Senin sorunun mu var? Neden herkese komple mi değişeyim diyorsun? Basit bir şey bu. Değiş ya da değişme. Bunu duymak mı hoşuna gidiyor. Soracağınız sorunun... boşluğu doldur ama kendi adına
Her şeyin altında bir şey arayan soru sahibi. Bir soru bir kez sorulur ve gelen cevaplara göre bir şey belirlenir. Her cevaba aynı şeyi yazan ve farklı sonuç bekleyen bir kişi ne kadar inandırıcı olur
Rica ederim. Sıcak şeyler içme, boğaz enfeksiyonunu arttırır, ılık tüket. Viks varsa boynuna sürüp tülbent gibi bir şeyle hafiften sar. Aynı zamanda ayak tabanına sürüp üzerine çorap geçirip yatakta terle, iyi gelir. Ancak bunları yapıp uyuyacaksan ateş düşürücü bi ilaç kullan, öyle uyu, ateşin falan çıkmasın. Geçmiş olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ilık bir şeyler iç. Üstünü değiştir ya da duş al ılık bir suyla. Sonra güne güzelce başla
Komple değiş. Hiçbir şey kalmasın üstünde
Tamam teşekkür ederim
Senin sorunun mu var? Neden herkese komple mi değişeyim diyorsun? Basit bir şey bu. Değiş ya da değişme. Bunu duymak mı hoşuna gidiyor. Soracağınız sorunun... boşluğu doldur ama kendi adına
Hayır sorunum yok evden uzak olduğum için çok hastalanmazdim evde ve naoacagimi bilemedim burada art niyet yok ama ne istiyorsanız onu anlayın
Yani kazağın terledi sadece o yüzden öyle sordum her şeyin altında da bir şey aramasaniz mj
Kazağım
Her şeyin altında bir şey arayan soru sahibi. Bir soru bir kez sorulur ve gelen cevaplara göre bir şey belirlenir. Her cevaba aynı şeyi yazan ve farklı sonuç bekleyen bir kişi ne kadar inandırıcı olur
Okey siz haklısınız
Haklı ya da haksız olmak umurumda değil. Düzgün olsun yeter
Bi duş al ilk sonra üstünü degistir konple sıkı kalın seyler giy
Teşekkürler
Rica ederim terlemen senin için dsha iyi daha çabuk iyilesirsin ama terleyince muhakkak üstünğ degistşr
İc camasirini ve ustunu degistir zamanin varsa kisa dus al once
Hava çok soğuk ve saçlarım kurumuyo çabuk çabuk öyle çıksam dışarı daha kötü olur
Hm disari hemen mi cikman gerekiyor
Hayır ama kahvaltı için çıkmam gerekir yurtta olduğum için
Ha anladim eger zamn varsa 1 saat sonra cik derdim. Ozamn sadece uzerini degistir
Teşekkür ederim
Rica ederim daha sonra aksam veya gun icindeczamanin olursa dus da alirsin
Thaylot al iç
Terlediysen üstünü değiştir ilaç işe yarıyor demektir
İyi mi yani bu ve komple mi degiseyim
Evet komple iç çamaşırlarını da değiştir terli olan her şeyi
Duş alamıyorsan en azından üzerini değiştir
Teşekkür ederim komple mi degiseyim
Evet komple değiştir. Kahvaltı yapıp geldikten sonra duşa gir, üzerindeki teri atman lazım, rahatlatır.
Teşekkür ederim
Rica ederim. Sıcak şeyler içme, boğaz enfeksiyonunu arttırır, ılık tüket.
Viks varsa boynuna sürüp tülbent gibi bir şeyle hafiften sar. Aynı zamanda ayak tabanına sürüp üzerine çorap geçirip yatakta terle, iyi gelir. Ancak bunları yapıp uyuyacaksan ateş düşürücü bi ilaç kullan, öyle uyu, ateşin falan çıkmasın.
Geçmiş olsun
Sıcak şeyler içiyorum genelde ıhlamur vs icmiyim mi yani , vicks almam lazım bugün alırım artık
Sıcak içme, ılık tüket.
Yatmadan önce ballı süt falan içme imkanın varsa boğazını yumuşatır, iyi gelir
Teşekkür ederim tekrardan dediklerinizi uygulayacağım
Rica ederim canım
Boğaz pastili var ister misin
Üstünü değiştir atarsın hastalığı rahatça
Kalk dus al uyu
Uyuyamam ders var
Üzerini değiştir terini sil derse git
Komple mi degiseyim
Yani terini at
Teşekkür ederim başka tavsiye ettiğiniz bir şey var mı boğazım hâlâ ağrıyor