iki dudağının arasından çıkan havadır boş hiçbir erkek pişman olmaz oldum der illa bir daha yapar 40 senede geçse aynı durum bu yüzden saçma şeyler için ömrünü heba etme sonra pişman olursun erkekler için kumar oynanmaz
Bulur herkesten iyisi mutlaka çıkar
Herkes pişman olmak hocam. Terk ettiysen bitti
Bence bulamaz krall
cidden onu çok sevmiştim onun da beni sevdiğini biliyordum ama o sıkıyordu halama gitmistim neden bana haber vermeden gittin dedi bende terk ettim artık baymisti çünkü
Aynen stres hep iyi yapmisin
Unut gitsin hayatına odaklan sen
haklısın çok sağol değerli yorumun için
Rica ederim
B*bayı bulur 🙃
bulamaz