Arkadaşlar Bi fikrinizi almak istiyorum sizce benim vicdan azabı çekmem gerekiyor mu?

Kuzenimden hoşlanıyordum oturması kalkması konuşması aşırı güven veriyordu tipide vardı yani böyle bir kaç ay hislerimden emin olduktan sonra, böyle işte numarasını falan istedim oda verdi böyle telefonda mesajlaşıyoz normal işte kandil bayram mesajı falan sonra biz konuşmaya kaptırdık kendimizi sabaha kadar konustuk ve ben ağzımdan kaçırdım ona olan ilgimi tabi oda bana boş değilmiş biz böyle konuşmaya başladık ama görseniz biz o konuşmayla normal şartlarda 3 ay içinde evliydik, sonra bu cocuk Bi sabah uyandık soguk yapıyor Allah Allah hastamısın derdin mi var ne sorduysam ne yaptıysam bulamadım 2 ay resmen yalvararak geçirdim agzından seni seviyorum kelimleri dökülsün benden vazgeçmesin bitmesin sorun neyse çözelim diye ve ben şu hayatta kendimden başka kimseye güvenmem asla ama ona koşulsuz güvendim onada söylemiştim. yani arkadaşlar ne yaptıysam olmadı en son dedimki ayrılalım mı oda hiç sorun etmeden tamam dedi bende ilk zamanlar aşırı kötü depresyona falan girdim şehir değiştirdim tam kafamı topladım derken baktım engellemişimya aramaya başladı yazmıyorum etmiyorum açmıyorum başka numaralardan arıyor falan neyse o kadar kızgınım öfkeliyim falan derken istemedim cocuk zırt uçak bileti aldı 3 gün kapının önünde bekledi gitti geldi karşımda hıçkıra hıçkıra ağladı ben ettim sen etme diye yemin ederim ben olmayacağını güzel dille anlattım tamam konuşmayalım ama engelleme dedi engellemedim ama bu sırada yine çabaladı falan bende bu güvenimin asla yerine gelmeyeceğini söyledim dün numaramı silmiş hakdan hukuktan bahseden adam senden vazgeçmem güvenini kazancam diyen haber bile vermeden silmiş sordum evet sildim dedi sana dair herşeyi sildim dedi bide tavır yapıyor anlamadım. beni vicdan azabıyla bırakıyor sanki ben suçluymuşum gibi bu konu hakkında görüşlerinizi söyler misiniz?
Arkadaşlar Bi fikrinizi almak istiyorum sizce benim vicdan azabı çekmem gerekiyor mu?