maaslarimiz arasında uçurum var yas olarak 7 yas fark var. Gelir dengesizliği ona yansıtmasam da çok can sıkan bi durum benim icin. Ben daha arabamı bile almadım (ki alsam onun aldiginin yari modeli anca olur) ama onun düzeni tamamen oturmuş. Şu an iliskimiz ask uzerine kurulu ama evlilik mantık isi ve dengede hissedemiyorum
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
sen onu değil o seni bakacak
bu yüzden senden daha çok kazanması vs kurulu düzeni olması çok doğal
erkek olan sen değilsin o neyine endişeleniyorsun sanki erkek senmişsin gibi
denklik hissetmedikçe kotu hissediyor insan
erkek olsaydın evet ama sen kadınsın
evliliğe duygusal değil mantıkla baktığın için böyle hissediyorsun
sen onun eşi çocuklarının annesi olacaksın hangi denklik en büyük fedekarlığı onu kabul ederek zaten yapıyorsun
erkek oksaydın büyük sıkıntı olurdu evet ama değilsin. mutluluğuna bak parasal şeylere değil
zaten para dönüyorsa o ilişki aşk vs değil mantık evliliğidir. iyi akşamlar
Kadınlar için bu sorun değil ki. Tam tersi erkekler sorar böyle soruları kötü hissediyorum derler. Birsürü doktorun eşi ev hanımı
bazen inanc kültür gereği vs esler calismasin isteniyor ama biz de durum bu değil ikimiz de güzel bi kariyerimiz olsun diye çabalıyoruz ben kendimi asagida hissediyorum
Böyle hisseden kadın olması da mucize. Bunu erkekler hisseder. Kadının alt sınırı yok çünkü. Aksine kadınlar sadece kadın olduğu için otomatik yukarıda olur. Ben de doktorum, şok markette çalışan bir kız istemiyordu beni. Daha zengin istiyorum ben yaaa o iyi değil falan diyordu benim için
denklik olmayınca evlilikte mutluluk olmuyor çünkü sevgiliyken ask sayesinde okey her şey ama evlilikte mantık onemli. Hep denk biri olsun istedim diyetisyen doktor aman aman bi fark yok gibi duruyor disaridan ama maddiyatimiz çok farklı kazancı disinda aile durumu çok iyi benimkiler öğretmen emeklisi mesala. kültür gorgu olarak bizimkiler on numaralar ama karşı tarafın para Hirsi cok. en basitinden düğünü Rixos otellerinde istiyorlar ve buna denk bi Nisan beklentileri icten ice olacaktır
Yapmayın madem öyleyse siz de. Böyle fikirleriniz endişeleriniz varsa olmaz olsun. İnsanın kafası rahat değilse o evlilikten hayır gelmez. Bu düşüncelerinizi ifade edin hoşunuza gitmediğini söyleyin, ortak paydada buluşamıyorsanız hiç evlenmeyin daha iyi. Bizim nişanı da düğünü de herşeyi kendimiz yaptık. Nişan evde düğün de salonda oldu ama salonun inan ki adını bile hatırlamıyorum. Hatta dini nikahta hoca sordu mehir ne belirlediniz diye, o dakikaya kadar bir kere konuşmamışız bile ki ben mehirin ne olduğunu bile tam olarak o sırada öğrendim. Eşim de konuşmadık beklentim de yok zaten düşünmedim hiç dedi. Hoca da duraksadı sonra devam etti kıydı nikahı. Tabi ki herkes bu kadar rahat olmak zorunda değil ama böyle beklentilerin olmadığı bir ilişki yoksa o iş kafa yorar. Zamanla sizi de strese sıkıntıya sokar. Ayrıca siz gibi düşünen de başka kadın pek yoktur herhalde. Beş kuruşu olmayan kadın en zenginini ister, orta halliyi bile beğenmez. Siz gibi rixosta düğünü olsa havalara uçar ve herşeyi karşıdan bekler. Fazla ince düşünüyorsunuz ve böyle düşünürseniz bu evlilik size göre değil
aslında dediğiniz gibi erkek arkadaşımla konustum daha önce gösterişli bisey istemediğimi aramızda olsun vs dedim önce anlayış gösterdi ama sonra r yaptı onlardaki dogu kültürü izin vermezmiş ailesi öyle demis :)) biraz şov malzemesi olarak goruyorlar bazı seyleri olay tamamen maddiyata dökülünce ben ve ailem geri planda kalıyoruz, mesela biz düğüne 100 kisi anca cagirirz kendi yasadigimiz sehirde olcak olmasina rağmen onlar mardinden 500 kisi cagiracaklar gibi bissuru temeli para olan durum yaratıyorlar.
bazen gercekten evlilik sana gore degil diyorum
İstediklerini çağırsınlar, doğulular öyledir zaten onlarda düğün önemli. Haberlerde görürsünüz kiloyla altınlar verdiklerini. Sizlik bir durum yok ki, kendi adetlerini uyguluyorlar. Kimse size birşeyin hesabını sormayacak burada. Yani düşünmeniz gereken bir şey yok bu kadar
Yaşlıymış zaten senden abla s et
yasini göstermiyor jasgdjh asil maas sorun yas degil
Ne kadar maaş farkı var
çok fark var. ben 55k o en az 150k o da en azi
Maaş çok önemli değil ama erkeklerin maaşı ne kadar artarsa o kadar egolanıyorlar karşı tarafı ezmeye hakimiyet kurmaya çalışıyorlar