AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
param varsa alırım evet
k? 1200 lira falan mi? aylik kazancim 7000 civariyken 1000 liralık rahatca aliyordum. terk etmeseydi bu 20 binlere cikardi. paraya pek acimam
Evet evet 1000 küsür liralık ama şu an 20 yaşında oldunuz için öyle düşünelim 😀
Kendi adıma dedim yani bir de neden ayrıldınız
terk etti. zihniyet farki sagolsun. yoksa güzel iliskiydi. o 1000 lirayi da o zorla kabul etmisti. gecen sene uni ogrencisiyken kendime cikardigim harclikla almıştım. pek hediye de alan birisi degilimdir aslında. ama iliski ciddiye biniyor diye almıştım. oyle yeni bir iliskide para harcayacak kafa yapisinda birisi değilim ama uzun iliskiye donduyse en azindsn 1-2 haftalik harcligi kenara atip hediye alabilmeli. simdiki ekonomide de o rahat 5-6 bin yapar
Bizim ilişkide tam olarak zihniyet farkı Cok ön planda yeni sayılır 5 aylık ilişki ama onun maddi durumu fazlasıyla iyi
iyiykrn almiyorsa zihniyet farki varsa simdiddn sal git. ilerde kurmak isteyeceginiz hayat ve iliski farkli olucak maalesef. tamam o haliyle sevebiliyorsun ama evlilik vs hayat birlestirme cok ayri seyler tabi belki sizde sorun olmaz. insallah olmaz. severken ayrilmak baya kötü
1200 liraya ne alınır ki? Hiç bir şey.. belki belki , herhangi bir makyaj malzemesi..
Siz olsanız ne alırdınız
Ben olsam , tam zamanı olarak bir bere veya eldiven alırdım hazır 👍🏻 ve bunu ben ördüm derdim. Hatta bir köşesine de isminiz baş harflerini işlerdim veya işletirdim. Sonra da ona sevdiğiniz bir kafe de sıcak bir kahve ısmarlayıp bol bol gözlerinin içine baka baka konuşurdum. Mutluluk bu işte 👍🏻
Para her şey demek değil ki , ama parasız da yaşam olamaz maalesef. Küçük şeylerden de mutlu olur bi insan , maneviyat çok önemli 👍🏻
5 sene önce 4k’ya tektas yüzük almıştım
Vay malligima vay
Ayrıldınız mı baya değerliymiş 🥱 benim erkek arkadaşım 1k 3k arası alıyor bu devire şaldmakfksmg
Malligima diyorum ya..
Ne bulunur o paraya emin değilim ama alınır yani 🧐
Sen ne kadara alırdın
Eski kız arkadaşlarımdan bazıları dışarı çıktığımızda belli ederlerdi ne istediklerini genelde parfüm makyaj seti falan onlar kolay şeylerdi ben genelde Tatile çıkartırdım doğum günü haftası onları Eskişehir Antalya Bodrum İzmir vb. Anladın sen
yok ben 1.1k üzeri almıyom neden diye sorma? sen 1.2k ben 1.1k
artık o paralara bişey kalmadı :D
Yani evette kolye falan
Zaten aşağısı ucuz kaçar
Hediye fiyata pek dikkat etmem
İlişki ciddiyse ve gerçekten aşıksanız evet
Yani şu an ilk ayımız
İlişki seviyesine göre değişir ben olsam ufak birşeyler alırdım çiçek gibi ama ciddiyse değişir tabi
Yani bende ufak bir şey düşünüyordum aslında 5 aydır tanışıyoruz 1 aydır sevgiliyiz ama o bana göre biraz daha pahalı şeyler bakıyor işte 3k 2k falan ondan az mahcup olur muyum diye düşünmüştüm
maddiyatla kıyaslamayın hiçbirşeyi kimse gidip 2 veya 3k lık şeyler almasını söylemedi sonuçta
Söylemedi tabi de haklısınız
Düzgün güvenilir size güzel bir hayat sağlayacak insan sevinde Erkek tarafı olarak vallahi başka isteğimiz yok sizden
Çok teşekkür ederim inşallah
29 bine çanta almıştım
Oo baya değerli ama 20 yaşında biri için düşünsek 😆
Saat alırdım
Belli şartlarda
3k lık almıştım