Sizce neden böyle oldu,, önce benle karşılp tramvaya biniyor. sonra eski sevgilisinin canlısını izliyor sonra kapatıpbana yazıyor?

O gecen sefer görüştüğüm cocuk , bugün yazdım ona biraz mesajlaştık, arkadaşıma misafirliğe geldim dedim, iyi yapmışsın hep evde yatma dedi, 1 saat ya da 1 buçuk saat sonra , ben eve gelirken durakta, karşılaştık tesadüfen o arkamda duruyormuş, beklerken ben tramvayı bankta oturuyordum , ve mesaj yazdı mesajla ona cevap yazarken, kafamı Bi kaldırdım çocuk önümde, şok oldum (tesadüf olduğuna inanmıyorum neyse) onun arkadaşı benden 1 durak önde yaşıyor , bana doktordan hasta raporu alıp arkadaşına gidecegini söyledi, o yüzden bu tarafa gelmiş, birlikte bindik tramvaya , sonra ben eve geldim mesaj yazdım 1 sat bakmadı aktif degildi , tiktokta geziniyordum.. karşıma çıktı onun 1 ay önce ayrıldığı eski sevgilisi canlı yayın yapıyor, bir arkadaşıyla,, onları izliyorum ama yayına girmeden , yani uzaktan ben gorunmuyorum hani izledigimi bilmiyorlar, meğerse o an bu çocukta izliyormuş kızı ,, kız yayında arkadaşına bahsediyordu kocamı çok seviyorum falan fişman yani sevgilisinden çocuktan bahsediyor... canlı yayında öyle derken,, bu çocuk giriyor yayına yorum yazıyor kızla iliği kızın yanındaki arkadaşına yazıyor,,, oda kıza diyor bak seninki ne yazıyor burada herseyi duymuş falan,, ve kız neşeleniyor göndermeli şarkılar açıyor oynamaya başlıyor çocuğa çocuk o yayından çıkıp, mesajıma bakıp bana yazdı,,,, off canım çok sıkılıyoor dedi, bende dedim e arkadaşına gideceğini soylemistin dışarı çık napiyon diye sordum , belli etmeden söylemedim ben sizi görüyorum sen az önce sevgilinin canlısına girip yorum yazdin demedim haberim yok gibi davrandim. yok ben eve döndüm gitmedim arkadaşıma canım sıkılıyor dedi yine bana , e niye geldi madem tramvayda beraberdik , bisey anlamadım bu çocuk neden böyle?
Sizce neden böyle oldu,, önce benle karşılp tramvaya biniyor. sonra eski sevgilisinin canlısını izliyor sonra kapatıpbana yazıyor?