Kuzenimden hoşlanıyordum oturması kalkması konuşması aşırı güven veriyordu tipide vardı yani böyle bir kaç ay hislerimden emin olduktan sonra, böyle işte numarasını falan istedim oda verdi böyle telefonda mesajlaşıyoz normal işte kandil bayram mesajı falan sonra biz konuşmaya kaptırdık kendimizi sabaha kadar konustuk ve ben ağzımdan kaçırdım ona olan ilgimi tabi oda bana boş değilmiş biz böyle konuşmaya başladık ama görseniz biz o konuşmayla normal şartlarda 3 ay içinde evliydik, sonra bu cocuk Bi sabah uyandık soguk yapıyor Allah Allah hastamısın derdin mi var ne sorduysam ne yaptıysam bulamadım 2 ay resmen yalvararak geçirdim agzından seni seviyorum kelimleri dökülsün benden vazgeçmesin bitmesin sorun neyse çözelim diye ve ben şu hayatta kendimden başka kimseye güvenmem asla ama ona koşulsuz güvendim onada söylemiştim. yani arkadaşlar ne yaptıysam olmadı en son dedimki ayrılalım mı oda hiç sorun etmeden tamam dedi bende ilk zamanlar aşırı kötü depresyona falan girdim şehir değiştirdim tam kafamı topladım derken baktım engellemişimya aramaya başladı yazmıyorum etmiyorum açmıyorum başka numaralardan arıyor falan neyse o kadar kızgınım öfkeliyim falan derken istemedim cocuk zırt uçak bileti aldı 3 gün kapının önünde bekledi gitti geldi karşımda hıçkıra hıçkıra ağladı ben ettim sen etme diye yemin ederim ben olmayacağını güzel dille anlattım tamam konuşmayalım ama engelleme dedi engellemedim ama bu sırada yine çabaladı falan bende bu güvenimin asla yerine gelmeyeceğini söyledim dün numaramı silmiş hakdan hukuktan bahseden adam senden vazgeçmem güvenini kazancam diyen haber bile vermeden silmiş sordum evet sildim dedi sana dair herşeyi sildim dedi bide tavır yapıyor anlamadım. beni vicdan azabıyla bırakıyor sanki ben suçluymuşum gibi bu konu hakkında görüşlerinizi söyler misiniz?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Akraba ilişkileriniz yüzünden doğurduğunuz/doğuracağınız çocukların sağlığı olumsuz etkileniyor. Hadi onu geçtim yolunuz ayrılmış bunda vicdan azabı çıkartılacak bir durum göremiyorum ben. İkiniz de hayatınıza bakın mantıklı olun derim.
Yanıtladığın için çok teşekkür ederim bencede birazda kendimizi değil çocukları düşünmemiz gerekiyor Demekki hayırlısı buymuş diyip yolumuza bakmamız daha doğrusu gerçekten cevabın çok mutlu etti beni çok teşekkür ederim :)
Rica rderim sevindim
Valla o kadar uzun yazmıştım kimse okumaz öyle mal gibi vicdan azabı çekecektim zaten Bi sürü doğrum vardı biraz pişmanım hatta cok pişmanım ama zararın neresinden dönersen kardır penceresinden bakınca daha büyük tehlikenin önüne geçmişim gibi hissediyorum şu an iyi ki yazdın valla bu mübarek günlerde Rabbımden ne istersen tez vakitte dualarını kabul eder inşallah 🤗
Teşekkür ederim cümlemizin inşallah. Evet herkes bu kadar uzun yazıyı okumuyor. Az da olsa yardımcı olabildiysem ne mutlu.
Biraz değil çok yardımcı oldun çok teşekkür ederim 🤗🤗
Rica ederim :D
Ayyy çok mutlu ol sen valla
Valla sitede ilk defa biri bana bu kadar güzel dileklerde bulundu sağol :D
Ama senin şu yorumu yapman beni ne kadar mutlu etti bilemezsin kendimi ifade edemiyorum hani zar zor büyük koşu yarışmasına hazırlanırsın başlayacağın zaman o düdük sesinden önce omzuna dokunacak bir ele ihtiyacın olurya, veya küçükken okulda herkesin önünde Bi şiir okuman gerekiyordur ama senin gözün o kadar kişi arasından annem babam geldimi diye arar ve Bi anda bakarsın ailen en önde oturuyor bütün cesaretin yerine gelirya tam olarak bana öyle oldu cok mutlu oldum yemin ederim Allah seni iyi insanlarla karşılaştırsın işin rast gelsin inşallah ne diyim bilemedim
Valla ben de ne desem bilemedim şimdi :D
İstediğin dilediğin bir şey varsa söyle dua edeyim dile getireyim.
Tek istediğim huzurlu ve mutlu olmak. Bunları benden çalanlar oldu çünkü :)
Rabbim inşallah seni çooookkk mutlu eder huzur dolu yılların olur inşallah o kötü insanları kötü günleri unutursun onların yerini sevinç neşe gülümsemek alır aminnnn Amin amin 🤗🤗🤗
Teşekkür ederim, amin :)
Rica ederim var mı Bi arzun isteğin benden güzel insan
Canının sağlığı kendine iyi bak
Sende kendine çok iyi bak Allaha emanet ol
Yoluna bakmalısın akraba evliliğine bu yüzden karşiyım Rabbim daha güzel kapı açacaktır sana dua ve sabır kalbini ferah tut bazen doktor iyileştirmek için canımızı yakar Rabbim de hayırlı bir kulu hayırsızdan kurtarır
Evet çok haklısın valla sadece zoruma giden bi anda numaramı silmesiydi insan gibi diyebilirdi ben siliyorum falan filan diye ben hiç Bi zaman kırmadım onu Bi kere bile ama işte dün farkettim ki karakter aynı Bi insanda değişmez değişmiyor teşekkür ederim valla yorumun için
Dediğim gibi Rabbime dua etki bitmiş kurtarmış seni saygı çok önemlidir hem ahiretlik kurulur evlilik o yolda olmayan birliktelik insanı yorar
Kalbini ferah tut
Sence Bi mesaj atayım mı yani ben sana ne yaptımda ne kötülüğümü gördün ya Bi kere bile incitmedim yemin ederim aman kırılmasın incinmesin diye kendime yediremiyorum
Hayır sakın artık önüne bak attığın tek mesaj seni kötü gösterir gözünde dediğim gibi Rabbime sığın ahiretlik biri nasip olsun
Haklısın galiba 😒kendime yediremiyorum işte ama tutacam kendimi
Mesaj atabilirsin kendini kötü hissedersen
Bugün de Bi durayım düşüneyim sonra
Ona sakın atma bak
Mesaj atabilirsin dedin
Kendimi söylemiştim aklın karısıklıgı gider
😂İçim rahat etmezki
Eder buna eminim